سوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قیمت نسخه دلوکس حدود 550 دلار تحویل تهران

نخرید از این DC آقایون همشون یک مشت گران فروش سودجو هستند
روی هر دستگاه کلی سود میکنه یکی از دوستان همینجا گفت میتونه با 20 دلار نسبت به قیمت جهانی بیاره یعنی 370 دلار بعد اینا 200 دلار دارن روی کنسول میکشن تازه 40 روز دیگه بهتون تحویل میدن

اینا که سودجویی رو هم رد کردن
550 دلار !!!!
خب چه کاری ـه از آمازون بخری اینقدر نمیافته برات
وقتی یه بازی رو 220 تومن میدن آخه کدوم عقل سالمی میخره ازشون ؟:|

قیمت نسخه دلوکس حدود 550 دلار تحویل تهران

واسه اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.455592661148745.100662.188526474522033&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.455601657814512.100663.188526474522033&type=3

يعني بالاي ١٢٠٠ در بهترين شرايط

نخرید از این DC آقایون همشون یک مشت گران فروش سودجو هستند
روی هر دستگاه کلی سود میکنه یکی از دوستان همینجا گفت میتونه با 20 دلار نسبت به قیمت جهانی بیاره یعنی 370 دلار بعد اینا 200 دلار دارن روی کنسول میکشن تازه 40 روز دیگه بهتون تحویل میدن

اینا که سودجویی رو هم رد کردن
550 دلار !!!!
خب چه کاری ـه از آمازون بخری اینقدر نمیافته برات
وقتی یه بازی رو 220 تومن میدن آخه کدوم عقل سالمی میخره ازشون ؟:|

دوستان این تاپیک نامشسوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U است

رجوع شود به

قیمت WII U و لوازم جانبی در خارج و داخل ایران
یا
تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

آخرین ویرایش:
اگه ممکنه به سوالای من جواب بدید!!
مثل وی نیستش؟

من از وی نفرت دارم :d گرفته بودم قبلا زیاد خوشم نیومده بود الان این وی یو خوبه یا نه؟:dارزش داره واسه خرید؟

اگه ممکنه به سوالای من جواب بدید!!
مثل وی نیستش؟

من از وی نفرت دارم :d گرفته بودم قبلا زیاد خوشم نیومده بود الان این وی یو خوبه یا نه؟:dارزش داره واسه خرید؟

دوست عزیز من ریسکش را کردم و خریدم ولی پشیمان نشدم و در مدت یک هفته 3 بازی براش خریدم
SUPER MARIO BROS.U
ASSASSIN´S CREED 3
CALL OF DUTY BLACK OPS 2

ZOMBI U که همراه کنسول بود

یک مقدار اولش گیج کنده است که گاهی به تی وی نگاه کنم و گاهی به صفحه دسته

دوست عزیز من ریسکش را کردم و خریدم ولی پشیمان نشدم و در مدت یک هفته 3 بازی براش خریدم
SUPER MARIO BROS.U
ASSASSIN´S CREED 3
CALL OF DUTY BLACK OPS 2

ZOMBI U که همراه کنسول بود

یک مقدار اولش گیج کنده است که گاهی به تی وی نگاه کنم و گاهی به صفحه دسته

اگه میشه یه چند تا عکس از از کنسول و بازی ها و محتویاتش بذارید

میشه بگی چجوری با هاش بازی می کنی و ایا با دسته وی هم میشه بازی کرد و بازی2 black ops رو میشه با تفنگ وی انجام داد یا نه و ایا بازی هاش تحرکی هست یا نه

دوست عزیز میشه بگید چطور و از کجا خریدید و چقدر تموم شد براتون؟ بازیها هر کدوم چقدر افتاد؟

چرا نمیشه

[TABLE="class: productlist, width: 629"]
[TR="class: prod_list_row"]
[TD]کرون سوئدNintendo Wii U Premium - ZombiU Bundle 4000 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

codbo2 550 krs

SUPER M B 500 KRS

AC3 450 KRS

میشه بگی چجوری با هاش بازی می کنی و ایا با دسته وی هم میشه بازی کرد و بازی2 black ops رو میشه با تفنگ وی انجام داد یا نه و ایا بازی هاش تحرکی هست یا نه

بستگی به بازی داره و انتجاب دسته مثال 2 black ops دسته تصویری به عنوان نقشه انتجاب اسلحه و یا مستقیم با دسته تصویری و بی تی وی یا مانیتور با تفنگ وی هم میشه استفاده کرد تحرکیش باز بسته به بازی داره

یک عکس از پشت اسسیسینز هم بگیر مرسی

باشه

آخرین ویرایش:
[LTR]Wii System and Accessory - Instruction Manuals
These manuals cover the proper installation and use of the Wii.
[TABLE="class: manuals, width: 600"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: left"]Wii U Operations Manual[/TD]
[TD="class: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: left"]Wii U Quick Start Guide[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: left"]Wii Balance Board[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: left"]Wii Wheel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: left"]Wii Zapper[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: left"]Wii MotionPlus[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: left"]Wii Remote Plus[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/LTR]

wiiu_region-lock_post-600x300.jpg

یه معرفی کلی از ریجن ها بکنید مثلا uc - pal - nt... چه ریجنی میشه ؟بعد بازیایی که تو ایران میاد چه ریجنی اند

[LTR]Key:

• [SUP]NA/SA[/SUP] North America/South America
  • [SUP]EU[/SUP] Europe
  • [SUP]JP[/SUP] Japan
  • AUS

[/LTR]

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

سامانه‌های رنگی تلویزیونی. کشورهایی که با رنگ آبی نمایش داده شده‌اند، از سیستم پال استفاده می‌کنند. (قرن بیستم)​

پال مخفف «خط فاز متناوب» (به انگلیسی: Phase Alternating Line)، سیستم فرستنده رنگی است که در سامانه فرستنده تلویزیونی در بیشتر نقاط جهان از آن استفاده می‌شود. سامانه‌های رایج دیگر تلویزیون آنالوگ سکام یا ان تی اس سی می‌باشند.
. این مطلب در اصل در مورد سیستم رمزگذاری PAL بحث می‌کند. تعاریف در سیستم های رایج تلویزیون و تلویزیون‌های آنالوگ بیشتر frame rates یا نسبت‌های قاب وضوح تصویر و نوسان صدا را توصیف می‌کنند. تاریخچه در سال 1950، کشورهای اروپای غربی شروع به زمینه سازی معرفی تلویزیون‌های رنگی نمودند و با مشکل ضعف‌هایی در طرز نمایش استاندارد NTSC مواجه شدند از جمله جابجایی سطوح رنگی در وضعیت‌های ارسالی ضعیف.در جهت غالب آمدن به کمبودهای NTSC، استانداردهای تلویزیون‌های متناوب تدبیری اندیشیدند، نتیجه یشرفت در استانداردهای PAL و SECAM بود. هدف تهیه‌ی یک استاندارد رنگ تلویزیون بود برای سیستم فرکانس تصویر اروپا در رنج 50 هرتز و حذف مشکلات NTSC. PAL توسط Walter Bruch در شرکت Telefunken توسعه یافت. ای فرمت در سال 1963 پرده‌برداری شد. در اولین شروع رواج این سیستم در بریتانیا در سال 1964 و آلمان در سال 1967. بهر حال کانال1 BBC در ابتدا از استاندارد رایج برای شروع این استاندارد فراگیر. Telefunken بعدها توسط کارخانه الکترونیکی فرانسوی به نام Thomson خریداری شد. Thomson همچنین کارخانه ی Compagnie Générale de Télévision را هم خرید. جایی که Henri de France استاندارد SECAM، اولین استاندارد رنگ اروپا را توسعه می‌داد. Thomson؛ حالا با نام Technicolor SA شناخته می‌شود، همچنین صاحب امتیاز RCA brand می‌باشد و امتیاز آنرا به سایر شرکت‌ها نیز می‌دهد؛ (RCA)Radio Corporation of America مبتکر این برند، استاندارد NTSC را قبل از این که Thomson درگیر آن شود ایجاد کرد. اصطلاح PAL اغلب به صورت غیر رسمی به یک سیستم رنگ تلویزیون 626خط/50 هرتز(576i) اشاره می‌کند که متفاوت از 525خط/60 هرتز (480i) سیستم NTSC می‌باشد. بنابراین DVD ها به صورت PAL و NTSC طبقه بندی می‌شوند.ولو اینکه از لحاظ تکنیکی دیسکهای نوری ترکیبی از این دو استاندارد رنگ را ندارند. شمارش خطوط و نسبیت قاب‌ها به صورت 60/525EIA و 50/625 CCIR مشخص می‌شوند. با این تواصیف PAL و NTSC در اصل روشهای مخابره‌ی رنگ می‌باشند

ان‌تی‌اس‌سی

سامانه‌های رنگی تلوزیونی. کشورهایی که با رنگ سبز نمایش داده شده‌اند، از سیستم «ان تی اس سی» استفاده می‌کنند.​

ان تی اس سی،(مخفف کمیته سامانه تلویزیون ملی)، سامانه تلویزیون آنالوگ است که در ایالات متحده، کانادا، ژاپن، مکزیک، فیلیپین، کره جنوبی، تایوان و تعدادی دیگر از کشورها از آن استفاده می‌شود. (رجوع شود به نقشه)
ان‌تی‌اس‌سی بیشترین استفاده را در امریکای شمالی و ژاپن دارد. این استاندارد از نسبت درازا به پهنای ۴:۳ برای اندازه صفحه تصویر استفاده می‌کند و هر فریم تصویر تشکیل شده‌است از ۵۲۵ خط و تعداد فریم‌ها در ثانیه ۳۰ فریم است.
ان‌تی‌اس‌سی از سیستم اسکن یک خط در میان پیروی می‌کند و هر فریم به دو فیلد با ۲۶۲٫۵ lines/field تقسیم می‌شود. بنابراین فرکانس حرکت افقی lines/sec ۵۲۵×۲۹٫۹۷ ≈ ۱۵، ۷۳۴ است که هر کدام از خط‌ها در ۱/۱۵٫۷۳۴ × ۱۰۳ sec ≈ ۶۳٫۶μsec اسکن می‌شود.
زمان جابجایی افقی ۱۰٫۹ μsec زمان می‌گیرد که این سطح ۵۲٫۷ μsec برای سیگنال خط فعال هنگامیکه اطلاعات تصویر نمایش داده می‌شود می‌باشد.
ویژگی‌ها:

• نرخ قاب ۹۵/۵۹ هرتز
  • تعداد خطوط در قاب ۵۲۵
  • استفاده از اصل مبنا(مختصات رنگ / روشنایی)
  • استفاده از ۳۰ فریم در ثانی
سکام

سامانه‌های رنگی تلویزیونی. کشور هایی که با رنگ نارنجی نمایش داده شده اند، از سیستم سکام استفاده می‌کنند.​

سکام، (به فرانسوی Séquentiel couleur à mémoire به معنای رنگ متوالی همراه با حافظه) سامانه تلویزیون رنگی آنالوگ است که اولین بار در فرانسه ابداع شد. این سامانه را تیمی به سرپرستی هنری دو فرانس که در شرکت تلویزیونی فرانسه که بعدها توسط تامسون خریداری شد، ابداع کردند. این سامانه از جهت تاریخی اولین سامانه رنگی استاندارد اروپایی به شمار می‌رود.

قفل منطقه‌ای

قفل منطقه ای (به انگلیسی: Regional Lockout) یک نرم افزار، کد، چیپ و یا سد فیزیکی است که به منظور محدود کردن استفاده از آثار چندرسانه ای مانند فیلم، بازی ویدیویی و یا دستگاه های الکترونیکی مربوط به یک منطقه، در مناطق دیگر است.
صنعت فیلم [ویرایش]

از دهه اول قرن بیست و یکم، بیشتر فیلم ها و مجموعه هایی که بر روی دیسک های دی‌وی‌دی، بلوری و یو ام دی و برای پخش در شبکه خانگی منتشر می شوند، دارای قفل منطقه ای هستند.
صنعت بازی های ویدئویی [ویرایش]

در صنعت بازی های ویدئویی، قغل منطقه ای ابتدا بر روی سیستم ها و کنسول های بازی اعمال می شود و بر هر منطقه جهانی، کنسول های مربوط به آن منطقه ساخته می شود، و سپس در طول یک نسل از بازی های ویدئویی، بازی ها برای هر منطقه به طور جداگانه منتشر می شود و گاهی حتی بازی ای برای یک منطقه عرضه نمی شود. مناطق مربوط به بازی های ویدئویی اغلب به صورت های زیر از هم جدا می شوند و این گونه بیان می شوند:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or