سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود بر همه دوستان.يه مشكل جالب واسم پيش اومده اگه كسي بتونه كمكم كنه حلش كنم ممنون ميشم.من يه 360 3 چراغه دارم كه يه دسته وايرلس داره.يه 360 ديگه ام ديروز واسم رسيد كه آكبنده خلاصه وقتي سعي كردم با دسته 360 3چراغه ام تو اون يكي كنسولم sign in كنم ديدم اصلا نميشناسه! دوباره كنسول رو خاموش كردم خواستم با اين دسته مربوط به كنسول 3 چراغه ام روشنش كنم ديدم انگار نه انگار.اما با دسته خودش كار ميكنه.بعد رفتم كنسول 3 چراغه رو زدم به برق ديدم دسته مربوط به كنسول 3 چراغه روي اون كنسول كار ميكنه يعني ميتونه اون كنسول رو روشن كنه!!
كسي ميدونه جريان چيه؟
رفیق منم این مشکل رو داشتم احتمالا شما میخوای که با دسته ای که مال 360 سه چراغه این جدیده رو روشن کنی اما باید اول 360 رو روشن کنی بعد اون دکمه اتصال به دسته که رو دستگاست رو فشار بدی بعد دکمه ای که روی 360 است رو نگهداری
ان شالله درست میشه کنسولتم مبارک

درايو منم اينجوريه ولي اگه بازي رو بداري وش بمونه راحت مياد بيرون
فقط وقتي خاليه اينجوري ميشه

يه سوال
من كنسولم سه چراغ شد دادم درست كردن
بعد از اون بعد از بازي كردن كابل برقو از پريز ميكشم چون به نظرم به خاطر نوسانات برق سه چراغ شده بود
اما موقعي كه ميخوام بازي كنم وقتي روشن ميكنم دستگاه بالا نمياد
حتما بايد يه بار خاموش كنم بعد روشن كنم
مشكلي پيش نمياد؟

يه سوال
من كنسولم سه چراغ شد دادم درست كردن
بعد از اون بعد از بازي كردن كابل برقو از پريز ميكشم چون به نظرم به خاطر نوسانات برق سه چراغ شده بود
اما موقعي كه ميخوام بازي كنم وقتي روشن ميكنم دستگاه بالا نمياد
حتما بايد يه بار خاموش كنم بعد روشن كنم
مشكلي پيش نمياد؟

شما 3 تا پست دادی با فاصله زمانیه کم که این برخلاف مقرراته ;)
حالا بگذریم
ببینم شما میگی دستگاه بالا نمیاد منظورتون اینه که داشبورد بالا نمیاد؟؟؟؟؟چه اروری میده؟؟شماره ی ارور چنده؟؟

اولا شرمنده دو تاي آخر گير كرد مجبور شدم دوبار بزنم
دوما منظور من از بالا نيومدن اينه كه فقط روشن ميشه ولي لوگوي xbox نمياد اصلا چه برسه به داشبورد

سلام
یه مدتی هست که از پاور 360م(همون آجره!) یه چیزی تو مایه های صدای اره برقی و مگس و زنبور ! یه صدایی مثل ویززززززززززززززززززززززززززززززززززززز میاد!بعد چند بار که بزنم تو سرش صداش قطع میشه
مشکل از چیه؟

سلام ببخشيد كه اين سوال رو اينجا مطرح ميكنم براي تميز كردن دسته 360 از الكل استفاده كنم

رنگش خراب نميشه يا از چيزه ديگه اي استفاده كنم.

درخواست کمک

سلام دوستان من 360 ام رو خواستم باز کنم اما باز نشد یعنی بدنه سمت راست(اگر کنسول رو عمود بزارید) انگار چسبیده هر کار میکنم بلند نمیشه کلید درایو هم در آوردم (مال اجکت) خواهشا کمک راستی از بیرون که نگاه کردم خیلی خاک رو فنهاش بود طبیعیه؟

سلام
یه سوال داشتم یه چیز عجیب توی 3 چراغ شدن دوستان و همشهریانی که 360 داشتن رخ داده باسه من تا اینجا که من دیدم همشون این به من گفتن ما بعد از چند روز که اصلا از 360 استفاده نکردیم روشنش کردیم بعد از 10 دقیقه هنگ کرد روشن خاموش کردیم 3 چراغ شد حالا میخواستم ببینم دلیل خاصی داره که همشون بعد از چند روز که 360 روشن نکرده بودن بعد که روشن کردن 3 چراغ شدن اخرین موردشم دیشب اتفاق افتاد که دوستم بهم زنگ زد گفت 3 چراغ شدم اونم گفت ازش استفاده نکرده(به حساب بهش استراحت داده بود) بعد یه دفعه که روشن کرده اینجوری شده(البته این اضافه کنم مدل تمام دستگاه های این دوستان من قدیمی و لانچ بوده البته یه نفرشونم زیفر بود)
یه پیشنهادم داشتم دوستان فعال 360 ایا امکانش هست برای مدلهای مختلف تاپیک مشکلات کنسول جدا کنید تا اینجوری یه اماریهم بدست بیاد ایا این مدلهای جدید فایده ایهم داشتن تو رفع 3 چراغ مثلا مدلهای زنون(همون لانچها) با زیفر ها یه تاپیک مدل فالکون یه تاپیک این جاسپر ها هم که میخوان بیان یه تاپیک جدا اگه امکانش باشه فکر کنم خوب باشه گرچه دردسر اهالی متخصص هستند که حسابی به زحمت میا فتند باید جواب بدن برن این تاپیک اون تاپیک
ممنون

سلام دوستان من 360 ام رو خواستم باز کنم اما باز نشد یعنی بدنه سمت راست(اگر کنسول رو عمود بزارید) انگار چسبیده هر کار میکنم بلند نمیشه کلید درایو هم در آوردم (مال اجکت) خواهشا کمک راستی از بیرون که نگاه کردم خیلی خاک رو فنهاش بود طبیعیه؟
خوب حتما پیچ ستاره ای های اون پشت رو باز نکردی بعدشم باید با یه چیزه تیز اون خار های پشت رو فشار بدی تو تا یه صدای تق بشنوی بعدم که خار های جلو رو باز میگنی دقت کن اون پیچ ستاره ای هاای که به بدنه مربوطن یه جاهای مخصوصی اند همشون رو باز نکن بعضیاشون ماله برده.

خوب حتما پیچ ستاره ای های اون پشت رو باز نکردی بعدشم باید با یه چیزه تیز اون خار های پشت رو فشار بدی تو تا یه صدای تق بشنوی بعدم که خار های جلو رو باز میگنی دقت کن اون پیچ ستاره ای هاای که به بدنه مربوطن یه جاهای مخصوصی اند همشون رو باز نکن بعضیاشون ماله برده.
پیچ ستاره ای مربوط به بدنه سمت چپ میشه نه راست

:-" خیلی ممنون اما درایو من Benq هست
کسی نمیدونه چه کارش کنم؟؟
نمی خوام بفرستم نکست جن
اقایون نمیدونین چکار کنم برایه این درایو
یه سامسونگ هم قبلنا داشتم همینطور مثل همین شده بود از یکی پرسیدم گفت یکم کرم بزنی بهش درست میشه اما خیلی زیادش تا 1 هفته میتونه درست بکشه بیرون در درایو رو
حالا کسی نمیدونه چکارش کنم؟؟

تنظيم ساعت و تاريخ ايكس باكس 360

:cheesygriسلام به تموم برو بچه هاي ايروني::cheesygri​

آقا يه سوال دارم آيا راه حلي براي تنظيم ساعت و تاريخ ايكس باكس 360 وجود داره(موقع خاموش كردنم تنظيمات ساعت وتاريخ به هم نخوره):evil:

:cheesygriسلام به تموم برو بچه هاي ايروني::cheesygri​

آقا يه سوال دارم آيا راه حلي براي تنظيم ساعت و تاريخ ايكس باكس 360 وجود داره(موقع خاموش كردنم تنظيمات ساعت وتاريخ به هم نخوره):evil:

نه هیچ راهی وجود نداره چون 360 مثل Ps3 باطری داخلی نداره :biggrin1:

منظور من از بالا نيومدن اينه كه فقط روشن ميشه ولي لوگوي xbox نمياد اصلا چه برسه به داشبورد
اخه منم یه 360 دارم که یه ارور میده و داشبورد هم بالا نمیاد
من منظورم این بود که شماره ی ارور چنده؟

سلام
یه مدتی هست که از پاور 360م(همون آجره!) یه چیزی تو مایه های صدای اره برقی و مگس و زنبور ! یه صدایی مثل ویززززززززززززززززززززززززززززززززززززز میاد!بعد چند بار که بزنم تو سرش صداش قطع میشه
مشکل از چیه؟
احتمالا از فن داخل ترانس(به قول شما پاور) هستش
سلام ببخشيد كه اين سوال رو اينجا مطرح ميكنم براي تميز كردن دسته 360 از الكل استفاده كنم
رنگش خراب نميشه يا از چيزه ديگه اي استفاده كنم.
تا اونجایی که من اطلاع دارم رنگش خراب نمیشه
دسته ها ی360 که رنگ نشدن که بخوان از بین برن;)

سلام
بچه ها من 360 م چهار روز پيش سه چراغ شد بعد دستگاه رو باهمون سه چراغي 15 دقيقه عمودي روشن گذاشتم و بعد خاموش و بعدش روشن كردم دستگاه اومد بالا چند روز بدون مشكل داشتم كارم ميكردم كه جديدا وسط بازي هي هنگ ميكنه فقط ميدونم GPU داغ ميشه
تازه امروز جالب هم بود دستگاه سه چراغ ميزد داشتم gear of war دو نفره ميزدم :cheesygri
كسي نميدونه چي كار كنم
بايد x-clamp بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or