سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه سوالی داشتم :

دیشب یکی از بچه ها راحت با کنسولش بازی میکرد و راحت بازیها رو اجرا میکرد ، ولی امروز دستگاه رو روشن کرده میگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه و اصلا دیسک رو نمیشناسه !(دستگاهشم elite هستش ) دلیلش چی میتونه باشه ؟ در ضمن از این دیسکهای آشغال playbox استفاده میکرد ! اینو پرسیدم چون دستگاه گارانتی داشت و الان برده پیش فروشنده و اون گفته دستگاه خاک گرفته و ...!!!!(از این چرت و پرتا !!)

میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟

ممنون میشم زودتر جواب بدین ....

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوالی داشتم :

دیشب یکی از بچه ها راحت با کنسولش بازی میکرد و راحت بازیها رو اجرا میکرد ، ولی امروز دستگاه رو روشن کرده میگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه و اصلا دیسک رو نمیشناسه !(دستگاهشم elite هستش ) دلیلش چی میتونه باشه ؟ در ضمن از این دیسکهای آشغال playbox استفاده میکرد ! اینو پرسیدم چون دستگاه گارانتی داشت و الان برده پیش فروشنده و اون گفته دستگاه خاک گرفته و ...!!!!(از این چرت و پرتا !!)

فکر می کنم مشکل برای لنز به وجود اومده باشه.بیش از 1000 بار فکر کنم گفته شده که از دیسک های PlayBox استفاده نشه.چون هیچ کاری جز نابودی لنز نمی کنه...

دوستان یه سوالی داشتم :

دوست عزیز خودتون میگین از دیسک های play box استفاده می کرده پس به احتمال زیاد لنز دستگاه آسیب دیده.نرم افزار nero یه قسمت داره برای تست سلامت دیسک وقتی دیسک های play box رو واسه تست گزاشتم بالای 70 % دیسک رنگ قرمز زد(error) نشون میده واقعان دیسک های play box آشغاله

سلام به همگي...
چند وقتي دسته ام وسط بازي خاموش ميشه...
دسته بدون سيه...
باطريشم عوض كردم درست نشد...
دو احتمال بیشتر وجود نداره:

1.باتری نامناسبی استفاده می کنی
2.دسته خراب شده( فنی )

یا باتری برق مناسب را نمی رسانه و یا دسته برق را از باتری نمی گیره;)

پدرام دسگاه منم خیلی هنگی شده :دی
ببخشید ولی واقعا شده مثلا وقتی مسیج میاد تا بزنم باز شه یه ربع طول میکشه :confused:
یا وقتی کنسول روشن میشه اون کره مربوطه که میچرخه و X شیپلاق میخوره روش اسلو موشن ـه :eek:
----------------------------
من یه کاری کردم
چون از باطری خریدن خسته شدم
اداپتور 3 ولت وصل کردم به دسته :biggrin1: خیلی هم خوب کار میکنه :cheesygri ولی ویبره نمیشه دیگه :biggrin1:

----------
مرسی !

سلام
بعضی وقتا که دستگاه رو روشن می کنم صفحه سیاه میاد و هیچی نیست. صدا هم نداره و چراغ پاور سبزه . هیچ کدوم از دایره ها روشن نیست. دستگاه ریست می کنم درست می شه. معمولا وقتی پیش میاد که دستگاه مدت زیادی خاموش بوده (مثلا یه روز). کسی می دونه این چیه وچه کار باید بکنم؟
مممنون

من یه کاری کردم
چون از باطری خریدن خسته شدم
اداپتور 3 ولت وصل کردم به دسته :biggrin1: خیلی هم خوب کار میکنه :cheesygri ولی ویبره نمیشه دیگه :biggrin1:

----------
مرسی !

چطوری؟؟!!!
میتونی یه عکس ازش بزاری؟؟؟
راستی منم یه باتریه ریشارژری خریدم ولی زود به زود خالی میشه:(:(:(:((

انا الله و انا اله راجعون !
و بدین سان پیر ترین XBOX360 ایران نیز بر اثر سرطان Red Ring Of Death در تاریخ 28 Decacmber سال 2008
بعد از گذارندن 2سال از عمر خود به دار مجازات آویخته شد و گریبان گیر RROD شد :دی

امروز سرور های EA قرقات زده بود و کنسولم هم هی فریز می شد و یا نمی شد تیم انتخاب کرد.

بچه ها این فریز را چه کارش کنم. بازی هم نصب کردم و هیچ کمشکلی نداره ولی همش فریز می کنه. تازه تمام CACHES ها را پاک کردم ولی انگار نه انگار...

سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدید؟
1- برای 12 ولت چه جور آداپتوری بخرم
2- من تا الان دستگام سه چراغ نداده و خیلی خوب کار میکنه به نظرتون کولینگ لازمه
3-یه 360 سه چراغ دارم وقتی که خواستم 12 ولت کنم به آداپتور که وصل کردم یکی از فنها کار کرد روی آداپتور نوشته 6 ولت به نظر شما دلیلش چیه؟

سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدید؟
1- برای 12 ولت چه جور آداپتوری بخرم
2- من تا الان دستگام سه چراغ نداده و خیلی خوب کار میکنه به نظرتون کولینگ لازمه
3-یه 360 سه چراغ دارم وقتی که خواستم 12 ولت کنم به آداپتور که وصل کردم یکی از فنها کار کرد روی آداپتور نوشته 6 ولت به نظر شما دلیلش چیه؟

1. یه آداپتور 12 ولت بخر.فکر می کنم الکتریکی ها داشته باشن.
2. برای محکم کاری خوبه که انجام بدی.

لرزش

سلام ...من دیشب 2 تا ارکید ورداشتم یکیش موقع خوندن dvd بدنش می لرزه یعنی وقتی با 2 دست 2 طرفه کنسول رو فشار می دم صداش می افته ...... چه جوری جلویه لرزش رو بگیرم البه این صدا موقتیه وخود به خود صداش می افته :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or