سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مموری 256 حدوداً 20 تومنه

KAI جان، عضویت شما رو در سایت بازی سنتر تبریک عرض میکنم.

میشه بفرمایید قیمت نو اون قطعات که لیست کردید، چند هستند...که اون قیمت ها رو برای ایشون قرار دادید

در مورد قیمت Elite هم اگر بخوایم از اهلـش بخریم، بین 380 تا 400 تومن متغیر هستش
سایت رایان صبا هم تا الان اینجا ملاک قیمت کف بازار نبوده

در این سایت و این فروم تنها هدف مهم نیست...بلکه داشتن دانش و اطلاعات نیز مهم هستش و گرنه ممکنه باعث کم رنگ شدن هدف بشود.

امیدوارم که این مورد رو بیش از پیش در هدف خود پر رنگ کنید

حق نگهدار

خلیل خان در بعضی از موارد دوستن شرایط بازار به درد میخوره
من میخواستم دستگاه دوستمونو با یه ارکید کار کرده عوض کنم که بشینه 1 - 2 سال بازی کنه و ما رو دعا کنه
حالا شما میگید ....
چشم
ببره بذاره تو بازارچه سایتتون

Last edited by a moderator:
خلیل خان در بعضی از موارد دوستن شرایط بازار به درد میخوره
من میخواستم دستگاه دوستمونو با یه ارکید کار کرده عوض کنم که بشینه 1 - 2 سال بازی کنه و ما رو دعا کنه
حالا شما میگید ....
چشم
ببره بذاره تو بازارچه سایتتون

شرابط بازار...اگر از شرایط بازار اطلاع داشتید، پس چرا قیمت کاذب 430 تومن رو برای Elite از سایت رایان صبا نشون دادید.؟ در صورتی که قیمت کف بازار کمتر از این هستش که در دو پست قبل بهش اشاره شد
تاپیک راهنما: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2703&page=216

قیمت قطعاتی که قرار دادید...تمام قیمت های قطعات نو بودش...که SHINJI_SHIANI زحمت کشیدن و لیست قیمت های دست دوم رو قرار دادند. که بازم میشه همون 150 تومن که تو پست قبل گفته شد.

خرید یک کنسول نو جسپر به مراتب از خرید کنسول دست دوم بهتر هستش، حال اینکه طرف چاره ای جزء خرید دست دوم نداشته باشه.

اینجا ما همیشه فقط پیشنهاد میکنم...توصیه نمیکنم...تصمیم گیری و نتیجه نهایی با خود مخاطب هستش.

حق نگهدار

شرابط بازار...اگر از شرایط بازار اطلاع داشتید، پس چرا قیمت کاذب 430 تومن رو برای Elite از سایت رایان صبا نشون دادید.؟ در صورتی که قیمت کف بازار کمتر از این هستش که در دو پست قبل بهش اشاره شد
تاپیک راهنما: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2703&page=216

قیمت قطعاتی که قرار دادید...تمام قیمت های قطعات نو بودش...که SHINJI_SHIANI زحمت کشیدن و لیست قیمت های دست دوم رو قرار دادند. که بازم میشه همون 150 تومن که تو پست قبل گفته شد.

خرید یک کنسول نو جسپر به مراتب از خرید کنسول دست دوم بهتر هستش، حال اینکه طرف چاره ای جزء خرید دست دوم نداشته باشه.

اینجا ما همیشه فقط پیشنهاد میکنم...توصیه نمیکنم...تصمیم گیری و نتیجه نهایی با خود مخاطب هستش.

حق نگهدار

آتیشت خیلی تنده پلیس جون
رایان صبا در حال حاضر لینک معتبر بازاره من که نمیتونم شماره تلفن تک تک مغازه ها رو اینجا بنویسم
در ضمن دوست عزیز دستگاه ایشون مرده و غیر قابل استفاده هست من میخواستم کمکش کنم که یک آرکید کار کرده که تولید 2008 هست و بردشم جسپر هست رو واسشون تعویض کنم که بشینه اقلاً تا مهر سال بعد بازی کنه منم تو این ایام دعا کنه که شما میگید نکن این کار رو ما هم اطاعت میکنیم
اگه نمیدونی بدون ارکید ها همشون بردشون جسپره عزیزم
در ضمن من عرض کردم اینها قیمتهایی بوند که اگه بخوای بری بگیری بهت میدن نه قیمتی که ازت میخرن :biggrin1:
منم پیشنهاد میدم با زور که نمیگم تو رو خدا بده من یه ارکید بت بدم:biggrin1:
من به ایشون میگم همچی شرایطی هست میخوای در خدممتم نمیخوای خدا کمکت کنه:love:

لطفاً به انشای متون دقت بیشتری بکنید:-"

آخرین ویرایش:
اگه نمیدونی بدون ارکید ها همشون بردشون جسپره عزیزم
واقعا مشخص شد شما اطلاعاتتون در چه حدی هست :laughing:
تازه خلیل جان کجا کجا اتیششون تند بود ؟ میتونید اون جمله ای رو که این برداشت رو ازش کردید نشونم بدید ؟
در ضمن هارد 20الان صفرش گیر نمیاد که بخواد 80تومن باشه ! شما بیا من هارد 60 رو بهت میدم 80 !

آقا دست همگی درد نکنه بابت اطلاعات!تقریبا دستم اومد!حدودا باید 140 بفروشم و قیمت الایت یه چیزی در حد 380 تومان!سیو هام هم باید بریزم رو مموری!درسته؟

ALTAIR جان برات پی ام دادم 200 خواستی مشتری هست شمارشم نوشتم برات:laughing:
به حرفای بعضیا که میگن اطلاعان من اله و بله توجه نکن:-":biggrin1:
دستگاهتو 200.000 تومن بده بهش بعد خواستی یه ارکید کارکرده ازش بگیر نخواستیم یه الیت بگیر :smile:

یک سوال داشتم

یک بار وقتی داشتم بازی میکردم وسط بازی رنگ ها قاطی پاتی شد ولی قفل نکد و میشد بازی رو ادامه داد؟مشکل از چیه ؟ امکان داره چند روز آینده دستگاه خراب بشه

ممنون

یک سوال داشتم

یک بار وقتی داشتم بازی میکردم وسط بازی رنگ ها قاطی پاتی شد ولی قفل نکد و میشد بازی رو ادامه داد؟مشکل از چیه ؟ امکان داره چند روز آینده دستگاه خراب بشه

ممنون

دستگاهت کم کم داره به رحمت ایزدی میپیونده
تا دیر نشده ردش کن یکی نوشو بگیر
این نظر منه البته شاید پلیس جون یه چی دیگه بگه:biggrin1::-"

دوست عزیز من به شخصه بعید میدونم همچین شخصی وجود خارجی داشته باشه اما اگر هم باشه و حاضر باشه این دستگاه رو به قیمت 200 هزار تومان بخره واقعا سرش کلاه رفته وقتی الیت با مین جسپر 380 باشه ( اگر هنوز هم تاکید داری 430 قیمتش واسه اینکه تبلیغ نشه می تونی پیغام بدی تا بهت بگم کجا 380 میده )چطور توقع داری پرمیوم با مین زفیر و 3 چراغ رو 200 بخره !!! اصلا با عقل جور در نمیاد . اما اگر این آقا می خواد این دستگاه 3 چراغ رو با الیت و یا آرکید پایاپای عوض کنه بر فرض با مقداری سود احتمالش هست که یا میخواد از اونطرف بکشه بالا روی دستگاهاش یا کلا بی خبره و یا ... !!!

مهم نیست شما باور کنید یا نه من شماره طرفو دادم به داداشمون
سرشم کلاه نمیره چون خودش تعمیرکار و فروشنده کنسوله:biggrin1:
موفق باشد:biggrin1:

قانون شماره 5) لطفا در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید

بار دوم هستش که دو پست ارسال میکند پشت سر هم...لطفاً رعایت کنید که بار سومی نباشد...

یک سوال داشتم

ممنون

اگر بخوایم خیلی بدبین نگاه کنید و آخر داستان رو پیش داوری کنیم، چنین مشکلاتی (تصویر زیر) و خراب شدن تصویر و بهم ریختن رنگ ها، معمولاً میتواند از سوی چیپ های RAM GPU HANA باشد...که البته شاید در آینده مشکل ساز شود

lens7986671_1257800844xbox_360_freezing.jpg

اگر از طرف HANA باشد، معمولاً آخر کار به خطای E74 میرسید و با روش Reflow دوباره Rework میشود

xbox-e74-error1.jpg

H)ANA-chip)
تصویر
f_360elitemobm_b1b37ef-1.jpg

اگر خطا از سری RAM باشد...معمولاً از روش های Reflow ویا Penny fix استفاده میکنند...که معمولاً جواب گو هستش

اگر هم خطا از سوی GPU باشد که با روش X-Clamp قابل حل هستش

آموزش مطالب بالا

آموزش کامل X-Clamp Replacement
x-clamp بهینه شده
آموزش Ultimate X-Clamp
روش penny fix
آموزش استفاده از سشوار صنعتی-Heatgunning

البته استفاده از این روش ها تجربه ی خاص خودش رو میخواد که بهترین نتیجه رو بده، تجربه ی شناسایی مشکل هم مهمتر هستش
پس اگر روزی به مشکل جدی برخورد کردید بهتره که کنسول رو به فرد متخصصی بدید.

+++++++++++++

اگر هم بخوایم خوش بین باشیم...به پست جناب SHINJI_SHIANI که صفحه ی قبل ارسال کردند...بسنده کنید و بد به دلتون راه ندید
مثل قبل با کنسول بازی کنید...اگر هم دوست دارید روش های کولینگ رو برروی کنسول انجام بدید تا بهینه بشود

حق نگهدار

اشتباه می کنید به احتمال 95 % با تعویض کابل مشکل حل میشه اون 5% باقیمانده رو هم میشه به مانیتور و یا تلویزیون و یا دستگاه 360 اختصاص داد .

-----------------------------------------------------------------------
قصد نصیحت کردنتو ندارم ولی دوست عزیز ، با بقیه که دعوا نداری لحنت خیلی تند ;)
من با هیچکس دعوا ندارم عزیزم :-" لحنمم اصلاً تند نیست بلکه سرشار از مهرورزیه:biggrin1:

اقا من داشتم امروز صبح بازی می کردم که یک دفعه رنگ ها به هم ریخت . تصویر بازی رو کاملا می تونم ببینم ولی رنگ ها هی پر پر می کنه و تو رو خدا بگین مشکل از کجاست ؟ xbox ام دیگه به رحمت ایزدی پیوسته یا نه؟!؟!
راستی اینو بگم که کنسول رو که خاموش می کنم بعد روشن می کنم تصویر برای 2تا 3 دقیقه درسته!

آخرین ویرایش:
اقا من داشتم امروز صبح بازی می کردم که یک دفعه رنگ ها به هم ریخت . تصویر بازی رو کاملا می تونم ببینم ولی رنگ ها هی پر پر می کنه و تو رو خدا بگین مشکل از کجاست ؟ xbox ام دیگه به رحمت ایزدی پیوسته یا نه؟!؟!
راستی اینو بگم که کنسول رو که خاموش می کنم بعد روشن می کنم تصویر برای 2تا 3 دقیقه درسته!

میتونه مشکل از رم یا GPU باشه
به هر حال تو دستگاهتو دسکاری نکن به نظر من ردش کن بره ... به یارو بگو میخوام پلی استیشن 3 بگیرم واسه همین میفروشمش پولتو که گرفتی برو یه ارکید بگیر :cheesygri

هزینش تقریبا چقدر میشه؟؟

و اول همه کابل های برق و تصویر رو چک کن و مطمئن شو که برقتون نوسان نداره
اگه برقتون نوسان داشته باشه محافقط دیجیتال میکرو الکترونیک بگیر واقعاً فوق العادس نشانگر ولتاژ دیجیتال برق داره
میتونی بفهمی برقتون چند ولته نوسان داره یا نه....

اگه مشکلت از اینا نبود رم یا جی پی یو مشکل داره
من پیشنهاد میکنم دستگاهتو اصلاً باز نکن و نده برات درست کنن چون همش 2 ماه کار میکنه:biggrin1:

اونو ردش کن یکی آکبندشو بگیر
ارکید الان فکر کنم 320 باشه:biggrin1:

الان دیگه اصلا تصویر هم ندارم چه کار کنم . تعمیر میشه یا نه ؟؟ اره یا نه؟؟
نمی خوام بفروشم فقط بگین می تونم بدم تعمیرش کنن یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or