سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر بخوایم خیلی بدبین نگاه کنید و آخر داستان رو پیش داوری کنیم، چنین مشکلاتی (تصویر زیر) و خراب شدن تصویر و بهم ریختن رنگ ها، معمولاً میتواند از سوی چیپ های RAM GPU HANA باشد...که البته شاید در آینده مشکل ساز شود

lens7986671_1257800844xbox_360_freezing.jpg

اگر از طرف HANA باشد، معمولاً آخر کار به خطای E74 میرسید و با روش Reflow دوباره Rework میشود

xbox-e74-error1.jpg

H)ANA-chip)
تصویر
f_360elitemobm_b1b37ef-1.jpg

اگر خطا از سری RAM باشد...معمولاً از روش های Reflow ویا Penny fix استفاده میکنند...که معمولاً جواب گو هستش

اگر هم خطا از سوی GPU باشد که با روش X-Clamp قابل حل هستش

آموزش مطالب بالا

آموزش کامل X-Clamp Replacement
x-clamp بهینه شده
آموزش Ultimate X-Clamp
روش penny fix
آموزش استفاده از سشوار صنعتی-Heatgunning

البته استفاده از این روش ها تجربه ی خاص خودش رو میخواد که بهترین نتیجه رو بده، تجربه ی شناسایی مشکل هم مهمتر هستش
پس اگر روزی به مشکل جدی برخورد کردید بهتره که کنسول رو به فرد متخصصی بدید.

+++++++++++++

اگر هم بخوایم خوش بین باشیم...به پست جناب SHINJI_SHIANI که صفحه ی قبل ارسال کردند...بسنده کنید و بد به دلتون راه ندید
مثل قبل با کنسول بازی کنید...اگر هم دوست دارید روش های کولینگ رو برروی کنسول انجام بدید تا بهینه بشود

حق نگهدار

تصویر به این صورت نشد
lens7986671_1257800844xbox_360_freezing.jpg

ولی بعد از خاموش رو روشن کردن کنسول اخطار E74 داد ولی یک بار دیگه که خاموش و روشن کردم دوباره دستگاه کار کرد و الان چند روز از اون اتفاق میگذره و هنوز رنگ ها خاقی نشده
حالا چی هنوز هم مشکل از HANA هست ؟ ممکنه به خرابی کنسول کشیده بشه؟

ممنون

پخش mp4 با xbox 360

سلام.
من مي خوام فايل mp4 با xbox 360 روببينم.وقتي روي فايل ميزنم xbox ميگه بايد به لايو وصل بشم وآپديت كنم تا اين فايل پخش بشه.
ولي من بن شدم ونميتونم لايو بشم كسي اين فايل آپديت رونداره؟
درضمن داشبوردم 8955 هست.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
راستش تاپيكي كه بتونيم اين نوع سوالها رو بپرسيم پيدانكردم.ببخشيد.

درود

راحت ترین راه دانلود از لیو هست ،به نظرم در آخرین دشبرد 360 این قابلیت اضافه شده باشه هرچند شما میتونید با دانلود آخرین ورژن Xilisoft فرمتتون رو به فرمت های قابل اجرا در 360 مثل WMV تبدیل کنید .

در ضمن برای پرسش های این چنینی می تونید به این تایپیک مراجعه کنید :

راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360
ممنونم ازپاسختون:love:
ولي كنسول بن شده بنابراين لايو نميره.
فيلمها با فرمت mp4 وكيفيت hd ضبط شده كه با تبديل به wmvكيفيت افت ميكنه.
درحقيقت براي اينكه براي دوربين كابل تبديل hd نخرم ميخوام از xboxكه با كابل hdmiبه تلويزيون وصل شده استفاده كنم.

دوستان الان دو روزه که کنسولمو وقتی که خاموش میکنم فنهاش 7-8 ثانیه روشن میمونه بعد چراغ وسط کنسول یه چشمک میزنه بعد خاموش میشه.مشکلی واسه کنسول پیش اومده؟چکار باید بکنم؟

اگر به این موضوع به چشم خوب نگاه کنیم، کاملاً طبیعی هستش که فن ها چند ثانیه ای روشن بمانند و موردی خطرناکی نیست همانطور که SHINJI_SHIANI جان گفتند.

ولی اگر بخوایم از چنین موضوعی یک مشکل بسازیم و به دنبال دلیل آن باشیم، پیشنهاد میکنم که مطلب زیر که کار میثم قربانی در فروم فنائیی هستش را بخوانید (پست سوم و ششم)
http://www.forum.fanaei.com/viewtopic.php?f=82&t=450
برای دیدن مطالب هم باید تو فروم عضو بشید

البته این ویرایش قدیمی ایشون هستش و اگر میخواید از جزئیات بیشتر و بهتر موضوع خود با اطلاع شوید، میتوانید به پروفایل ایشون در همین سایت (بازی سنتر) مراجعه کنید
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=13432

آخرین ویرایش:
دوست عزیز نرم افزاری که خدمتتون معرفی کردم فیلم های mp4 رو خیلی عالی تبدیل به wmv می کنه با کیفیت HD به طوری که متوجه کاهش کیفیت در تصویر نخواهید شد علاوه بر اون شما میتونید تقریبا برای تبدیل هر فایل تصویری و صوتی به فرمت های گوناگون و کیفیت بالا از این نرم افزار استفاده کنید .
ممنونم يكي از ورژنهاي نرم افزار مورداشاره شمار رو نصب كردم عاليه.حق باشما بود.;)
فقط سرعتش پائينه مثلا 31 مگ رو حدود 10دقيقه يابيشتر طول كشيد تا تبديل كنه.(من mp4 1280*720 روبه wmv hdتبديل كردم .)همشون اينطورين؟
من Xilisoft Hd Video converter 5رودانلود كردم وشماره سريالي هم كه دادم چند وقت يكبار پيام ميده ورژن شما كرك شده است ولي تاثيري توكارش نميذاره.
شما ورژني كه اين مشكل رونداشته باشه وسرعت تبديل بالا هم داشته باشه سراغ نداريد؟
اگر داريد لطفا لينكش روبدين.
ممنون ميشم.

از برادرهای اهل فن خواهش دارم سریع این مشکل ما رو حل کنند !
قضیه از این قراره که وقتی من بازی WET رو برای اولین بار گذاشتم تو کنسول و اجراش کردم ، کنسول کاملا بی دلیل تو همون صفحه اول بازی هنگ کرد ! و چاره جز Reset کنسول نداشتم . و بعد از روشن خاموش کردن بازی وقتی میخوام بازی رو تو هارد نصب کنم با این ارور مواجه میشم که میگه شما باید 8196 گیگ جا داشته باشید !!!!
خواهشا سریع کمک کنید . !!!

من یه مشکل عجیب برام پیش اومده
پروفایل یکی از دوستام رو با مموری از به ایکس باکس بن شده خودم انتقال دادم و باهاش بازی کردیم
اما وقتی پروفایلش رو میخوایم به 360 خودش برگردونیم (بن نشده) پروفایل رو نمیشناسه
یعنی میشه Move کرد، اما چه وقتی روی هارد میریزه، چه وقتی روی مموری آنبوردش، بازم نمیشناسه
خودم حدس میزنم شاید به خاطر اینه که داشبورد من آخرین آپدیت روش نصبه، ولی آواتارهاش سیاه شده
ممنون میشم کمک کنید

من یه مشکل عجیب برام پیش اومده
پروفایل یکی از دوستام رو با مموری از به ایکس باکس بن شده خودم انتقال دادم و باهاش بازی کردیم
اما وقتی پروفایلش رو میخوایم به 360 خودش برگردونیم (بن نشده) پروفایل رو نمیشناسه
یعنی میشه Move کرد، اما چه وقتی روی هارد میریزه، چه وقتی روی مموری آنبوردش، بازم نمیشناسه
خودم حدس میزنم شاید به خاطر اینه که داشبورد من آخرین آپدیت روش نصبه، ولی آواتارهاش سیاه شده
ممنون میشم کمک کنید

دوست عزیز xbox360 بن میشه وقتی هاردش (یا مموریش) رو به دستگاه دیگه وصل میکنید save یا پروفایش خراب میشه.

اما من پروفایل یکی دیگه از دوستام که بن نشده بود رو به ایکس باکس خودم انتقال دادم و مشکلی نداشت
وقتی دوباره میخواست به 360 خودش انتقال بده، این مشکل پیش اومد

اما من پروفایل یکی دیگه از دوستام که بن نشده بود رو به ایکس باکس خودم انتقال دادم و مشکلی نداشت
وقتی دوباره میخواست به 360 خودش انتقال بده، این مشکل پیش اومد
بله میدونم دوست عزیز منظورتون متوجه شدم:love:
خوب دیگه به هر حال این پروفایلی که واسه دوستتون بوده یک بار در XBOX360 بن شده ی شما استفاده شده .

واسه منم همچین اتفاقی افتاد . corrupted profile data نشون میداد.هیچ راهی نداری جز اینکه پاکش کنی و از لایو Recover Gamertag کنی.این قضیه ربطی به بن شدن یا نشدن نداره. یک نوع باگه
اچیومنتها از بین میره، نه؟
بله میدونم دوست عزیز منظورتون متوجه شدم:love:
خوب دیگه به هر حال این پروفایلی که واسه دوستتون بوده یک بار در XBOX360 بن شده ی شما استفاده شده .
مرسی از جوابتون

دوستان نمیدونم چرا وقتی بازی فیفا یا پرو ساکر رو میزارم تو دستگام فبل از این که بازی کنم یه ارور میده که میگه نمیتونه دیسک رو بخونه
بعد ببینم من دادم دستگامو اپدیت کردم ولی میخوام بازی بریزم تو هارد نمیدونم چرا نمیشه وباز ارور میده
درایو م هم هیتاچیه
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or