سوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها یک سوال... به نظرتون من Wii U بگیرم یا پولم رو بدم پای گوشی ؟

واقعا داداش دمت گرم عجب چیز هایی رو میخوای جایگزین کنی
از من میشنوی دنبال گیم هستی بیا وی یو بگیر اما اگر گوشی برات جذابیت خاص داره برو سمت گوشی
کلا این فکر رو از سرت بیرون کن که اگر گوشی بگیرم بازی های شاخ بازی می کنم چرا که اکثر افرادی که من دیدم گوشی های خفن گرفتن یک بازی رو روش تموم نکردن
کنسول یک چیز دیگست از اون طرف wiiu هم هک شده یک دفعه دیدی هکش هم ریلیز شد خوش به حالمون میشه

واقعا داداش دمت گرم عجب چیز هایی رو میخوای جایگزین کنی
از من میشنوی دنبال گیم هستی بیا وی یو بگیر اما اگر گوشی برات جذابیت خاص داره برو سمت گوشی
کلا این فکر رو از سرت بیرون کن که اگر گوشی بگیرم بازی های شاخ بازی می کنم چرا که اکثر افرادی که من دیدم گوشی های خفن گرفتن یک بازی رو روش تموم نکردن
کنسول یک چیز دیگست از اون طرف wiiu هم هک شده یک دفعه دیدی هکش هم ریلیز شد خوش به حالمون میشه
آره كاملا حرفت رو قبول دارم
من دو سال ديگه كنكور دارم از تابستون امسال هم شروع ميكنم به خوندن براش ... واسه همين واقعارگيج شدم چيكار كنم ...
اون هم كه گفتى سك بازى روش تموم كرده باشن رو كاملا قبول دارم من با اينكه كلى بازى دارم رو گوشيم ولى هيچكدوم رو هنوز تموم نكردم :))

آقا کدوم ریجن واسه کجاست ؟؟‌PAL برای اروپاست ؟ یا UC ؟
کدومش برای ایران بهتره ؟
pal اروپا و یک چند جا دیگه
uc امریکا
امریکا بهتره یا همون 1 یا uc

- - -ویرایش - - -

:-? چه بازی ای رو مولتی میزنی شما ؟‌
ریمن دیگه

- - -ویرایش - - -

دقیقا، دستگاه اصلا خیلی‌ کند شده!!
اره کلا معلوم نیست چه گندی زدن امروز هم توی me3 یک چند ثانیه ای دسته صفحش سیاه شد:|

pal اروپا و یک چند جا دیگه
uc امریکا
امریکا بهتره یا همون 1 یا uc

- - -ویرایش - - -

ریمن دیگه

- - -ویرایش - - -

اره کلا معلوم نیست چه گندی زدن امروز هم توی me3 یک چند ثانیه ای دسته صفحش سیاه شد:|

آها... زامبی یو هم مولتی پلیر میشه یا نه ؟ چجوریه مولتیش ؟
چجوریه که Delux 300 دلاره ولی قیمتش 1.8 ه ؟ :-؟ به صرفه نیست برای خریدش به آشنا هام بگم برام بفرستن ؟ البته با این حسابی که شما گفتی ریجن PAL میشه :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or