سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین دوست عزیز. بیا بیخیال کنسول بن شده بشیم. ایو میدونیم که فعلا دیگه بدمون این روش NAND نمیشه بازی روی هارد کنسول بن شده ریخت ولی:
میخوام ببینم روی کنسولی که تازه خریدیم باید چطوری از هارد قبلی استفاده کرد.
آیا روی کنسول جدید از هارد قبلی میشه با همه چیزها (مثل آپدیت ها و نصب بازی ها و سیو ها ) استفاده کرد یا برای استفاده در کنسول جدید باید هارد فرمت بشه؟ یا اصلا باید یه هارد دیگه خرید!؟
من شنیدم باید هارد فرمت بشه بعد از اون استفاده کرد
ولی فکر نکنم به فرمت احتیاج بشه :-"
چون کنسول بن شده نه هارد !!!

منظورتون از جدید کدومه ؟ الان از کجا بفهمم که برا من داره یا نه ؟ای کی بعد جدید محسوب می شه ؟
اگر آرکید شما مموری کارت نداره پس 512 مگابایت حافظه داخلی داره
اگر هم 512 مگابایت حافظه داخلی داره پس پک جدیده :biggrin1:

سلام
من چند روز پيش ازپيناتا ac2,mw2 روگرفتم.
ديسك اكتيو رو كه ميزارم 30 ثانيه صبر ميكنم بعد ديسك بازي رو ميزارم .
ac2كه ارم xbox مياد.:((
mw2كه ميگه can not read media.:((
تمام بازي هاي ويو 3و2 رو هم اجرا كرده.
اون آپديت 80 مگي رو هم ريختم.
حالا يكي كار بلد بياد بگه من چيكار كنم؟؟؟؟؟؟
فقط لطفا سريع تر.

منم اين مشكل دارم :confused:

سلام.
چطور می شه آپدیتی رو که رو 360 هست پاک کرد و یه آپدیت دیگه ریخت؟
(چون من با آپدیت Left 4 dead 2 مشکل دارم و می خوام آپدیت اون رو پاک کنم و آپدیت اکتبر رو بریز.)
مرسی.

اگر آرکید شما مموری کارت نداره پس 512 مگابایت حافظه داخلی داره
اگر هم 512 مگابایت حافظه داخلی داره پس پک جدیده :biggrin1:
baha مشکل شد 2 تا . تو فکر کن من نمیدونم xbox مموری داشته یا نه چون گفتم خالی بده هیچی باهاش نباشه هارد پریوم روش گزاشتم . حالا یه مشخصاتی چیزی و اگه هم بلد نیستی به یه کار بلد بسپار ما را الکی تو میدون نچرخون .

سلام ....

من کنسولم یه ایرادی پیدا کرده.

دیروز که جمعه بود x360 م رو بعد از دو ساعت بازی خاموش کردم اون موقعی که خاموش کردم ساعت 6 بعد از ظهر بود و ساعت 9 بعد از سریال مسافران روشن کردم .

بعد سه تا چراغ قرمز شروع به چرخیدن کردن ...... فکر کنم که سه چراغه شده باشه.:((

راستی من از ترسم سری اون پیریز رو در اوردم دیگه اروری ندیدم.بعد از این دوباره روشن کردم مثل قبلا روشن شد وهیچ اروری نداد...../

اخه چرا من که بعد از سه ساعت خاموش بودن روشن کردم چرا این جوری شد....
اخه این چه کنسولی هست .که یه کم باحاش بازی میکنی سه چراغه میشه.
امکان داره که ایراد از سیمی باشه که به برق وصل میکنی مثلا سیمش شل وصل شده باشه.
تازه اون دوساعتی که روشن بود داشتم اواتار میساختم...

میشه بگید ایراد از کجاست مشکلش حاد هست یا نه .:cheesygri

این یکی از پست های قبلی من هست جواب بدید البته بعضی از دوستان جواب دادن...یه جواب قطعی میخوام....اقای Police _ 110 جواب بده؟؟

این یکی از پست های قبلی من هست جواب بدید البته بعضی از دوستان جواب دادن...یه جواب قطعی میخوام....اقای Police _ 110 جواب بده؟؟
xbox من هم این طوری 3چراغ شد ولی دادم تعمیر کردن.2 روز بود دست نزده بودم بعد که روشن کردم...:sick:

3 چراغ

سلام من یکی از دوستام با قرض یه 360 elite از این فتحی تو تهران گرفته من خودم از کارتون آوردم بیرون دستگاهو راهندازی کردم 30 دقیقه گیمها رو تست زدم بعد دستگاه رو خاموش کردم به مدت 10 دقیقه بعد دوباره روشن کردم تا میخواستم بازی کنم 3 چراغ شد آخه این چه مسخره بازییه:angry: دستگاه نو این طوری بشه :eek: هر چی خودم راهنمایش کردم که از یه فروشگاه معتبر براش بگیرم راضی نشد حالا اینم نتیجه اش :-" بچه ها این دوستم خیلی حالش گرفته یعنی دستگاه نو رو ببریم تعمیرگاه :confused: علت چی بوده که این طوری شده
در ضمن یه جای دستگاه گذاشته بودم که از هر لحاظ هوا بخوره
تاریخ دستگاه 2009/7/5

همیشه 3 چراغه شدن خبر از مشکل برای xbox نیست :biggrin1:
ممکنه یه لحظه برق قطع و وصل بشه
یا پریز برق جرقه بزنه
یا هارد مشکل داشته باشه
یا مشکلی برای پاور بوجود بیاد
یا چندین مورد دیگه
شما باید دستگاه را بدون هارد هم امتحان کنید
اگه روشن نشد که متاسفانه سه چراغه شده
اگر هم دستگاه روشن شد و بعد از 2 - 3 روز سه چراغه نشد
360 شما مشکلی نداره
من که 2 بار سه چراغه را دیدم
ولی خوشبختانه مشکل از برق بود الآن هم حدود یک ماهه که هیچ مشکلی ندارم ;)

این مشکل برای منم روز اول پیش اومد ولی خودش بعد چند دقیقه درست شد ! باز خوبه شما اول یه نیم ساعت بازی کردی من همون که روشن کردم و داشبود بالا اومد 3 چراغ داد و خاموش شد ! بعد یک ربع روشن کردم درست شده بود ! تو روز اول این قضیه واسه من 2 بار تکرار شد ! فک کنم بخاطر آب بندی نشدن و نو بودنش باشه که جدیدا تو روز اول 3 چراغ میده !

دوستان یه سوال داشتم دستگاه من بن شده یعنی دیگه نمیتونم فریمور دستگاه رو اپگرید کنم؟

دستگاه بن شده فقط موارد زیر براشون غیر فعال میشه
Your Banned 360:
* Cannot go on Xbox Live
* Cannot install games to the HDD
* Cannot use Windows Media Centre extender
* Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile​

آپدیت Frimwre درایو ارتباطی به Ban شدن دستگاه نداره و شما میتوانید به هر ورژنی آپدیت کنید.

دوستان چراغ آداپتر کنسول من قرمز شده و کنسول روشن نمیشه، باید چیکارش کنم؟ مشکلش چیه؟

قرمز شدن چراغ اداپتور کنسول (PSU) معمولاً به دلیل مشکلات برقی هستش و یا اتصالی ناقص می باشد.

تمامی موارد اتصالی کنسول رو چک کنید، اگر مشکل حل نشد کنسول رو پیش یک تعمیر کار ببریید تا به دقت مشکل پیدا بشه.

این مشکل برای منم روز اول پیش اومد ولی خودش بعد چند دقیقه درست شد ! باز خوبه شما اول یه نیم ساعت بازی کردی من همون که روشن کردم و داشبود بالا اومد 3 چراغ داد و خاموش شد ! بعد یک ربع روشن کردم درست شده بود ! تو روز اول این قضیه واسه من 2 بار تکرار شد ! فک کنم بخاطر آب بندی نشدن و نو بودنش باشه که جدیدا تو روز اول 3 چراغ میده !

وقتی کنسول سه چراغ قرمز داده بود باید کد خطای اون رو در می آوردید به جای خاموش کردن اون
تا اینکه بدونید مشکل از چی بوده http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734

موتور ماشین نیست که بخواد آب بندی بشه.

یک شخصی رو میشناختم که میخواست کنسول دست دوم بخره باهام مشورت کرد و گفت که یک کنسول تقریباً دو سال کار کرده هستش و تا الان خراب نشده هیچ دستکاری هم نشده.
بهش پیشنهاد نکردم که بخره...ولی طرف طرز فکر آب بندی کنسول رو داشت و میگفت که کنسول آب بندی شده و از این داستان ها دیگه خراب نمیشه
کنسول رو خرید و مدتی بعد کنسول به فنا رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or