سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام به دوستان گرامي!
يه سوال
من امروز ديسك فيفا توي دستگاهم بود داشتم بازي ميكردم بعدش خاموشش كردم و 1 ساعت بعد رفتم سراغش ديدم كه ديسك رو نميخونه اوردمش بيرون ديدم كه ديسك از وسط شكسته!!!!
مشكل از كجاس؟؟
راستي 360 رو هم عمودي گزاشتم!!
ممنون ميشم جواب بدين!
مرسي.

کمک :

آقا یکی به ما کمک کنه این xbox یه هفته ای هست که اعصاب منو خورد کرده تا حالا دو بار 3 چراغه شده که خودم درست کردم با x-clamp ولی این دفه تا روشن می کنم 2 چراغه می ده ارورشم 0012 و نه تصویر دارم نه صدا و چراغ آداپتورم بعد از 5 ثانیه نارنجی می شه هرکی وارده یه کمکی به ما بکنه .... !

سلام
یک سوال.موقعی که بازی رو سر هارد کپی میکنیم دیسک لازم داره. اونوقت اگه دیسک خش دار باشه بازی گیر میکنه یا از رو هارد میخونه:confused:
ممنون

آقا یکی به ما کمک کنه این xbox یه هفته ای هست که اعصاب منو خورد کرده تا حالا دو بار 3 چراغه شده که خودم درست کردم با x-clamp ولی این دفه تا روشن می کنم 2 چراغه می ده ارورشم 0012 و نه تصویر دارم نه صدا و چراغ آداپتورم بعد از 5 ثانیه نارنجی می شه هرکی وارده یه کمکی به ما بکنه .... !
دوست عزيز ميخواستم ببينم شما x-clamp كردن از كجا ياد گرفتي .اگه ميشه به من هم ياد بدين .بينهايت ممنون ميشم

من همین امروز کنسولم رو خریدم از یکی از بچه های فروم
دیدم هاردش پر هست فرمتش کردم بعد که تموم شد هیچ مشکلی نداشت همه چیز عادی بود
اما خاموش کردم بعد دوباره که خواستم روشن کنم هیچی بالا نمیاد
فقط یک چراغ سبز روی دسته و یکی هم روی کنسول روشنه
کمک

با سلام و خسته نباشيد دوستان من خيلی گشتم اما راه حلی نديدم ببخشيد ميخواستم بدونم که چجوری ميشه بازی رو رويه ایکس بکس مدل پرميوم با مادر بورد جاسپر نصب کرد من هر کاری که ميکنم نميتونم این کار رو انجام بدم مشکل از کجاست ممنون اگه راهنمايی کنيد با تشکر و سؤال ديگه این که آيا اگه بازی رو نصب کنم بهتره به سيدی رام فشار نمياد يا اینکه بازی کنم کدومش کمتر فشار مياره با تشکر اگه هر چه سريعتر راهنمايی کنيد ممنون و متشکر

با سلام و خسته نباشيد دوستان من خيلی گشتم اما راه حلی نديدم ببخشيد ميخواستم بدونم که چجوری ميشه بازی رو رويه ایکس بکس مدل پرميوم با مادر بورد جاسپر نصب کرد من هر کاری که ميکنم نميتونم این کار رو انجام بدم مشکل از کجاست ممنون اگه راهنمايی کنيد با تشکر و سؤال ديگه این که آيا اگه بازی رو نصب کنم بهتره به سيدی رام فشار نمياد يا اینکه بازی کنم کدومش کمتر فشار مياره با تشکر اگه هر چه سريعتر راهنمايی کنيد ممنون و متشکر
شما بايد اول داشبوردجديد رو بريزي يعني آپديت كني و بعد كه بازي را ميزاري داخل دكمه Y رو بزني!!
همين!

متاسفانه مدیران محترم رفتن مسافرت..:biggrin1:
تا جایی که می تونم جواب میدم.;)
------------------------------------

با سلام به دوستان گرامي!
يه سوال
من امروز ديسك فيفا توي دستگاهم بود داشتم بازي ميكردم بعدش خاموشش كردم و 1 ساعت بعد رفتم سراغش ديدم كه ديسك رو نميخونه اوردمش بيرون ديدم كه ديسك از وسط شكسته!!!!
مشكل از كجاس؟؟
راستي 360 رو هم عمودي گزاشتم!!
ممنون ميشم جواب بدين!
مرسي.
دیگه شنیده بود درایور ایکس 360 روی دیسکها خش می اندازه ولی دیگه شکستن دیسک تعجب برانگیزه!
در مورد عمودی یا افقی بحث زیادی شده ولی به هیچ نرسیده..!
ولی نظر شخصی خودم اینه که افقی بزارید هم به لنز کمتر فشار میاد هم دیسک دیگری از شما نشکنه!:biggrin1:

اوه خطای خیلی بدیه دیگه باید بدید دست یه کاردان تا درستش کنه (امکان درست نشدنش هم هست!)
بده میثم قربانی برات ریبالینگ کنه (به جز این روش ؛ روش دیگری کارساز نیست! فقط میثم می تونه به خوبی روش ریبالینگ رو انجام بده)

سلام
یک سوال.موقعی که بازی رو سر هارد کپی میکنیم دیسک لازم داره. اونوقت اگه دیسک خش دار باشه بازی گیر میکنه یا از رو هارد میخونه:confused:
ممنون
امکان گیر کردن دیسک کمه ولی امکانش هست!;)

من همین امروز کنسولم رو خریدم از یکی از بچه های فروم
دیدم هاردش پر هست فرمتش کردم بعد که تموم شد هیچ مشکلی نداشت همه چیز عادی بود
اما خاموش کردم بعد دوباره که خواستم روشن کنم هیچی بالا نمیاد
فقط یک چراغ سبز روی دسته و یکی هم روی کنسول روشنه
کمک
حالا دقیقانمی دونم این مشکل شما چیه! ولی بسیاری از بچه ها هاردشون فرمت کردن ولی مشکلی براشون پیش نیومده ولی مثل اینکه شما فایلها سیستم رو هم پاک کردید و کلا داشبورد رو فرمت کردید!

باید داشبورد جدید دانلود کنید
از اینجا..
New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

و باز دکمه Y روی دیسک اون رو کپی کنید..

آقا مشکل من مربوط به live هستش
من هارد ندارم وقتی هر بازی رو تو live میزارم ازم آپدیت میخواد وقتی آپدیت می کنم و dvd رو ور میدارم دوباره میزارم باز update می خواد .....
مشکل از کجاست
کمک . . . . . . . . . . . . . . . . .

آقا مشکل من مربوط به live هستش
من هارد ندارم وقتی هر بازی رو تو live میزارم ازم آپدیت میخواد وقتی آپدیت می کنم و dvd رو ور میدارم دوباره میزارم باز update می خواد .....
مشکل از کجاست
کمک . . . . . . . . . . . . . . . . .
بله مشکل نداشتن هارد هست..
من این مشکل رو داشتم برای رفع این مشکل باید یه بازی آنلاین بازی کنید بازیهای دگیر رو آپدیت نکنید. البته من بعد از اینکه مموری کارت خالی تر کردم تونستم دوبازی رو بدون انجام دادن آپدیت مجدد آنلاین بازی کنم.

یه سری اطلاعات در مورده کولینگ میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنید: 12 ولت رو که میدونم زیاد با سخت افزار کنسول کار نداره ولی این ایر فلاو دقیقا" با کدام قسمت کنسول ارتباط داره ودقیقا" کارش چیه؟ بعد شکل ظاهری و استاندارد کنسول رو تغییر نمیده ؟
کدام از اینها بیشتر در جلوگیری از 3 چراغ موثره؟
مثلا" من فقط 12 ولت کنم وزیاد هم باهاش بازی نکنم کافیه؟
(صدای حاصل از 12 ولت تا چه حده؟ درسته که خیلی اذیت میکنه؟)
حالا ما این 2 روش کولینگ رو انجام بدیم دیگه از کابوس 3 چراغ راحت میشیم؟؟!

یه سری اطلاعات در مورده کولینگ میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنید: 12 ولت رو که میدونم زیاد با سخت افزار کنسول کار نداره ولی این ایر فلاو دقیقا" با کدام قسمت کنسول ارتباط داره ودقیقا" کارش چیه؟ بعد شکل ظاهری و استاندارد کنسول رو تغییر نمیده ؟
کدام از اینها بیشتر در جلوگیری از 3 چراغ موثره؟
مثلا" من فقط 12 ولت کنم وزیاد هم باهاش بازی نکنم کافیه؟
(صدای حاصل از 12 ولت تا چه حده؟ درسته که خیلی اذیت میکنه؟)
حالا ما این 2 روش کولینگ رو انجام بدیم دیگه از کابوس 3 چراغ راحت میشیم؟؟!

ببین 12 ولت و چند روش دیگه مکمل یکدیگه هستن که میشه گفت کنسول را تا حد زیادی از سه چراغه شدن رهایی میبخش.

ببین 12 ولت داخلی خو هیچ تغییری در ظاهر کنسول ایجاد نمیکنه.

12 ولت خارجی هم که فقط 2 رشته سیم بسیار نازک را از یکی از سوراخ های پشت کنسول خارج میکنی و وصل میکنی به اداپتور. ( توصیه میشه که برای جاسپر از 12 ولت خارجی استفاده کنید)

ببین صدای اون هم زیاد نیست که خیلی اعصاب خورد کنه. مثلا اگه یه کولر تو اتاق روشن باشه میتونم بگم صداش رو خیلی کم میشنوی ، اما اگه صدا برات انقدر مهمه از یه اداپتور که قابلیت تنظیم ولتاژ داره استفاده کن مثل خودم که هم بتونی روی 9 ولت بازی کنی و هم روی 12 ولت ..

سلام من مدت كمي هستش كه XBOX360خريدم اما هر بازي كه اجرا ميكنم سايه هاش بريده بريده ميشه و حركت ميكنه ميخواستم بدونم مشكل از دستگاهX360ه يا يا كابل HDMIكه شركتي هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام من مدت كمي هستش كه XBOX360خريدم اما هر بازي كه اجرا ميكنم سايه هاش بريده بريده ميشه و حركت ميكنه ميخواستم بدونم مشكل از دستگاهX360ه يا يا كابل HDMIكه شركتي هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممکنه مشکل از tv شما هم باشه ولی 100% مشکل از ایکس 360 نباید باشه!
احتمال این که مشکل از کابل باشه هم هست..
برای تست از کابل کامپوننت استفاده کنید. اگر بازم اره اره بود مشکل از تلویزیونه دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or