سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر کنم هزاران بار در تاپیک های مختلف به شما بچه ها جواب دادن که اینتر کولر جز ضرر و زیان چیز دیگه ای نصیب دستگاه نمی کنه اما شما باز هم همچنان سر این مسئله مقاومت می کنید.
(اینم شد Assassin's Gera solid 2) .

رفیق اگه به منه که بازم میگم فن اینتر کولر خوبه اونقدر ازش استفاده میکنم تا 360 م بپوکه:laughing::laughing:
خوبه دیگه مارو بچه هم کردی:(:(
اخه رفیق شما درست با منطق بگو که چرا فن اینتر کولر ضرر و زیان داره؟؟؟

راستی من بازم میگم اون دموی اساسین کرید 2 بود:laughing::laughing:

رفیق اگه به منه که بازم میگم فن اینتر کولر خوبه اونقدر ازش استفاده میکنم تا 360 م بپوکه:laughing::laughing:
خوبه دیگه مارو بچه هم کردی:(:(
اخه رفیق شما درست با منطق بگو که چرا فن اینتر کولر ضرر و زیان داره؟؟؟

راستی من بازم میگم اون دموی اساسین کرید 2 بود:laughing::laughing:
چون طبق تجربه این فن اصلا تاثیری توی عمر 360 نداره...!:censored:
اقا این ارکید مادر بردش چیه؟؟؟؟
شما باید به تاریخ، پشت کنسول و... دقت کنید. همینجوری که نمی شه گفت چه مادربوردیه...!
منظور من اينه كه فن اينتر كولر از اون فن هايي است كه هوا را بيرون ميكشه و سه تا فن كوچيك داره ؟
بله از 3 قسمت تهویه هوا برخوردار است.
چه جالب من 360 3 چراغ شد بعد 15 دقیقه روشن گزاشتم باشه بعد خاموش روشن کردم درست شد
از این به بعد باید باهاش خیلی آروم کار کنی. به قول معروف 1 ساعت نشده خاموشش کنی و...

آخرین ویرایش:
چون طبق تجربه این فن اصلا تاثیری توی عمر 360 نداره...!:censored:

من خودم به شخصه کاری به عمر 360 ندارم فقط برام این مهمه که یه فنی باشه که تقریبا کنسول رو خنک نگه داره که تقریبا فن اینترکولر این کارو میکنه

من خودم به شخصه کاری به عمر 360 ندارم فقط برام این مهمه که یه فنی باشه که تقریبا کنسول رو خنک نگه داره که تقریبا فن اینترکولر این کارو میکنه
360 های جدید دیگه اون مشکل های حرارتی سابق را ندارند. اون زمان که ما 360 گرفتیم نیاز داشت ولی امروزه با جاسپر و... مشکل حرارتی بسیار کم شده.
با وجود آپدیت جدید این مشکل تقریبا به صورت کامل برطرف شده.واقعا 40 تومن برای چیزی که نیاز ضروری نیست بی خودی هست.

360 های جدید دیگه اون مشکل های حرارتی سابق را ندارند. اون زمان که ما 360 گرفتیم نیاز داشت ولی امروزه با جاسپر و... مشکل حرارتی بسیار کم شده.
با وجود آپدیت جدید این مشکل تقریبا به صورت کامل برطرف شده.واقعا 40 تومن برای چیزی که نیاز ضروری نیست بی خودی هست.

حالا کو تا جاسپر .جاسپر هم باید بیاد یه چند وقتی ازش بگذره تا ببینیم مشکلات داره یا نه
40 تومن کجا بوده من خیلی کمتر از اینا خریدم;)

جواب تاپیک این آقا که ادعا کرده بود فالکون 3 چراغ نمیشه و من را راهنمایی کرده بود که چجوری درست میشود

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2825&page=41

دستگاه را ایستاده نگذارید

بدون فن اضافی با دستگاه کار کنید

تا حداقل مشکلات کمتر بشود

بیارش تا با 3 بار ضمانت درست کنیم

فقط می دانم در بوشهر تعداد فالکون 3 چراغه زیاد است البته به گفته یکی از مشتری ها

لینک hack pack

http://hackpack.freehostia.com/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=8
من هنوز هم میگم فالکون 3 چراغ نمیده!!!!!!
این با اون 3 چراغی که شما فکر میکنی فرق میکنه!!!که به اون 3 چراغ ring of death میگن و معمولا همراه با error 0102 i هست!!!
دوست عزیز این پنجمین 360 من بود!!! همون طور که قبلا هم گفتم 360 من 2 چراغ قرمز بالا و 1 چراغ قرمز پایین داره!!! یعنی بر عکس ring of death!!!!!:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or