سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان تو را به خدا کمکم کنید!!!:((
army of two2 گذاشتم تو دستگاه گفت اپدیت کنم گفتمش نه باز رفتم تو بازی گفت اپدیت کنم گفتمش بکن!!اپدیت افلاین کرد و ریست شد و موقعی که برگشت دیدم اواتارم سیاه شده و دیگه هم نمیتونم اواتارمو بسازم.
تو رو خدا کمک کنید!!......:((:((:((
نگران نباش رفیق
شما UPDATE 8955 رو که تو سایت هست بگیر (ورژن با آواتار که حدود 80 مگ هستش) و پس از Unzip فولدر Systemupdate رو عینا بریز رو usb یا cd و بزار تو دستگاه ، خودش میگه آپدیت بکنم؟ و شما هم تایید کن و حله ;) اینم لینک تاپیک :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23585&highlight=8955

از تمامی دوستان متشکرم;)
دوتا اپدیت داشت!!!!دومی تو همون بار اول نمیومد!!!
بار دوم که بازی رو تو دستگاه گذاشتم باز هم گفت اپدیت کنم گفتمش باشه(خرابتر از این که نمیشه!!)یه لودینگ تقریبا طولانی زد ولی کاملا درست شد!!!!:cool:

از دوستان کسی اموزش فارسی تبدیل هارد 120 و 60 به هارد 360 نداره ؟

نقل از تاپیک دانلود Xbox 360 PC Tools

• Hard Drive Tools
HDDHackr
آخرین ورژن برنامه ی HDDHackr برای تبدیل هارد لب تاپ به هارد کنسول
HDDHackr v1.22 Build 20091022
ورژن های قدیمی تر برنامه ی HDDHackr
HDDHackr 0.91
HDDHackr 0.91 NForce4

HDDSS
HDDSS استخراجی و آماده برای استفاده در برنامه ی HDDHackr
Xbox 360 20 GB HDDSS from FUJITSU MHV2020BH
Xbox 360 60 GB HDDSS from FUJITSU MHY2060BH
Xbox 360 120 GB HDDSS from FUJITSU MHW2120BH
Xbox 360 250 GB HDDSS from Hitachi HTS545025B9SA00

Xplorer360
آخرین ورژن برنامه ی Xplorer360 برای دستیابی به اطلاعات هارد کنسول Xbox 360
Xplorer360 for 250GB drives
ورژن قدیمی تر برنامه ی Xplorer360
Xplorer360 Beta 6 xtreme 2

User Guide Hddhacker v0.91 & Xplorer360 Beta 6 xtreme 2
آموزش فارسی کار با برنامه ی Hddhacker و Xplorer360
forum fanaei
forum bazicenter

Bootable USB Drive Creator Tool
برنامه ی Bootable USB Drive Creator Tool برای ساخت USB Flash تحت Dos (مورد نیاز برنامه ی Hddhacker می باشد)
Bootable USB Drive Creator Tool

تقریباً هر چیزی که نیاز دارید برای هک هارد تو این نقل و اون تاپیک هستش.
یک آموزش در فروم بازی سنتر و یک آموزش در فروم فنائی هستش، که آموزش بهتری هستش و باید در فروم فنائی عضو بشوید برای دیدن مطالب فروم.

هر دو آموزش تحت ورژن قدیمی برنامه ی Hddhacker میباشند، که الان ورژن جدید برنامه تحت ورژن 1.22 عرضه شده، که ساده تر و راحتر میشه هارد ها رو باهاش هک کرد و قابلیت های بیشتری رو داره.
تو اون دوتا تاپیک آموزش میتوانید مواردی رو یاد بگیرید و بهتره برای کسب اطلاعات بیشتر هم حتماً سری به youtube و Google بزنید.

حق نگهدار

اقا من این اپدیت 8955 رو هم ریختم ولی وقتی army of two2 رو میگذارم بازم اجرا نمیشه و هی میخواد اپدیت کنه.کسی میدونه مشکل چیه؟

اگر آپدیت داشبورد کنسول شما آپدیت کامل 8955 بشه، دیگه پیغام آپدیت داشبورد نباید ظاهر بشه.
بهتره که تاپیک جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در 2009-28-October را بخوانید و تشخیص بدید که الان آپدیت داشبورد چند هستش و به ورژن جدیدتر آپدیت کامل کنید.

این تاپیک را هم حتماً بخوانید بازی Army of Two The 40th Day برروی Wave6 عرضه شد

اقا من این اپدیت 8955 رو هم ریختم ولی وقتی army of two2 رو میگذارم بازم اجرا نمیشه و هی میخواد اپدیت کنه.کسی میدونه مشکل چیه؟
من هم همین مشکل رو داشتم!!!البته ماله من بدتر از ماله تو بود!!!
دوبار اپدیتش باید بکنی البته با اپدیت خودش!!!100 درصد درست میشه!!!اولی یه کم طول میکشه ولی دومی خیلی طول میکشه!!!

اخه من برا left4dead 2 هم همین مشکل رو داشتم ولی 8955 رو که ریختم درست شد.حالا سره این army of two2 دوباره داره گیر میده که ایپدیت کنه.نمیدونم شاید مشکل از بازیم باشه

نقل از تاپیک دانلود Xbox 360 PC Tools

تقریباً هر چیزی که نیاز دارید برای هک هارد تو این نقل و اون تاپیک هستش.
یک آموزش در فروم بازی سنتر و یک آموزش در فروم فنائی هستش، که آموزش بهتری هستش و باید در فروم فنائی عضو بشوید برای دیدن مطالب فروم.

هر دو آموزش تحت ورژن قدیمی برنامه ی Hddhacker میباشند، که الان ورژن جدید برنامه تحت ورژن 1.22 عرضه شده، که ساده تر و راحتر میشه هارد ها رو باهاش هک کرد و قابلیت های بیشتری رو داره.
تو اون دوتا تاپیک آموزش میتوانید مواردی رو یاد بگیرید و بهتره برای کسب اطلاعات بیشتر هم حتماً سری به youtube و Google بزنید.

حق نگهدار

خیلی ممنون خلیل جان ;)

سلام
دستگاه اليت من بن شده بود كه يكي از دوستان سايت برام هارد روفعال كرد ولي گفتن كابل شبكه رو از پشتش دربيارم تا دوباره هارد قفل نشه.

فيلم برداري دوربينم mp4هست وقتي به xbox360وصل ميكنم ميگه بايد آپديت كني وچون بن شدم نميتونم.
بايد اينارو بهwmvتبديل كنم كه زمان ميبره.
آيا امكانش هست باروش استريم كردن اين فايلها رو اجراكرد؟
درصورت مثبت بودن سوال اول آيامن ميتونم كنسول رو با لپ تاپ شبكه كنم بدون اينكه دوباره هاردم قفل بشه؟
درنهايت استريم كردن رو كامل جايي توضيح داده شده ؟اگرممكنه لينكش روبذاريد.
ممنون ميشم پاسخ بديد.

من یه Dragon age خریدم خود مغازه دار هم برام تست کرد سالم بود ولی خودم وقتی می زارم تو دستگاهم قبل از اینکه منوی بازی بیاد (اون موقع که داره مموری رو چک می کنه)ارور clean disc رو می ده مشکل چیه؟؟؟

اقا از 360 به عنوان DVD PLAYER هم مي شه استفاده كرد؟!
منظورم اينه كه اگه باهاش فيلم ببينم كه خراب نمي شه؟!
در اثر فيلم ديدن زياد كدوم قطعش ممكنه خراب بشه و چقدر هزينه برمي داره؟!

سلام خدمت دوستان بازی سنتری
من بازی army of two : TFD رو خریدم بعد از قرار دادن دیسک توی دستگاه ازم خواست تا داشبورد رو اپدیت کنم(قبلا با بازی GTA EFLC اپدیت کرده بودم) اما من هر بار که اپدیت میکنم باز هم میگه باید دوباره اپدیت کنی ولی فایده نداره اواتارم هم سیاه شده بعضی از دوستان میگن باید خاموش روشن کنم و دوباره نصب کنم اما باز هم فایده نداشت هرچی هم گشتم چیز به درد بخور گیرم نیومد حالا شما بگید من چیکار کنم این بازی رو دستم مونده!!!!!!! خواستیم بعد از امتحانا یک بازی بزنیم ... !!!
حالا بگید من چیکار کنم ممنون میشم اگه تا حد ممکن ارجاع به پست های دیگه ندید
ممنون
دوستان بد گیر افتادم کمک کنید

سلام خدمت دوستان بازی سنتری
من بازی army of two : TFD رو خریدم بعد از قرار دادن دیسک توی دستگاه ازم خواست تا داشبورد رو اپدیت کنم(قبلا با بازی GTA EFLC اپدیت کرده بودم) اما من هر بار که اپدیت میکنم باز هم میگه باید دوباره اپدیت کنی ولی فایده نداره اواتارم هم سیاه شده بعضی از دوستان میگن باید خاموش روشن کنم و دوباره نصب کنم اما باز هم فایده نداشت هرچی هم گشتم چیز به درد بخور گیرم نیومد حالا شما بگید من چیکار کنم این بازی رو دستم مونده!!!!!!! خواستیم بعد از امتحانا یک بازی بزنیم ... !!!
حالا بگید من چیکار کنم ممنون میشم اگه تا حد ممکن ارجاع به پست های دیگه ندید
ممنون
دوستان بد گیر افتادم کمک کنید

باید ارجاع داد...!!

جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در 2009-28-October

با دقت بخوانید

اقا از 360 به عنوان DVD PLAYER هم مي شه استفاده كرد؟!
منظورم اينه كه اگه باهاش فيلم ببينم كه خراب نمي شه؟!
در اثر فيلم ديدن زياد كدوم قطعش ممكنه خراب بشه و چقدر هزينه برمي داره؟!

میشه با کنسول X360 فیلم نگاه کرد ولی این کنسول برای فیلم نگاه کردن صرفاً ساخته نشده.
قبلاً هم چنین سوالی شده بود، نتیجه ی کلی برای عموم بهتره که زیاد با کنسول فیلم نگاه نکنید.
دستگاه های پخش خانگی (WD HD Media Player) و یا خروجی کارت های گرافیکی PC را برای دیدن فیلم های HQ و یا HD مناسب تر هستند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or