یکی از دوستان میتونه بگه اگه من پک Basic رو بگیرم چه چیزایی رو نسبت به Delux از دست میدم ؟؟
من پک مانستر هانتر خریدم, امتیاز digital delux promotionچی هست؟بازی Nintendo Land
هارد 8 گیگ به جای 32 گیگ
رنگ سفید به جای مشکی
امتیاز digital delux promotion
استند گیم پد
Gamepad Cardle
استند کنسول
فكر كنم اگه هر بازي رو به صورت ديجيتالي بخريد يك بخشي از قيمتش كم مي شه و براي يك سال هستمن پک مانستر هانتر خریدم, امتیاز digital delux promotionچی هست؟
مثل3dsهست فري نيستدرباره ریجن هاش و اینکه ریجن فری هست یا نه و ... توضیح بدین لطفا تو ایران کدوم ریجن هست؟
بچه ها یک سوال... به نظرتون من Wii U بگیرم یا پولم رو بدم پای گوشی ؟
آره كاملا حرفت رو قبول دارمواقعا داداش دمت گرم عجب چیز هایی رو میخوای جایگزین کنی
از من میشنوی دنبال گیم هستی بیا وی یو بگیر اما اگر گوشی برات جذابیت خاص داره برو سمت گوشی
کلا این فکر رو از سرت بیرون کن که اگر گوشی بگیرم بازی های شاخ بازی می کنم چرا که اکثر افرادی که من دیدم گوشی های خفن گرفتن یک بازی رو روش تموم نکردن
کنسول یک چیز دیگست از اون طرف wiiu هم هک شده یک دفعه دیدی هکش هم ریلیز شد خوش به حالمون میشه

دقیقا، دستگاه اصلا خیلی کند شده!!اپدیت جدید مشکوک می زنه توی ریمن اولش افت فریم داشت بعد هم توی مولتی پلیر هنگ کرد![]()
اپدیت جدید مشکوک می زنه توی ریمن اولش افت فریم داشت بعد هم توی مولتی پلیر هنگ کرد![]()
چه بازی ای رو مولتی میزنی شما ؟pal اروپا و یک چند جا دیگهآقا کدوم ریجن واسه کجاست ؟؟PAL برای اروپاست ؟ یا UC ؟
کدومش برای ایران بهتره ؟
ریمن دیگهچه بازی ای رو مولتی میزنی شما ؟
اره کلا معلوم نیست چه گندی زدن امروز هم توی me3 یک چند ثانیه ای دسته صفحش سیاه شددقیقا، دستگاه اصلا خیلی کند شده!!

pal اروپا و یک چند جا دیگه
uc امریکا
امریکا بهتره یا همون 1 یا uc
- - -ویرایش - - -
ریمن دیگه
- - -ویرایش - - -
اره کلا معلوم نیست چه گندی زدن امروز هم توی me3 یک چند ثانیه ای دسته صفحش سیاه شد![]()