سوالات و مشکلات و اموزش ها در مورد DSi

كسي لينكي واسه mp3 player dsi نداره؟

http://www.ds-xtra.com/MoonShell2

MP3 هاتو تبدیل به AAC بکنی،

تبدیل کار عاقلانه ای نیست مخصوصا وقتی که تعداد فایلها زیاد باشه
نرم افزار فوق تمام فرمتهای صوتی زیر رو پشتیبانی میکنه :

Music formats: MP1, MP2, MP3, OGG, WAV, M4A, AAC, WMA, TTA, MID, RCP, R36

سلام
کسی از دوستان می دونه که با این n5 ها بازی های جدید رو هم میشه بازی کرد یا نه؟
n5 بهتره یا DSTT ؟
من شنیدم n5 قلابی هم داریم از کجا معلوم میشه اصله یا نه؟
اگه کسی قیمت N5 و DSTT رو هم بنویسه دیگه واقعا ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
سلام
کسی از دوستان می دونه که با این n5 ها بازی های جدید رو هم میشه بازی کرد یا نه؟
n5 بهتره یا DSTT ؟
من شنیدم n5 قلابی هم داریم از کجا معلوم میشه اصله یا نه؟
اگه کسی قیمت N5 و DSTT رو هم بنویسه دیگه واقعا ممنون میشم.
من درمورد n5 چیزی نمی دونم ولی درمورد DSTT :

اگه DSTT بخری , از هر 5 تا بازی جدید , فقط یکیشو میتونی اجرا کنی ( و اگه اون 4 تای دیگه , مشهور بودند , شاید چند هفته بعد تونستی بعضی هاشو اجرا کنی (با آپدیتهای بعدی ))

ممنون دوست عزیز :d
یه سوال دیگه من خونه مودمم وایرلس داره ولی نمی دونم چه جوری و از کجا برم تو اینترنت؟:-/
اگه جواب بدین ممنون می شم;)

سلام

من یه فلشکارد r4igold.cn دارم که سایتش خیلی وقت هست تعطیل شده و نمی تونم دیگه به روزش کنم. اما شنیدم که میشه روی r4igold ها هم منوهای کارت های dstt رو اگه اشتباه نکنم ریخت ysmenu هست، یا یه همچین چیزی درست نمی دونم :D و بعدش دیگه با آپدیت های dstt به روز کنیم کارت رو.

کسی میتونه یه راهنمایی در اینمورد بگذاره؟

سلام

من یه فلشکارد r4igold.cn دارم که سایتش خیلی وقت هست تعطیل شده و نمی تونم دیگه به روزش کنم. اما شنیدم که میشه روی r4igold ها هم منوهای کارت های dstt رو اگه اشتباه نکنم ریخت ysmenu هست، یا یه همچین چیزی درست نمی دونم :D و بعدش دیگه با آپدیت های dstt به روز کنیم کارت رو.

کسی میتونه یه راهنمایی در اینمورد بگذاره؟
ببین با این آپدیت کارت راه میافته یا نه ؟
جدیدترین ورژنش V.2 هستش ...
Download From Here

خوب من 1 سایت پیدا کردم که با آپدیتاش تمام بازیهای جدیدو داره میاره شما به این سایت برید

http://www.r4wood.com/pages/Kernel-Download.html
Kernel Download

رو انتخاب کنید ورژن کارتتون ببینید چیه برنامشو دانلود کنید بریزید تو روت مموری برید برای اجرا

خوب به ورژنی که الان روی کارتتون هست دقت کنید و آخرین آپدیتو براش دانلود کنید من الان بازی نیست که رو دی اسم جواب نده

من r4 i قرمز دارم از سایت خودش آپدیت میگرفتم بازی اجرا نمیکرد ولی با آپدیت اینجا الان مشکلم حل شده

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون دوستان، متاسفانه یه مشکل هم به مشکلات قبلیم اضافه شد :( الان اومدم این فایل هایی که زحمتشون رو کشیده بودید روی کارت mini sd ام بریزم که گویا آداپتورش خراب شده :( امتحان می کنم فایل ها رو و اگه جواب داد حتما اطلاع میدم که بقیه هم بتونند استفاده کنند. بازم ممنون

دوستان من یه ماهی میشه که dsi گرفتم از دبی هم گرفتم متاسفانه از سیستم فلش کارتهای nintendo هم سر در نمیارم.خواستم بدونم دوستانی که dsi دارن کدوم مارکو پیشنهاد میدن.متشکرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or