آخه چه ربطی به هارد داره :confused:من هاردم رو در اوردم درست شد نمیدونم اکتیو دیسکم داشتم اجرا نشد هارد رو در اوردم اجرا شد بدون اکتیو دیسک. ایشالا تا یکی دو هفته ی دیگه منم 1.61 رو بریزم از این فلاکت بیام بیرون.(فک کنم این lite touch بیاد این یکی 2 هفته)

سلامکسی نمیدونه چرا XBox 360 زیرنویس فیلم های دایویکس رو نشون نمیده ؟
مگه نباید فایل زیرنویس تو یه پوشه و هم اسم با فایل تصویری باشه ؟
من از فرمت زیرنویس Srt استفاده میکنم
اگر کسی میدونه چجوری میشه زیرنویس فایلهای Divx یا Avi رو اجرا کرد ممنون میشم راهنمایی کنه
DVD که مشخصه باید اجرا کنه زیرنویس هاشو !سلام
من تالا با Divx امتحان نكردم ولي فرمت DVD بوده بايد Y رو بزني و توي تنظيمات پيشرفته يه گزينه سه نقطه ... داره براي زيرنويس هستش!!
خودمم نفهمیدم از یکی از بچه ها پرسیدم گفت بعضی بازیا هاردو در بیاری درست میشه من گفتم چرت داره میگه ولی همینجوری از رو کنجکاوی یه بار هارد رو در اوردم اومد بازیا. شمام در بیارید هاردو شاید اومد.آخه چه ربطی به هارد داره :confused:
جواب:I have a mate that was banned from Xbox Live and people who saying you HDD is messed up after isnt true his is still working fine on other consoles just not the one that is banned i hope this helps some people out.
To clear up the HDD questions.....you will most likely lose all your games saves. You have to reformat on a nonbanned console and never use it on a banned console ever again. Once you make a game save on a banned console It will corrupt your profile and you will have to reformat again. Some have said as long as they didn't save anything after the ban they could transfer their game saves back after they reformatted.
Ex. Put all your important game saves on your comp. or a mem card and reformat your HDD on a non banned console, recover your gamertag, then transfer your saves back on the non banned console. It has been this way every time the ban hammer has hit.
قطعات xbox قابل تعویض نیستندسلام سوالی داشتم.xbox من سالمه اما یکی هست میفروشه که ارورش 0110 هست که فکر کنم برای رم هستش میخواستم بدونم بعد از درست شدن کاملا درست میشه و دیگه خراب نمیشه؟
ممنون میشم سریع جواب بدید
بله آرکید های جدید 512 مگابایت حافظه داخلی دارند و احتیاجی به مموری نیست !یه سوال داشتم . xbox من مدل آرکید هست بازی assassins creed 2 رو به صورت تبدیل شده به ویو 3 خریدم ولی موقع بازی باید هاردو در بیارم چون با هارد نمیشه. حالا رفیقم xbox شو 1 ماه پیش خریده همون بازی بدونه هارد و مموری سیو می کنه ، مگه xbox آرکید حافظه داخلی داره . اگه داره چرا من نمیونم پروفایل کریت کنم ؟
بعد از درست شدن درست ميشه . ولي اينطور نيست كه بگي خراب نميشهسلام سوالی داشتم.xbox من سالمه اما یکی هست میفروشه که ارورش 0110 هست که فکر کنم برای رم هستش میخواستم بدونم بعد از درست شدن کاملا درست میشه و دیگه خراب نمیشه؟:confused:
ممنون میشم سریع جواب بدید
حتی یک روش هم برای استفاده هارد در کنسول بن شده درست شده :biggrin1:با سلام
میخاستم بپرسم بعد از این که کنسولمون بن شد آیا نیازی به فرمت کردن هارد برای استفاده از اون در کنسول جدید میباشه؟ بله باید فرمت کنی
یا خیر وقتی کنسول بن شده رو عوض کردیم و فعلا از یه کنسول کپی خور نشده با بازی های اورجینال استفاده میکنیم؛ میشه از هارد قبلی به همون شکل روی کنسول جدید استفاده کرد و روی کنسول جدید برای نصب بازی ها روی هارد دیگه مشکلی نداره؟ نه مشکلی نداره :biggrin1:
این سوال رو از اینجا پرسیدم که این مطالب رو در اینجا دیدم: http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=695363&st=
سوال:
جواب:
آیا کار دیگه ای هم هست که بعد از تعویض کنسول بن شده, باید انجام داد؟
حتی یک روش هم برای استفاده هارد در کنسول بن شده درست شده :biggrin1:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=868782#post868782