سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دچار مشکل Eject درایو شدم
می زنم Eject تق صدا میده اما درایو بیرون نمیاد به هزار زور زحمت بیرون میاد
کسی میدونه چکار کنم درایو رو که دیگه اینطوری نباشه؟؟

مال منم اینجوریه...
نکست جن(آقا طاهر) می گفت این مشکل اکثرا واسه درایو های سامسونگ هست...

وای وای دارم دیونه می شم من با یه بدبختی پول یک360 رو جمع کردم اگر بخرم بعد از مدت کوتاهی خراب بشه دیگه هیچ پولی ندارم که یکی دیگه بگیرم یعنی این همه مشکل داره اقایون تورو خدا راهنمای کنید چه نوعی بگیرم که بهم کار بده از این 360های که با درایو لایت ان هستش خوبه بگیرم کمک کنید ببخشید این همه نوشتم طولانی شد

شلام دوستان
برای من یه اتفاق عجیب افتاده
قبلا یکجا خونده بودم که اگه دستور اعمل RB+LB+X+X+RB+LB رو بزنید تو قسمت ستینگ کنسول دستگاه روونتر میشه من اینکارو کردم بعد متوجه شدم که گرافیک بازیها به شدت افت کرده مثلا در GEARS OF WAR2 من تصویرها رو بصورت چهار خانه ای دارم یعنی سایه روی صورتها دیگه اون طبیعی بودن رونداره و خیلی ضایع شده مثلا موقعی که مونیتور جک روشن میشه و تصویر آنیا میاد قبلا مثل یک فیلم از تو اون مونیتور پخش میشد ولی الان فقط یه عکس نمایش داده میشه . لطفا اگه راهی برای برگردوندنش به حالت قبلی هست به من بگید .
ممنون میشم.

دوستان کسی نمیدونه مشکل دستگاه من ناشی از چیست ؟ یکیییییییییی کمکککککک کنه!!!!!

وای وای دارم دیونه می شم من با یه بدبختی پول یک360 رو جمع کردم اگر بخرم بعد از مدت کوتاهی خراب بشه دیگه هیچ پولی ندارم که یکی دیگه بگیرم یعنی این همه مشکل داره اقایون تورو خدا راهنمای کنید چه نوعی بگیرم که بهم کار بده از این 360های که با درایو لایت ان هستش خوبه بگیرم کمک کنید ببخشید این همه نوشتم طولانی شد

پولاتو بده من :-":biggrin1:
تا حالا 2 تا 360 م به رحمت خدا رفته.
من که خودم منتظرم مادر برد جَاسپر بگیرم.
درصد سه چراغ شدن اونا صفره.
GPU هاش 65 نانومترین.

احتمالا درایو شما سامسونگ هست که اینمشکل بیشتر در درایو های سامسونگ دیده میشه
بگرد ببین تو همین سایت اموزش تعمیرشو پیدا میکنی یا نه
رفیق البته موضوع شما به این تایپیک مربوط نیست
ولی اونطور هام که شما فک میکنی نی
شما اومدی تو تایپیک مشکلات کنسول 360:laughing:و مشکلات رو دیدی ترسیدی:laughing:
شما اکه بتونی یه 360 با مادر بورد فالکون بگیری خیلی خوبه
پولاتو بده من :-":biggrin1:
تا حالا 2 تا 360 م به رحمت خدا رفته.
من که خودم منتظرم مادر برد جَاسپر بگیرم.
درصد سه چراغ شدن اونا صفره.
GPU هاش 65 نانومترین.
حتما شما 10 20 ساعت دائم باهاش کار میکردید که 2 تا 360 از دست دادید
بله درسته مادربورد جاسپر خوبه ولی هنوز کسی تستش نکرده;)

خوب دوست عزیز اقای full game بنظر شما اگر من 360فالکون بگیرم احتمالا این نوع 360ها چقدر کار میدن و روزی چند ساعت باید با 360 بازی کرد اخه من زیاد بازی می کنم ممنون میشم نظرتون رو بگید

خوب دوست عزیز اقای full game بنظر شما اگر من 360فالکون بگیرم احتمالا این نوع 360ها چقدر کار میدن و روزی چند ساعت باید با 360 بازی کرد اخه من زیاد بازی می کنم ممنون میشم نظرتون رو بگید

ببین دوست عزیز من الان یه رفیق دارم که یه کلوب داره و انواع کنسول ها رو هم داره .اصلا ولش کن این چه ربطی به بحث ما داره:laughing::laughing::laughing:
این رفیقمون یه 360 فالکون داره که یه سره روشنه و هنوز هم براش مشکلی پیش نیومده

ببین دوست عزیز شما اگر رعایت کنسولت رو کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
هر 2-3 ساعت که بازی کنی و 1 تا 1.5 ساعت بهش استراحت بدی چیزیش نمیشه.
تازه می تونی از روش های کولینگ مثل 12 ولت هم استفاده کنی که باز احتمال 3 چراغ شدنش کمتر بشه.
ولی صبر کنی Jasper بیاد بهتره... :smile:

درود بر همه دوستان.يه مشكل جالب واسم پيش اومده اگه كسي بتونه كمكم كنه حلش كنم ممنون ميشم.من يه 360 3 چراغه دارم كه يه دسته وايرلس داره.يه 360 ديگه ام ديروز واسم رسيد كه آكبنده خلاصه وقتي سعي كردم با دسته 360 3چراغه ام تو اون يكي كنسولم sign in كنم ديدم اصلا نميشناسه! دوباره كنسول رو خاموش كردم خواستم با اين دسته مربوط به كنسول 3 چراغه ام روشنش كنم ديدم انگار نه انگار.اما با دسته خودش كار ميكنه.بعد رفتم كنسول 3 چراغه رو زدم به برق ديدم دسته مربوط به كنسول 3 چراغه روي اون كنسول كار ميكنه يعني ميتونه اون كنسول رو روشن كنه!!
كسي ميدونه جريان چيه؟

درود بر همه دوستان.يه مشكل جالب واسم پيش اومده اگه كسي بتونه كمكم كنه حلش كنم ممنون ميشم.من يه 360 3 چراغه دارم كه يه دسته وايرلس داره.يه 360 ديگه ام ديروز واسم رسيد كه آكبنده خلاصه وقتي سعي كردم با دسته 360 3چراغه ام تو اون يكي كنسولم sign in كنم ديدم اصلا نميشناسه! دوباره كنسول رو خاموش كردم خواستم با اين دسته مربوط به كنسول 3 چراغه ام روشنش كنم ديدم انگار نه انگار.اما با دسته خودش كار ميكنه.بعد رفتم كنسول 3 چراغه رو زدم به برق ديدم دسته مربوط به كنسول 3 چراغه روي اون كنسول كار ميكنه يعني ميتونه اون كنسول رو روشن كنه!!
كسي ميدونه جريان چيه؟

اتفاثا منم یه 360 دارم که الان درایو نداره و وقتی میخوام با دسته ی اون یکی 360م دستگاه(همون 360 بدون درایو)رو روشن کنم نمیشه یخنی اصلا دسته رو نمیشناسه
دوستان کسی مسدونه علت چیست؟؟؟؟؟

اتفاثا منم یه 360 دارم که الان درایو نداره و وقتی میخوام با دسته ی اون یکی 360م دستگاه(همون 360 بدون درایو)رو روشن کنم نمیشه یخنی اصلا دسته رو نمیشناسه
دوستان کسی مسدونه علت چیست؟؟؟؟؟

چه جالب شمام مشكل منو داري:smile:
مگه استاندارد فن آوري استفاده شده در تمام كنترلر هاي 360 يكي نيست؟اگه هست كه قاعدتا نبايد اين مشكل بوجود بياد.
دوستان و اساتيد منتظر نظرات شما هستيم.;)

درايو منم اينجوريه ولي اگه بازي رو بداري وش بمونه راحت مياد بيرون
فقط وقتي خاليه اينجوري ميشه

يه سوال
من كنسولم سه چراغ شد دادم درست كردن
بعد از اون بعد از بازي كردن كابل برقو از پريز ميكشم چون به نظرم به خاطر نوسانات برق سه چراغ شده بود
اما موقعي كه ميخوام بازي كنم وقتي روشن ميكنم دستگاه بالا نمياد
حتما بايد يه بار خاموش كنم بعد روشن كنم
مشكلي پيش نمياد؟

يه سوال
من كنسولم سه چراغ شد دادم درست كردن
بعد از اون بعد از بازي كردن كابل برقو از پريز ميكشم چون به نظرم به خاطر نوسانات برق سه چراغ شده بود
اما موقعي كه ميخوام بازي كنم وقتي روشن ميكنم دستگاه بالا نمياد
حتما بايد يه بار خاموش كنم بعد روشن كنم
مشكلي پيش نمياد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or