سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خيلي ممنون
تمام كارهايي رو كه گفتين انجام دادم
بدون هار و با هارد هم امتحان كردم
با فلش و سي دي هم نشد.
قبل از اينكه كنسول روشن بشه همون كليد رو نگه ميدارم و بعد پاور رو ميزنم بعدش بازم همون ارور رو ميده دستمم از روي كليد سينك بر نميدارم.
با اون آپديت كه شما گفتين و 2 تا ي ديگه هم از يه سايت ديگه امتحان كردم نشد.
فلش رو هم fat32 فرمت كردم
قبلا با فلش آپديت ميكردم ولي اين اولين باره كه اينجوري ميشه.
البته قبلا توي live بن نشده بودم.
بازم از كمك شما ممنونم.

بازم در مورد این مشکل گشتم ولی تمام اونها همین راه حلی که گفتم رو نشان داده بودند، و بعضی ها هم دیدم که واقعاً جواب نگرفتند....!!!

حالا شما اگر میتوانید هارد کنسول آشنایی ویا دوستی که آپدیت 2.0.8955.0 روش نصبه رو قرار بدید روی کنسول خودتون ببنید چی میشه..؟

یک جایی رو هم خوانده بودم که گفتند از دیسک بازی که آپدیت داره رو با همون روش کلید sync مشکل رو حل کردند.

حالا یک جایی خواندم که باید فقط از فایل اصلی آپدیت استفاده کرد، که بشه مشکل رو حل کرد و اپدیت های 84 میگی که موارد اضافات داشبورد رو داره، ممکنه جواب نده. (تست دوباره ضرر نداره)

H:\$SystemUpdate\su20076000_00000000​

شما آپدیت 8 میگی که در تاپیک زیر قرار دادم رو بازم با روش USB Flash و همون کلید sync تکرار کنید، ببنید چی میشه.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23585
سه تا ورژن آپدیت 8 میگی گذاشتم هر سه تا رو یک تست کنید.

اگر تهران هستید و مشکل با این سه مورد که الان گفتم (توسط دیسک بازی که آپدیت جدید داره، تست اپدیت 8 میگی و نصب هارد کنسول دیگر) اگر حل نشد، بهتره که کنسول رو پیش یک تعمیر کار ببرید تا NAND Flash اون رو بررسی کنه.

MU_1245281283.jpg

NAND Flash حافظه ی داخلی کنسول هستش که محل ذخیره اطلاعات حیاطی کنسول از جمله یک نسخه از داشبورد کنسول رو هم داره.

بیشتر فروشگاه ها (تعمیرکاران) کار رو با NAND Flash خوب بلد نیستند و این کار تخصص خاص خودش رو میخواد. برای همین باید کنسول رو پیش یک تعمیرکار حرفه ای ببرید.
اگر خواستید ادرس یک تعمیر کار خوب و حرفه ای رو در تهران پیغام خصوصی کنم.

ویرایش

یک چیزی رو هم توی بخش ساپورت آپدیت کنسول سایت مایکروسافت دیدم در مورد مشکلات آپدیت، سه مورد رو گفته بود که مورد آخر جالب به نظر رسید.
در مورد فضایی خالی در هارد صحبت کرده و گفته که شما برای آپدیت داشبورد حداقل 128 میگ فضایی خالی نیاز دارید.
میخواستم بدونم که هارد شما فضایی خالی داشته که میخواید آپدیت کنید؟

بازم میگردم ببینم چی ها در موردش گفتند، ولی کم کم دارم شک میکنم به هارد کنسول خودتون....!!

یک سوال هم داشتم، کنسول چراغ قرمز نمیزنه، مثلاً تک چراغ قرمز. اگر اینطور هستش با کمک آموزش زیر کد چراغ قرمز اون رو در بیارید
(قسمت، بخش دوم کد های خطا)
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734

آخرین ویرایش:
من مشکل سیاه بودن آواتارها رو داشتم و نمیشد آپدیتش کرد (آخرین ورژن داشبورد رو داشتم)
اما روش آقا خلیل جواب داد و من با فلش و داشبورد با آواتار و نگه داشتن دکمه Sync مشکلم حل شد
واقعا ممنون

میگن کنسول هایی که آپدیت wave4 میشن هاردشون نمیذاره کنسول بازی رو اجرا کنه و باید هارد جدا بشه. این مشکل زمانی بروز پیدا میکنه که بازی هایی مثل mass effect2 که 2 تا دی وی دی داره باید رو هارد نصب بشه.
ایا این صحت داره؟؟؟؟؟

سلام بچه ها

دستم به دامنتون یکی به دادم برسه من 1 ماه پیش از اقا پیام یه 360 خریدم ایشون هم بگفته خودش از تهران خریده ..... خولاصه شماره سریال برد 360 با جلدش فرق می کنه یک منو روشن کنه لطفا
راستی مشخصاتش :(الیت-جسپر)

اين اتفاقيه كه هيچ كس خوشش نمياد از اين صحنه ولي اكثر اوقات موقع كپي خور كردن چندتا دستگاه رو با هم كپي خور ميكنند كه موقع بستن قابهاشون با هم عوض ميشه وجاي نگراني نيست براي اطمينان از جسپر بودن دستگات دو راه داري يكي فيس پليت دستگاهت رو باز كن زير اون يه سريال هست اونو با سريال داخل ستينگ كنسول چك كن دومي پاور دستگاهت رو نگاه كن ببين 150 واته اگه آره كه حتما جسپره اگه نه كه بايد بري سراغ فروشنده.

بازم در مورد این مشکل گشتم ولی تمام اونها همین راه حلی که گفتم رو نشان داده بودند، و بعضی ها هم دیدم که واقعاً جواب نگرفتند....!!!

حالا شما اگر میتوانید هارد کنسول آشنایی ویا دوستی که آپدیت 2.0.8955.0 روش نصبه رو قرار بدید روی کنسول خودتون ببنید چی میشه..؟

یک جایی رو هم خوانده بودم که گفتند از دیسک بازی که آپدیت داره رو با همون روش کلید sync مشکل رو حل کردند.

حالا یک جایی خواندم که باید فقط از فایل اصلی آپدیت استفاده کرد، که بشه مشکل رو حل کرد و اپدیت های 84 میگی که موارد اضافات داشبورد رو داره، ممکنه جواب نده. (تست دوباره ضرر نداره)

H:\$SystemUpdate\su20076000_00000000​

شما آپدیت 8 میگی که در تاپیک زیر قرار دادم رو بازم با روش USB Flash و همون کلید sync تکرار کنید، ببنید چی میشه.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23585
سه تا ورژن آپدیت 8 میگی گذاشتم هر سه تا رو یک تست کنید.

اگر تهران هستید و مشکل با این سه مورد که الان گفتم (توسط دیسک بازی که آپدیت جدید داره، تست اپدیت 8 میگی و نصب هارد کنسول دیگر) اگر حل نشد، بهتره که کنسول رو پیش یک تعمیر کار ببرید تا NAND Flash اون رو بررسی کنه.

MU_1245281283.jpg

NAND Flash حافظه ی داخلی کنسول هستش که محل ذخیره اطلاعات حیاطی کنسول از جمله یک نسخه از داشبورد کنسول رو هم داره.

بیشتر فروشگاه ها (تعمیرکاران) کار رو با NAND Flash خوب بلد نیستند و این کار تخصص خاص خودش رو میخواد. برای همین باید کنسول رو پیش یک تعمیرکار حرفه ای ببرید.
اگر خواستید ادرس یک تعمیر کار خوب و حرفه ای رو در تهران پیغام خصوصی کنم.

ویرایش

یک چیزی رو هم توی بخش ساپورت آپدیت کنسول سایت مایکروسافت دیدم در مورد مشکلات آپدیت، سه مورد رو گفته بود که مورد آخر جالب به نظر رسید.
در مورد فضایی خالی در هارد صحبت کرده و گفته که شما برای آپدیت داشبورد حداقل 128 میگ فضایی خالی نیاز دارید.
میخواستم بدونم که هارد شما فضایی خالی داشته که میخواید آپدیت کنید؟

بازم میگردم ببینم چی ها در موردش گفتند، ولی کم کم دارم شک میکنم به هارد کنسول خودتون....!!

یک سوال هم داشتم، کنسول چراغ قرمز نمیزنه، مثلاً تک چراغ قرمز. اگر اینطور هستش با کمک آموزش زیر کد چراغ قرمز اون رو در بیارید
(قسمت، بخش دوم کد های خطا)
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734
سلام
درست شد :lol:
آپديت 8 مگي 2.0.8955.0 رو ريختم
من همش آپدهايي كه آواتار داشت رو امتحان ميكردم .:baby:
كمكم ميخواستم يه xbox ديگه بگيرم.
خيلي از كمكتون ممنونم.
توي اين سايت در مورد انواع هك xbox و درايوش برنامه داشت.
http://www.xboxscene.com
من كه چيزي ازش متوجه نشدم
گفتم شايد بدرد بخوره.
متشكرم.
:gathering:

سلام بچه ها

دستم به دامنتون یکی به دادم برسه من 1 ماه پیش از اقا پیام یه 360 خریدم ایشون هم بگفته خودش از تهران خریده ..... خولاصه شماره سریال برد 360 با جلدش فرق می کنه یک منو روشن کنه لطفا
راستی مشخصاتش :(الیت-جسپر)
ای بابا دوست عزیز شما اصلا میدونید xbox360 ها چه جوری تبدیل میشن؟
واسه ما روزی 50 تا xbox360 میارن که فقط خود xbox هست نه جعبه نه هیچی.
ما که تبدیل میکنیم قابش عوض میشه ولی بیشتر xbox360 هایی که مثلا تو یه کارتون 6 تای هستن اون 6 تا تاریخاشون نزدیک به هم هست.
و اینکه شماره سریال دستگاه با جعبه نخونه یه چیز مشخص هست و نگارانی نداره.

میگن کنسول هایی که آپدیت wave4 میشن هاردشون نمیذاره کنسول بازی رو اجرا کنه و باید هارد جدا بشه. این مشکل زمانی بروز پیدا میکنه که بازی هایی مثل mass effect2 که 2 تا دی وی دی داره باید رو هارد نصب بشه.
ایا این صحت داره؟؟؟؟؟

نه دوست من الان forza رو به راحتی بازی میکنم.

Last edited by a moderator:
درپست قبل جوابتون داده شد ، وقتی که بازی فیفا در ایکس باکس های دوستانتون هم در اجرا با مشکل مواجه شده واضحه که ایراد از دیسک هست اگر موقع ریختن بازی ها بر روی هارد با پیغام Clean Disk مواجه میشید یا ایراد از دیسک هاتون ( کثیف ، رایت ناقص ) و یا ایراد از لنز دستگاهست ... دیسک دیگه ای رو به غیر از (( پلی باکس )) امتحان کنید .
در مورد نریختن بازی ها بر روی هارد هم یا هاردتون بن شده که نمی تونید بازی ها رو روی هارد بریزید و یا لنز دستگاه معیوب شده .

رفیق من دستگام 1 الی 2 سال پیشبن شده و دیگه هم به لایو وصل نشدم
یعنی میشه نریختن بازی تو هارد به خاطر بن شدن باشه؟؟
اخه من قبلا بازی میریختم فک کنم از وقتی اپدیت و داشبورد رو عوض کردم این طور شده
لطفا راهنمایی کنید

من مشکل سیاه بودن آواتارها رو داشتم و نمیشد آپدیتش کرد (آخرین ورژن داشبورد رو داشتم)
اما روش آقا خلیل جواب داد و من با فلش و داشبورد با آواتار و نگه داشتن دکمه Sync مشکلم حل شد
واقعا ممنون

ممنون از اینکه خبر دادید

سلام
درست شد :lol:
آپديت 8 مگي 2.0.8955.0 رو ريختم
من همش آپدهايي كه آواتار داشت رو امتحان ميكردم .:baby:
كمكم ميخواستم يه xbox ديگه بگيرم.
خيلي از كمكتون ممنونم.
توي اين سايت در مورد انواع هك xbox و درايوش برنامه داشت.
http://www.xboxscene.com
من كه چيزي ازش متوجه نشدم
گفتم شايد بدرد بخوره.
متشكرم.
:gathering:

خدا رو شکر که مشکل حل شد

اگر الان مشکل سیاه بودن Avatar رو دارید با کمک آپدیت 2.0.8955.0 Avatar و با همون روش دکمه Sync، میتوانید مشکل سیاه بودن رو هم حل کنید
(با توجه به تست ای که کاربر yegane کردند)

در مورد اون سایت هم، سایت معروف و بزرگی در زمینه ی X360 هستش و همیشه بهش سرمیزنم، بخصوص بخش فروم سایتش. حتماً عضو بشید.

تاپیک جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در 2009-28-October رو ویرایش کوچکی کردم و بخش "رفع مشکلات ناقص بودن آپدیت و خطا در آپدیت داشبورد" نیز اضافه شد.

ایا این صحت داره؟؟؟؟؟

تقریباً دو موضوع موازی رو با هم قاطی کردید....مشکلات اجرای بازی با آپدیت Firmware iXtreme درایو حل میشه.
تاپیک های مهم شده ی این بخش را بخوانید http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=91

رفیق من دستگام 1 الی 2 سال پیشبن شده و دیگه هم به لایو وصل نشدم
یعنی میشه نریختن بازی تو هارد به خاطر بن شدن باشه؟؟
اخه من قبلا بازی میریختم فک کنم از وقتی اپدیت و داشبورد رو عوض کردم این طور شده
لطفا راهنمایی کنید

دقیقاً مشکل شما الان چی هستش، یک عکس خوب از خطایی که میگرید رو بدید.

ای بابا دوست عزیز شما اصلا میدونید xbox360 ها چه جوری تبدیل میشن؟
واسه ما روزی 50 تا xbox360 میارن که فقط خود xbox هست نه جعبه نه هیچی.
ما که تبدیل میکنیم قابش عوض میشه ولی بیشتر xbox360 هایی که مثلا تو یه کارتون 6 تای هستن اون 6 تا تاریخاشون نزدیک به هم هست.
و اینکه شماره سریال دستگاه با جعبه نخونه یه چیز مشخص هست و نگارانی نداره.

الان این شد دلیل....!!! پست نمی زدید بهتر بودش

سلام

دستگاه من IXtrme 1.6 داره و اونطوري كه فهميدم براي اجراي بازي هاي Wave 4,5 احتياج به ديسك اكتيو كننده دارم و البته تهيه هم كردم اما باز هم وقتي كه ميخوام بازي ها رو اجرا كنم فقط همون آرم Xbox مياد .
من از سايت Pinata بازي ميخرم و توي اون سايت نوشته كه با ريختن داشبورد جديد مشكل حل ميشه اما با اينكه اين كار رو انجام دادم بازم مشكل دارم
لطفا كمكم كنيد

سلام

دستگاه من IXtrme 1.6 داره و اونطوري كه فهميدم براي اجراي بازي هاي Wave 4,5 احتياج به ديسك اكتيو كننده دارم و البته تهيه هم كردم اما باز هم وقتي كه ميخوام بازي ها رو اجرا كنم فقط همون آرم Xbox مياد .
من از سايت Pinata بازي ميخرم و توي اون سايت نوشته كه با ريختن داشبورد جديد مشكل حل ميشه اما با اينكه اين كار رو انجام دادم بازم مشكل دارم
لطفا كمكم كنيد

اول در مورد دیسک اکتیو صحبت کنم.

برای اجرای بازی ها توسط دیسک اکتیو معمولاً اعضا سه روش که همگی یکی هستند رو استفاده میکنند.
1: اول دیسک اکتیو رو قرار میدند و بعد از اینکه عنوان Play DVD ظاهر شد دیسک رو خارج میکنند و دیسک بازی رو قرار میدند.
2: اول دیسک اکتیو رو قرار میدند و روی کلید Y میزنند تا صفحه ی سفیدی رو مشاهده کنند، سپس دیسک رو خارج کرده و بازی رو قرار میدند.
3: سیستم اجرای بازی رو روی حالت خودکار قرار میدند، اول دیسک اکتیو و سپس دیسک بازی رو قرار میدند.

این سه حالت بودش، حالا چهار مورد دیگر:

1: اگر بازی شما سالم باشه و 2: همچنین بازی با Region کنسول شما یکی باشه، 3: اگر دیسک اکتیو سالم باشه و 2: درایو کنسول شما
ورژن 1.6 iXtreme باشه باید بازی اجرا بشه....

موارد گفته شده را بررسی کنید، اگر تمامی موارد صحیح بودش و مشکلی نبود ولی باز بازی اجرا نمی شود...
iXtreme درایو کنسول شما احتمالاً 1.51 میباشد که دیسک اکتیو رو ساپورت نمیکنند.

در مورد آپدیت داشبورد هم این تاپیک موجود هستش http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23585

در حال حاظر با آمدن iXtreme 1.61 و آپدیت به اون مشکلات اجرای بازی های Wave4 Wave5 Wave6 رو ندارید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=22441
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=22600
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24841

آخرین ویرایش:
سلام دوستان تو را به خدا کمکم کنید!!!:((
army of two2 گذاشتم تو دستگاه گفت اپدیت کنم گفتمش نه باز رفتم تو بازی گفت اپدیت کنم گفتمش بکن!!اپدیت افلاین کرد و ریست شد و موقعی که برگشت دیدم اواتارم سیاه شده و دیگه هم نمیتونم اواتارمو بسازم.
تو رو خدا کمک کنید!!......:((:((:((

سلام دوستان تو را به خدا کمکم کنید!!!:((
army of two2 گذاشتم تو دستگاه گفت اپدیت کنم گفتمش نه باز رفتم تو بازی گفت اپدیت کنم گفتمش بکن!!اپدیت افلاین کرد و ریست شد و موقعی که برگشت دیدم اواتارم سیاه شده و دیگه هم نمیتونم اواتارمو بسازم.
تو رو خدا کمک کنید!!......:((:((:((

دوست عزیز این همه غصه نداره که شما به این بخش برید و اون اپدیتی که 80 مگابایت هستو دانلود کنید و اپدیت کنید اواتورتون بر میگرده
:love:

اگرم اپدیت جدید تر از اینا بود یا برید از سایت ماکروسافت بگیرید یا چند روز صبر کنید اقا خلیل قرار میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or