سوالات و مشکلات و اموزش ها در مورد DSi

دوستان من یه ماهی میشه که dsi گرفتم از دبی هم گرفتم متاسفانه از سیستم فلش کارتهای nintendo هم سر در نمیارم.خواستم بدونم دوستانی که dsi دارن کدوم مارکو پیشنهاد میدن.متشکرم.

توی بازارمارک های خیلی زیادی پیدا نمی کنی، اما من همین دیروز یه دونه از این قرمزها [R4i]- V2.10T packing که توی سایت زیر عکسش هست رو برای یکی گرفتم و خیلی هم خوب کار می کرد (مثلا بازی ها رو سریع بالا می اورد) و نرم.افزارش هم به روز هستش و بازی های جدید رو همه رو اجرا میکنه. قیمتش هم 30 تومن هست. فقط حواست باشه که R4i باشه و همین ورژن.

فقط کارت هم که میگیری یه کارت خوب و سریع بگیر که مشکلی از اون جهت درست نشه.

http://www.r4sdhc.com

maven جان ممنون از اینکه کمکم کردی فقط ببخشین من تو بحث ها که می چرخیدم خیلی ها می گفتن که r4 بدرد نمی خوره و update نمی شه و از مارکای دیگه اسم می بردن به نظرتون صحت داره؟

سلام .دوستان این دی اس ای ما بازی هایی مثل /assassins cread discovery رو اجرا نمیکنه؟ باید چی کار کنم؟
آپدیت کارت ـه شما خیلی قدیمی شدـه چون این بازی با توجه به تاریخ انتشارش باید روی آپدیت های جدید اجرا بشه(آپدیت R4i کارته خودم ماله 1 سال پیش بود ولی اینو اجرا کرد)

maven جان ممنون از اینکه کمکم کردی فقط ببخشین من تو بحث ها که می چرخیدم خیلی ها می گفتن که r4 بدرد نمی خوره و update نمی شه و از مارکای دیگه اسم می بردن به نظرتون صحت داره؟
من خودم R4i از سایت www.r4i-sdhc.com.tw دارم و دیگه تقریبا از اومدن آپدیت براش ناامید شده بودم که دیروز آپدیت جدید رو قرار دادن...
سعی کنین هر کارتی میخرین اولا سایتی داشته باشه که بتونین آپدیت های جدید رو دانلود کنین دوما هم اگه r4i میخرین حتما جعبه قرمز باشه ...

amino جان من یه سوال دارم و اون اینه که الان شما به v3.0 اپ کردی؟
اخه من تو این ادرس http://www.nds9.com/soft/r4/i/R4ISDHC_RTS_V3_0_24403.html
یه اپ دیدم خواستم بدونم که این ورژن رو قرمزا کار می کنه یا باید یدونه جدید بخریم؟
بزار بهتر برات بگم ...
هر R4i کارتی خودش یه سایت مخصوص داره که باید حتما آپدیت هارو از سایت خودش بگیری و اگه از یه فرمور دیگه استفاده کنی هیچ کاربردی توی کنسولت نداره و اصلا صفحه سفید میمونه ...
شما میخواین تهیه کنین و یا میخواین آپدیت کنین ؟

من میخوام تهیه کنم.من فکر می کردم کلا همه R4ها مال یه شرکتن.
خوب پس اگه میشه یکیو که سایتش update میشه معرفی کنین.ممنون.
راستی من DSi دادم یه فروشگاه گفت دستگاهت خامه باید جدای R4 خودشم کپی خور شه درست گفته؟

من میخوام تهیه کنم.من فکر می کردم کلا همه R4ها مال یه شرکتن.
خوب پس اگه میشه یکیو که سایتش update میشه معرفی کنین.ممنون.
به شخصه تنهای R4i که دیدم همیشه آپدیــــت بوده ماله اینجا بودـه، البته کسایی هم که مثله من خیلی دیر واسه R4i آپدیت میاد نباید ناراحت باشن چون سایت R4wood با قرار دادن پچ های مخصوص هر کارتی کاری کرده که بازیهای جدید(حداقل 80%)بدون نیاز به آپدیت رسمی اجرا بشن.
راستی من DSi دادم یه فروشگاه گفت دستگاهت خامه باید جدای R4 خودشم کپی خور شه درست گفته؟
Money isnt a bad thing ! :|

چجوری و از کجا باید اپدیتش کنم؟ ممنون.
روی هر کارتی یه سایت واسه سازنده اون DS کارت هستش که مسلما باید آپدیت ها از طریق اون سایت قابل دانلود باشه ...

یا چرت گفته یا دروغ گفته. تنها چیزی که لازم داری همون کارت R4i هستش.

به شخصه تنهای R4i که دیدم همیشه آپدیــــت بوده ماله اینجا بودـه
موافقم، کارت خوبیه.

اقا من این بازی Shin Megami Tensei_Strange Journey رو گرفتم 11 ربع بازی کردم حالا امد سیوم نیست!!!سیو هم کرده بودم واسه این کاتریجم هست؟
واسه من N5هست اپدیتی چیزی واسش وجود نداره بازی های جدید رو دانلود کنیم؟

اقا من این بازی Shin Megami Tensei_Strange Journey رو گرفتم 11 ربع بازی کردم حالا امد سیوم نیست!!!سیو هم کرده بودم واسه این کاتریجم هست؟
واسه من N5هست اپدیتی چیزی واسش وجود نداره بازی های جدید رو دانلود کنیم؟
به آدرس سایتی که روش نوشته برو اگر براش آپدیت اومده باشه اونجا گذاشته دانلود کن کلآ این n5 خیلی چیز جالبی نیست

مال من سایتش r4ultra.com هست که هیچ‌وقت هم آپدیت نمیشه!
توی این سایت r4wood که گفتین، از کجاش باید این پچی که می‌گینو دانلود کنم؟

خوب تو سایتr4wood باید ببینی که الان ورژنت چیه بری اونجا پیدا کنی مثلآ 1.18b اونجا زده اونو دانلود کن بریز تو روت مموریت الان چیزی نیست که نشه بازی کنی یا سیو مشکل داشته باشه

دوستان من يك راهنمايي كوچيك مي خواستم در مورد برنامه هاي dsi
1. برنامه هاي dsi يا ds معمولي رو از كجا مي تونم دانلود كنم
2. آيا ميشه به اين برنامه هاي هوم بريو اعتماد كرد
3. برنامه رو چطوري تو ds نصب كنيم كه تو منو اصلي ظاهر بشه
4. كارت اس دي dsi به چه دردي مي خوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or