سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ...من دیشب 2 تا ارکید ورداشتم یکیش موقع خوندن dvd بدنش می لرزه یعنی وقتی با 2 دست 2 طرفه کنسول رو فشار می دم صداش می افته ...... چه جوری جلویه لرزش رو بگیرم البه این صدا موقتیه وخود به خود صداش می افته :confused:
حامد جان احتمالا ماله دیسکته.
حتما از دیسک ارجینال روی آرکید استفاده میکنی.
دستگاهت رو کپی خور کن و ار این دیسک های معمولی(T-gate-aone-verbatim)استفاده کنی درست میشه.
ماله منم این جوری بود ولی الان کی خور کردم با دیسک ها معمولی بازی میکنم اصلا نمی لرزه.
موفق باشی.

سلام .

چند روز پیش وسط بازی دستگاه من فریز شد و بعد از اون قضیه من چند بار امتحان کردم اما درست نشد بعد دستگاه رو افقی کردم و درست شد . یه 3-4 روزی سالم بود تا اینکه دوباره الان بعد از 10 دقیقه بازی کردن فریز میشه .

ایراد از درایور و لنز هست ؟

سلام .

چند روز پیش وسط بازی دستگاه من فریز شد و بعد از اون قضیه من چند بار امتحان کردم اما درست نشد بعد دستگاه رو افقی کردم و درست شد . یه 3-4 روزی سالم بود تا اینکه دوباره الان بعد از 10 دقیقه بازی کردن فریز میشه .

ممکنه از لنز باشه دوست عزیز.
ممکنه از دیسک بازی هم باشه.
یه سر کنسول رو ببر پیش یه تعمیر کار خوب و معتبر که برات لنز رو چک کنه. ;)

سلام .

مطمئنی از لنزت هست بعید میدونم

من یه کابل مانیتور دارم تا همین دیروز درست کار می کرد اما الان که اومدم بعد از امتحان یه حالی به خودم بدم دیدم صدا میاد اما تصویر نمیاد!!
مانیتور رو با خود کامپیوتر تست کردم مشکلی نداشت... اما هنوز خود ایکس باکس رو با TV چک نکردم...
اشکال از چیه به نظرت؟؟

شلام دوستان
برای من یه اتفاق عجیب افتاده
قبلا یکجا خونده بودم که اگه دستور اعمل RB+LB+X+X+RB+LB رو بزنید تو قسمت ستینگ کنسول دستگاه روونتر میشه من اینکارو کردم بعد متوجه شدم که گرافیک بازیها به شدت افت کرده مثلا در GEARS OF WAR2 من تصویرها رو بصورت چهار خانه ای دارم یعنی سایه روی صورتها دیگه اون طبیعی بودن رونداره و خیلی ضایع شده مثلا موقعی که مونیتور جک روشن میشه و تصویر آنیا میاد قبلا مثل یک فیلم از تو اون مونیتور پخش میشد ولی الان فقط یه عکس نمایش داده میشه . لطفا اگه راهی برای برگردوندنش به حالت قبلی هست به من بگید .
ممنون میشم.

سلام
من يزد هستم و xbox ام سه چراغ شده.يك ماهي ميشه.بردم پيش تعميركار بعد از2 هفته درست كردش و فنش رو هم 12 ولت كرد ولي بعد از دو روز دوباره سه چراغ شد.دو باره بردم پيشش گفتم خراب شده.پرسيدم از چه روشي براي تعمير استفاده مي كنيد؟x-clamp و اينا رو بلديد يا نه؟گفت اين روشا براي xbox مضر هست.بايد تا ميشه از اينا استفاده نكرد.دوباره بعد از دو سه هفته درستش كرد ولي دوباره بعد از مدت كوتاهي خراب شد.حالا من چه كنم.

سلام
دستگاهمو وقتی با 5 فیش به tv وصل میکنم تصویر خیلی وقتها نمیاد ولی اگه با 3 فیش وصل کنم سریع میاد کسی میدونه مشکل از چیه؟در ضمن قبلا 3 چراغه شده بود فرستادم نکست جن تعمیرش کردن.یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه در درایو باز نمیشه, اینو باید چه کار کنم:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or