سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا خسته نباشید.
منظورم تعویض هارد نبود.
میخواستم خود هارد 20 رو اگر امکان داره به 120 ارتقا دهم.

خسته نباشی ! چه جوری این فکر به مغزت فکور کرد ! همچین چیزی امکان نداره :biggrin1: خوب یکم توضیح می دادی تو گفتی میشه هارد رو ارتقا داد گفتم بله ! :دی

پ ن : الان این روشی رو که پست بالا گذاشته خطریه ! نمی دونم از کجا آورده ! پیشنهاد می کنم این کار رونکن

سلام
شرمنده که این موضوع رو اینجا بیان میکنم واقعا شرمنده....
ولی خواستم بگم میشه هارد 20 گیگ مال خود Xbox 360 رو به 120 یا 250 ارتقا داد.
با تشکر

شما میتوانید هارد لب تاپ رو به هارد X360 تبدیل کنید...دو تاپیک زیر آموزش ساخت و تبدیل هارد هستش
http://www.forum.fanaei.com/viewtopic.php?f=82&t=286
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17702

اطلاعات هر دو تاپیک و صفحات آن را کامل بخوانید....در مورد هارد های هک شده ی 250 گیگ هم اگر به لایو وصل میشد برای شما خطر ساز میشه و باعث Ban شدن کنسول میشد.

دلیل اون هم عدم عرضه و تولید انبوده هارد 250 گیگ از سوی مایکروساف برای خرده فروشى می باشد.

اگر هم بخواید میتوانید هاردهای اصلی نو و یا دست دوم X360 را از بازار تهیه کنید (به جزء 250 گیگ)

خسته نباشی ! چه جوری این فکر به مغزت فکور کرد ! همچین چیزی امکان نداره :biggrin1: خوب یکم توضیح می دادی تو گفتی میشه هارد رو ارتقا داد گفتم بله ! :دی

پ ن : الان این روشی رو که پست بالا گذاشته خطریه ! نمی دونم از کجا آورده ! پیشنهاد می کنم این کار رونکن
شرمنده این فکر به مغز فکور من نرسید.
امروز پیش یه فروشنده ای بودم خواستم هارد 20 خودم رو بفروشم و یه مقدار روش بزارم 120 بگیرم.
فروشنده به من گفت:نیازی نیست میتونی همون هارد 20 رو به 250 ارتقا بدی و حدود 100 تومن هم خرج داره.
بابت همین موضوع کنجکاو شدم.
به خودم گفتم اگه میشه خودم انجام بدم و اومدم اینجا مطرح کردم.
باز شرمنده.

شرمنده این فکر به مغز فکور من نرسید.
امروز پیش یه فروشنده ای بودم خواستم هارد 20 خودم رو بفروشم و یه مقدار روش بزارم 120 بگیرم.
فروشنده به من گفت:نیازی نیست میتونی همون هارد 20 رو به 250 ارتقا بدی و حدود 100 تومن هم خرج داره.
بابت همین موضوع کنجکاو شدم.
به خودم گفتم اگه میشه خودم انجام بدم و اومدم اینجا مطرح کردم.
باز شرمنده.

کلا یک هارد 120 و یا 60 درست بگیری بهتر از این کاراس ! نمی دونم چی کار می کنن که هارد لپ تاپ میشه هارد 360 اطمینانی هم بهش نیست

کلا یک هارد 120 و یا 60 درست بگیری بهتر از این کاراس ! نمی دونم چی کار می کنن که هارد لپ تاپ میشه هارد 360 اطمینانی هم بهش نیست

دوست عزیز شما که چیزی در این موضوع اطلاع ندارید، نیازی نیست که نظر بدید...قانون زیر شامل شما میشه

قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چنانچه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.

خوب بهش دقت کنید و لطفاً تکرار نکنید

دوست عزیز شما که چیزی در این موضوع اطلاع ندارید، نیازی نیست که نظر بدید...قانون زیر شامل شما میشه

خوب بهش دقت کنید و لطفاً تکرار نکنید

آقا ببخشید ! یعنی به نظر شما این کار به صرفه تره من که تا حالا اسم همچین کاری رو نشنیدم ! در کل معذرت می خوام

من GTA ، COD، Tekan 6 رو بدون Hard اجرا کردم نمیدونید چرا؟ و چجوری؟ چرا بدون هارد اجرا میشه بازی ها ... من Lite-on دارم Premium ورژن هم 1.6 باید باشه ...

آقا من یک XBOX360 ، elite از دوستم گرفتم ... دوستم میگه Update نشده ولی COD و GTA جدید رو اجرا میکونه؟ فکر کنم DVD*patch شده درسته؟ یه سوال دیگه اگر 1.61 باشه دوباره Update بشه مشکلی پیش میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or