سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به تاپیک زیر مراجعه کنید، انتهای پست اول را بخوانید. بخش کدهای Reset کردن کنسول
کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

اگر با اون راهنمایی آخر مشکل حل نشد، یک عکس خوب از خطا قرار بدید تا ببینم چی هستش دقیقاً

برای آپدیت مجدد هم از این راهنمایی پست اول تاپیک استفاده کنید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23585

+++++++++

حق نگهدار

سلام
بازم درست نشد.
اينم عكس.
نه ريست ميشه نه آپديت مجدد
فكر كنم چون بن شده بودم ديگه آپديت نميشه
الان هر وقت روشن ميكنم فقط همين صفحه رو نشون ميده

http://www.img98.com/images/6ne23vny9iuvjjnhwumc.jpg

Last edited by a moderator:
کسی میدونه چطوری میشه که وقتی کنسول به حالت عمودی هست
درش خارج نمیشه و هرچی ایجکت میزنی یه تقی صدا میکنه بیرون نمیاد
انگار گیر کرده ولی وقتی تو حالت افقی میذاریش درش به خوبی در میاد
ایراد از چی هست ؟

سلام
بازم درست نشد.
اينم عكس.
نه ريست ميشه نه آپديت مجدد
فكر كنم چون بن شده بودم ديگه آپديت نميشه
الان هر وقت روشن ميكنم فقط همين صفحه رو نشون ميده

http://www.img98.com/images/6ne23vny9iuvjjnhwumc.jpg

ببنید اینطوری که میگم تست کنید. همون روش قبل هستش ولی با کمی تفاوت

فقط یک بار کامل توضیح میدم، خوب بخوانید...دوباره توضیح نمی دم OK

اول برید به تاپیک زیر و آخرین آپدیت داشبورد که حجمش تقریباً 84 میگ هستش و اسمش 2.0.8955.0 Avatar رو دانلود کنید.

یک USB Flash بردارید و اون رو به FAT32 فرمت کنید و اسمی به فلش ندید یعنی بدون Volume label باشه تو پنجره ی Format کردن.
بعد از فرمت فایلی که از اون لینک بالا دانلود کردید رو unzip کنید و باید پوشه ای به اسم SystemUpdate$ ساخته بشه... اون پوشه ی SystemUpdate$ رو مستقیم تو مسیر اصلی فلش کپی کنید.
مثلا اینطوری میشه H:\$SystemUpdate

خوب کنسول رو خاموش کنید و USB Flash رو بهش وصل کنید. حال اون دکمه ی sync رو فشار بدید (همانی که برای شناسای دسته استفاده میشه در تصویر زیر)

ConsoleConnectButton.JPG

سپس با دست دیگه روی کلید Power جلوی کنسول فشار بدید تا کنسول روشن بشه (کنسول رو روشن کنید)

همچنان اون کلید sync رو فشار داده و دست از روش بر ندارید تا کنسول Boot بشه...همچنان اون کلید sync رو نگه میدارید تا تمام اپدیت های خراب درست بشه و داشبورد به حالت normal و طبیعی مثل قبل در دسترس شما باشه.

در ضمن هارد کنسول هم باید بالای سر کنسول وصل باشه از همون اول کار.

همین روش رو میتوانید با CD انجامش بدید و اون پوشه ی SystemUpdate$ رو با کمک راهنمایی زیر (لینک آموزش رایت دیسک CD در ویندوز XP توسط سایت مایکرسافت) از طریق خود Windows رایت ـش کنید

بعدش کنسول رو عادی روشن کنید و CD رایت شده رو درون درایو قرار بدید و کنسول رو خاموش کنید.
سپس از روش بالا که توضیح دادم عمل کنید برای پاک و نصب مجدد آپدیت.

اگر از هر دو روش که با دقت انجام دادید جواب نگرفتید بگید تا ببینم مشکل رو دیگه چطوری میشه حل کرد.

P.S:
در مورد تصویری که قرار دادید هم بگم که اون PV و CV چی هستش.
PV = Previous Version
یعنی ورژن سابق داشبورد قبل از آپدیت، که مال شما 2.0.8498.0 بودش
CV = Current Version
یعنی ورژن حال حاظر داشبورد که شما میخواستید بهش آپدیت کنید، همون ورژن 2.0.8955.0

که برای درست کردن با اون روش بالا که توضیح دادم همیشه باید از ورژن Current Version استفاده کرد برای درست کردن آپدیت خراب. (توضیحات بالا)

کسی میدونه چطوری میشه که وقتی کنسول به حالت عمودی هست
درش خارج نمیشه و هرچی ایجکت میزنی یه تقی صدا میکنه بیرون نمیاد
انگار گیر کرده ولی وقتی تو حالت افقی میذاریش درش به خوبی در میاد
ایراد از چی هست ؟

درایو شما احیاناً Samsung نیست عموماً درایوهای سامسونگ چنین مشکلاتی رو دارند.
(اگر درست یادم باشه، یادم میاد که قبلاً راهنمایی کوتاهی از آپدیت کپی خور درایو سامسونگ نوشتید)

تاپیک زیر رو کامل بخوانید متوجه مشکل درایو وراه حل اون تا حدودی می شوید
مشکل با Eject »کنسول»:XboX 360

اگر سوالی بود تو همان تاپیک و یا همین جا بگید، سعی میکنم سر بزنم دوباره

آخرین ویرایش:
درایوش لایت آن بود من این رو آپدیتش کردم با none stealth 1.6
بعد این طوری شد البته این روبگم ها واقعا نمیدونم از اولش این ایراد رو داشت
یا بعد آپدیت اینطوری شد
بعد این درش وقتی درحالت افقی هست میاد بیرون ولی درحالت عمودی نمیادش

درایوش لایت آن بود من این رو آپدیتش کردم با none stealth 1.6
بعد این طوری شد البته این روبگم ها واقعا نمیدونم از اولش این ایراد رو داشت
یا بعد آپدیت اینطوری شد
بعد این درش وقتی درحالت افقی هست میاد بیرون ولی درحالت عمودی نمیادش

اون تاپیک رو خواندید اون دو روشی که توش توضیح داده شد رو تست کردید...؟؟ (اهمیت ندید که برای Samsung هستش، سایر درایوها هم ممکنه همین مشکل رو پیدا کنند، عموماً Samsung شایع تر هستش)

این مشکلات اصلا ربطی به آپدیت Firmware نداره...!! و وقت خودتون رو صرف پیدا کردن مشکل از نظر کپی خور نکنید

در صورت تمایل بازم اون دو مورد تاپیک رو تست کنید، نتیجه رو بگید.

دستت درد نکنه والله کنسول برای یکی بود که الان دست رسی بهش ندارم
من خیلی جاها رو خوندم همه مشکلسون این بوده که اصلا در درایو بیرون نمیاد
یا با اعمال شاقه بیرون میومده اما این چیزیش که خیلی برام جالب بود همین بود
که تو حالت افقی خیلی عالی باز میشد
همین که ربطی به فرمور نداره برای من کافیه گفتم نکنه اومده باشیم یه صوابی بکنیم
کنسول یارو رو کباب کردیم

حالا بچه هایی که این مشکل رو دارن کنسولشون رو افقی بذارن ببینن باز میشه ؟

سلام من یه دسته با سیم دارم که وقتی به دستگاه وصله گاهی وقتها قا طی میکنه که هی بالا پایین میره .انگار اینکه هی شوک سمت چپ رو پایین نگه میدارید زمانی دزست میشه که فیش

رو در میارم و دوباره میزنم usb
دستگاهم چه شه؟
جدید اومده که برم بریزمup date

من میخوام دستگاهم رو خوابیده بزارم به نظرتون چی بزارم زیرش اخه اگه زیر دو طرفش چیزی بزارم جلوی او سوراخ ریز هارو میگیره

ببنید اینطوری که میگم تست کنید. همون روش قبل هستش ولی با کمی تفاوت

فقط یک بار کامل توضیح میدم، خوب بخوانید...دوباره توضیح نمی دم OK

اول برید به تاپیک زیر و آخرین آپدیت داشبورد که حجمش تقریباً 84 میگ هستش و اسمش 2.0.8955.0 Avatar رو دانلود کنید.

یک USB Flash بردارید و اون رو به FAT32 فرمت کنید و اسمی به فلش ندید یعنی بدون Volume label باشه تو پنجره ی Format کردن.
بعد از فرمت فایلی که از اون لینک بالا دانلود کردید رو unzip کنید و باید پوشه ای به اسم SystemUpdate$ ساخته بشه... اون پوشه ی SystemUpdate$ رو مستقیم تو مسیر اصلی فلش کپی کنید.
مثلا اینطوری میشه H:\$SystemUpdate

خوب کنسول رو خاموش کنید و USB Flash رو بهش وصل کنید. حال اون دکمه ی sync رو فشار بدید (همانی که برای شناسای دسته استفاده میشه در تصویر زیر)

ConsoleConnectButton.JPG

سپس با دست دیگه روی کلید Power جلوی کنسول فشار بدید تا کنسول روشن بشه (کنسول رو روشن کنید)

همچنان اون کلید sync رو فشار داده و دست از روش بر ندارید تا کنسول Boot بشه...همچنان اون کلید sync رو نگه میدارید تا تمام اپدیت های خراب درست بشه و داشبورد به حالت normal و طبیعی مثل قبل در دسترس شما باشه.

در ضمن هارد کنسول هم باید بالای سر کنسول وصل باشه از همون اول کار.

همین روش رو میتوانید با CD انجامش بدید و اون پوشه ی SystemUpdate$ رو با کمک راهنمایی زیر (لینک آموزش رایت دیسک CD در ویندوز XP توسط سایت مایکرسافت) از طریق خود Windows رایت ـش کنید

بعدش کنسول رو عادی روشن کنید و CD رایت شده رو درون درایو قرار بدید و کنسول رو خاموش کنید.
سپس از روش بالا که توضیح دادم عمل کنید برای پاک و نصب مجدد آپدیت.

اگر از هر دو روش که با دقت انجام دادید جواب نگرفتید بگید تا ببینم مشکل رو دیگه چطوری میشه حل کرد.

P.S:
در مورد تصویری که قرار دادید هم بگم که اون PV و CV چی هستش.
PV = Previous Version
یعنی ورژن سابق داشبورد قبل از آپدیت، که مال شما 2.0.8498.0 بودش
CV = Current Version
یعنی ورژن حال حاظر داشبورد که شما میخواستید بهش آپدیت کنید، همون ورژن 2.0.8955.0

که برای درست کردن با اون روش بالا که توضیح دادم همیشه باید از ورژن Current Version استفاده کرد برای درست کردن آپدیت خراب. (توضیحات بالا)
خيلي ممنون
تمام كارهايي رو كه گفتين انجام دادم
بدون هار و با هارد هم امتحان كردم
با فلش و سي دي هم نشد.
قبل از اينكه كنسول روشن بشه همون كليد رو نگه ميدارم و بعد پاور رو ميزنم بعدش بازم همون ارور رو ميده دستمم از روي كليد سينك بر نميدارم.
با اون آپديت كه شما گفتين و 2 تا ي ديگه هم از يه سايت ديگه امتحان كردم نشد.
فلش رو هم fat32 فرمت كردم
قبلا با فلش آپديت ميكردم ولي اين اولين باره كه اينجوري ميشه.
البته قبلا توي live بن نشده بودم.
بازم از كمك شما ممنونم.

آخرین ویرایش:
سلام , شايد اينجا جاش نباشه , اگه هست كه هيچي ! اگه نيست هم به بزرگي خودتون ببخشيد !....

من اليت دارم , حدودا چند ساعت بازي كنم با دستگاهم بهش فشار نمياد ؟!

بعضي وقتا احساس ميكنم ميخواد زار بزنه !.... ممنون.

سلام , شايد اينجا جاش نباشه , اگه هست كه هيچي ! اگه نيست هم به بزرگي خودتون ببخشيد !....

من اليت دارم , حدودا چند ساعت بازي كنم با دستگاهم بهش فشار نمياد ؟!

بعضي وقتا احساس ميكنم ميخواد زار بزنه !.... ممنون.
حالت استانداردش اینکه شما هر یک ساعت که بازی میکنی حداقل 15 دقیقه خاموشش کنی و بهش استراحت بدی
هر چقدر بیشتر ازش کار بکشی عمرش زود تر تموم میشه این مختص ایکس باکس نیست شامل همه چی میشه
من خودم به شخصه روزی 2 الی سه بار دستگاهمو روشن میکنم که هر بار هم از یک ساعت بیشتر بازی نمیکنم
البته اینا صد در صد نیست ممکنه یه نفر پدر دستگاشو دراره ولی دستگاهش آخ نگه ولی یکی دیگه همه جوانب رو رعایت کنه ولی بازم دستگاهش خراب شه
تجربه میگه مراعات شرط عقله

حالت استانداردش اینکه شما هر یک ساعت که بازی میکنی حداقل 15 دقیقه خاموشش کنی و بهش استراحت بدی
هر چقدر بیشتر ازش کار بکشی عمرش زود تر تموم میشه این مختص ایکس باکس نیست شامل همه چی میشه
من خودم به شخصه روزی 2 الی سه بار دستگاهمو روشن میکنم که هر بار هم از یک ساعت بیشتر بازی نمیکنم
البته اینا صد در صد نیست ممکنه یه نفر پدر دستگاشو دراره ولی دستگاهش آخ نگه ولی یکی دیگه همه جوانب رو رعایت کنه ولی بازم دستگاهش خراب شه
تجربه میگه مراعات شرط عقله

حرفت از لحاظ عقلي متينه , ولي من به شخصه با هر كدوم از پلتفورمهاي سوني بازي كردم اصلا گرما حاليشون نيست لامصبا !

ps1 , ps2 , ps3 , psp باور كن باهمشون خيلي بيشتر از 1ساعت , بعضي وقت ها 3 الي 4 ساعت بازي ميكردم ...

(البته ps3 يه بار با هم 3ساعت دقيق پاش بوديم و روزاي ديگه هم ميدونم كه به طوره پيوسته خيلي بيشتر از 1 ساعت بازي ميكنه ...)

بقيه كنسول هاش رو خودم دقيقا روزهاو ماهها اينجوري باهاشون بازي كردم ! .... آخ هم نگفتن !

اين xbox360 بدمصب دهنه مارو آسفالت كرده , 30min باهاش بازي ميكنم ميترسم سه چراغ شه , البته كيه كه اهميت بده !

وليخدايي بازي كوفتم ميشه !.......

سلام
من کنسولم رو دو هفته ای میشه گرفتم اما شک دارم روش iXtreme 1.6هست یا 1.61 اولین سوالم اینه که چطور بفهمم ورژن فرمورم چیه؟

دوم اینکه برای بازی Assassin's Creed 2 نمیتونم با 1.6 بازی کنم؟ هنوز نخریدم اما میخوام اگر خریدم ییهو ضدحال نخورم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or