BeNamAzy
کاربر سایت
واقعا خسته نباشید.هارد رو بر می دارید ! :biggrin1: و هارد جدید رو می گذارید! :biggrin1: سوال داره ! :biggrin1:
منظورم تعویض هارد نبود.
میخواستم خود هارد 20 رو اگر امکان داره به 120 ارتقا دهم.
واقعا خسته نباشید.هارد رو بر می دارید ! :biggrin1: و هارد جدید رو می گذارید! :biggrin1: سوال داره ! :biggrin1:
چجوری!
راهنمایی چیزی نداره خودمون کارش رو انجام بدیم؟
واقعا خسته نباشید.
منظورم تعویض هارد نبود.
میخواستم خود هارد 20 رو اگر امکان داره به 120 ارتقا دهم.
سلام
شرمنده که این موضوع رو اینجا بیان میکنم واقعا شرمنده....
ولی خواستم بگم میشه هارد 20 گیگ مال خود Xbox 360 رو به 120 یا 250 ارتقا داد.
با تشکر
شرمنده این فکر به مغز فکور من نرسید.خسته نباشی ! چه جوری این فکر به مغزت فکور کرد ! همچین چیزی امکان نداره :biggrin1: خوب یکم توضیح می دادی تو گفتی میشه هارد رو ارتقا داد گفتم بله !
پ ن : الان این روشی رو که پست بالا گذاشته خطریه ! نمی دونم از کجا آورده ! پیشنهاد می کنم این کار رونکن
شرمنده این فکر به مغز فکور من نرسید.
امروز پیش یه فروشنده ای بودم خواستم هارد 20 خودم رو بفروشم و یه مقدار روش بزارم 120 بگیرم.
فروشنده به من گفت:نیازی نیست میتونی همون هارد 20 رو به 250 ارتقا بدی و حدود 100 تومن هم خرج داره.
بابت همین موضوع کنجکاو شدم.
به خودم گفتم اگه میشه خودم انجام بدم و اومدم اینجا مطرح کردم.
باز شرمنده.
کلا یک هارد 120 و یا 60 درست بگیری بهتر از این کاراس ! نمی دونم چی کار می کنن که هارد لپ تاپ میشه هارد 360 اطمینانی هم بهش نیست
قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چنانچه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.
دوست عزیز شما که چیزی در این موضوع اطلاع ندارید، نیازی نیست که نظر بدید...قانون زیر شامل شما میشه
خوب بهش دقت کنید و لطفاً تکرار نکنید
بعد از اینکه به لایو وصل شدی (فعلا وصل نشو) روی فرمتی که مثل avi که پخش نمی شه کلیک کن (در محیط داشبورد) می گه آپدیت کنم و تایید می کنی و بقیه مراحل ...سلام چطوری میشه با 360 فیلم دید چه اپدیتی باید بکنم ؟
دوستان یک درخواست دارم می دونم جاش اینجا نیست ولی جاشو پیدا نکردم
فرمون اصل ماکروسافت کسی عکس از داخل فرمون نداره؟