خيلي ممنون
تمام كارهايي رو كه گفتين انجام دادم
بدون هار و با هارد هم امتحان كردم
با فلش و سي دي هم نشد.
قبل از اينكه كنسول روشن بشه همون كليد رو نگه ميدارم و بعد پاور رو ميزنم بعدش بازم همون ارور رو ميده دستمم از روي كليد سينك بر نميدارم.
با اون آپديت كه شما گفتين و 2 تا ي ديگه هم از يه سايت ديگه امتحان كردم نشد.
فلش رو هم fat32 فرمت كردم
قبلا با فلش آپديت ميكردم ولي اين اولين باره كه اينجوري ميشه.
البته قبلا توي live بن نشده بودم.
بازم از كمك شما ممنونم.
بازم در مورد این مشکل گشتم ولی تمام اونها همین راه حلی که گفتم رو نشان داده بودند، و بعضی ها هم دیدم که واقعاً جواب نگرفتند....!!!
حالا شما اگر میتوانید هارد کنسول آشنایی ویا دوستی که آپدیت 2.0.8955.0 روش نصبه رو قرار بدید روی کنسول خودتون ببنید چی میشه..؟
یک جایی رو هم خوانده بودم که گفتند از دیسک بازی که آپدیت داره رو با همون روش کلید sync مشکل رو حل کردند.
حالا یک جایی خواندم که باید فقط از فایل اصلی آپدیت استفاده کرد، که بشه مشکل رو حل کرد و اپدیت های 84 میگی که موارد اضافات داشبورد رو داره، ممکنه جواب نده. (تست دوباره ضرر نداره)
H:\$SystemUpdate\su20076000_00000000
شما آپدیت 8 میگی که در تاپیک زیر قرار دادم رو بازم با روش USB Flash و همون کلید sync تکرار کنید، ببنید چی میشه.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23585
سه تا ورژن آپدیت 8 میگی گذاشتم هر سه تا رو یک تست کنید.
اگر تهران هستید و مشکل با این سه مورد که الان گفتم (توسط دیسک بازی که آپدیت جدید داره، تست اپدیت 8 میگی و نصب هارد کنسول دیگر) اگر حل نشد، بهتره که کنسول رو پیش یک تعمیر کار ببرید تا NAND Flash اون رو بررسی کنه.
NAND Flash حافظه ی داخلی کنسول هستش که محل ذخیره اطلاعات حیاطی کنسول از جمله یک نسخه از داشبورد کنسول رو هم داره.
بیشتر فروشگاه ها (تعمیرکاران) کار رو با NAND Flash خوب بلد نیستند و این کار تخصص خاص خودش رو میخواد. برای همین باید کنسول رو پیش یک تعمیرکار حرفه ای ببرید.
اگر خواستید ادرس یک تعمیر کار خوب و حرفه ای رو در تهران پیغام خصوصی کنم.
ویرایش
یک چیزی رو هم توی بخش ساپورت آپدیت کنسول سایت مایکروسافت دیدم در مورد مشکلات آپدیت، سه مورد رو گفته بود که مورد آخر جالب به نظر رسید.
در مورد فضایی خالی در هارد صحبت کرده و گفته که شما برای آپدیت داشبورد حداقل 128 میگ فضایی خالی نیاز دارید.
میخواستم بدونم که هارد شما فضایی خالی داشته که میخواید آپدیت کنید؟
بازم میگردم ببینم چی ها در موردش گفتند، ولی کم کم دارم شک میکنم به هارد کنسول خودتون....!!
یک سوال هم داشتم، کنسول چراغ قرمز نمیزنه، مثلاً تک چراغ قرمز. اگر اینطور هستش با کمک آموزش زیر کد چراغ قرمز اون رو در بیارید
(قسمت، بخش دوم کد های خطا)
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734
آخرین ویرایش:

الیت-جسپر)