سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
e79

سلام خدمت دوستان عزیز و محترم.من به یه مشکل بر خوردم دستکاهم ارور e79میده hardرو هم جدا کردم اما باز هم ارور میده.اگه میشه بکین مشکل از کجاست و چطور حل میشه ؟با تشکر از دوستان محترم.

با سلام بر اساتيد
ايكس باكس بنده چند روز پيش سه چراغه شد.(اول تصوير ايست شد بعد ريست كردم سه چراغ مي داد).دادم تعميرگاه گفت مشكل حرارتي داره.بعد از چند روز گفت cpu رو درست كردم ولي gpu مشكل داره و درست نميشه.گفت زيادي حرارت ديده.مي خوام بدونم ممكنه gpu بيشتر از cpu اسيب ديده باشه؟:confused:بعدشم با چه روشي ميشه تعميرش كرد.(خود تعمير كار الكترونيك خونده ولي تعميرات ايكس باكسو در حد مقدماتي بلده)يه راهي جلوي پاي من بذاريد كه به ايشون بگم و ايشون اجرا كنه و ايشا ا.. درست شه.در ضمن من يزد هستم و نمي تونم برم nextgen و ... . در ضمن خيلي هم باهاش بازي نكردم حداكثر 2ساعت پشت سر هم.با تشكر:blushing:

با سلام بر اساتيد
ايكس باكس بنده چند روز پيش سه چراغه شد.(اول تصوير ايست شد بعد ريست كردم سه چراغ مي داد).دادم تعميرگاه گفت مشكل حرارتي داره.بعد از چند روز گفت cpu رو درست كردم ولي gpu مشكل داره و درست نميشه.گفت زيادي حرارت ديده.مي خوام بدونم ممكنه gpu بيشتر از cpu اسيب ديده باشه؟:confused:بعدشم با چه روشي ميشه تعميرش كرد.(خود تعمير كار الكترونيك خونده ولي تعميرات ايكس باكسو در حد مقدماتي بلده)يه راهي جلوي پاي من بذاريد كه به ايشون بگم و ايشون اجرا كنه و ايشا ا.. درست شه.در ضمن من يزد هستم و نمي تونم برم nextgen و ... . در ضمن خيلي هم باهاش بازي نكردم حداكثر 2ساعت پشت سر هم.با تشكر:blushing:

اول ميشه به چندتا سؤال من جواب بدی؟:confused:

کنسول شما تاريخ ساختش برای کی هست؟:confused:
زمانی که خريدی فن رو 12 ولت کردی ؟:confused:
يا فن جانبی بهش وصل کردی؟:confused:

راجع به تعمير والا چاره اي نداره ميتونی آدرس نکست جن رو بگيری براشون پست کنی!:biggrin1:
درضمن چرا کنسول رو ميدی به آدم مبتدی ؟ پول داديد ها:laughing:

سلام
تاريخش فكر كنم 22/9/2007 باشه.
نه 12 ولت نكردم
فن جانبي داشت بعد از مدتي خراب شد.حدود سه ماه بود كه استفاده نمي كردم.خود كنسول رو هم 7 ماه بود داشتم.
در مورد پست كردن واينا هم فكر نكنم بتونم.مگه اينكه بدم يكي از فاميلا بياره تهرون.حالا اونجا براي تعمير چند مي گيرن؟

KING_X360

شما دستگاهت داره ناک اوت میشه.اصلا روشنش نکن.باید برد رو در بیاری و X ها رو جدا کنی به جاشون پیچ بذاری،همون طور که بارها گفتم روشهای کولینگ رو هم اجرا کنی در غیر اینصورت دستگاهت رفتنیه.حداقل 12 ولت رو انجام بده.

PERSIAN_HERO
شما هم مثل بالایی.دما هم دیگه در اون حد پایین نمیاد،از کجا میدونی نصف شده؟هیتسینک ها هم که سر خود شل نمیشن.
اگر فکر میکنید نمیتونی برد رو در بیاری حتما 12 ولت و فن روی برد رو انجام بدید(با هر دوتون هستم)

اگر انجام ندید همین روزهاست که دستگاهتون بره اون دنیا.

M3M

یه کم وقت بده تا بیشتر تحقیق کنم.ولی بهت گقتم صبر کن تا من بگم REFLOW چجوریه.باید دستگاه تا حدی روشن باشه که دو چراغ بده نه 20 دقیقه.اول بگو کدوم کارها رو انجام دادی،فعلا هم صبر کن تا سر فرصت یه کاری بکنیم.

MASOUDMASOUD

پول اضافی خرج نکنید،خودتون میتونید حداقل در حد مبتدی تعمیر رو انجام بدین.تا اونجا که میدونم نمیشه فهمید GPU یا CPU چقدر اسیب دیدن.میتونید با توجه به راهنما هایی که اینجا هستن و کمک از بچه ها خودتون انجام بدید.
(اگر خیلی اصرا رداری یکی رو سراغ دارم که تهران تعمیر میکنه و کارش رو بلده،کارهای کولینگ رو هم انجام میده)

DEATH_SHADOW

معلوم نیست،ولی بهترین کار امتحان X-CLAMP و PENNYFIX هست.

ببخشید من یک مشکل اساسی پیدا کرده ام:((
چند روز پیش یکی از آشنایان با فرزند بزرگوارشان تشریف آورده بودند خانه ما:mad: قرار شد که من سر بچه را گرم کنم:( نشست پای 360 و من فقط برای حدود نیم ساعت دور شدم وقتی برگشتم دیدم گیمر اسکور و ......... همه پاک شده و جایش یک user جدید به نام player امده:(( من نمیدانم باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟ پس سر این همه سیو چی آمده؟؟ آیا راهی برای جبران هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون از راهنماییت ولی من آخرین بار داشتم باهاش 09 بازی میکردم همش نیم ساعت بعد صبح که بلند شدم روشنش کردم 0020 داد در ضمن آداپتور سبزه dvd توش بود فن ا کار میکنن و کونسول هیچ بو هم نمیده و من از یه فن بزرگ گذاشته بودم پشتش 0.1 آمپر در مورده جاشم اینو بگم که رو فرشه و خنک فقط گیر خاک داره حالا با این اوضا احوال کسی میدونه علتش چیه؟کنسول اصلا تا حالا فریز نکرده و این اتفاق کاملا یهویی بود کنسولمم pre j هست و ماله 2006 هست.

راستی اگه درست بشه این احتمال هست که اطلاعاتم پاک شه بیشتر از 150000 تا اچیومنت دارم پاک شه خودمو با 360 رو یه جا میکشم یکی منو از این دل نگرانی در بیاره.

ممنون از راهنماییت ولی من آخرین بار داشتم باهاش 09 بازی میکردم همش نیم ساعت بعد صبح که بلند شدم روشنش کردم 0020 داد در ضمن آداپتور سبزه dvd توش بود فن ا کار میکنن و کونسول هیچ بو هم نمیده و من از یه فن بزرگ گذاشته بودم پشتش 0.1 آمپر در مورده جاشم اینو بگم که رو فرشه و خنک فقط گیر خاک داره حالا با این اوضا احوال کسی میدونه علتش چیه؟کنسول اصلا تا حالا فریز نکرده و این اتفاق کاملا یهویی بود کنسولمم pre j هست و ماله 2006 هست.

شرمنده ولی نصف حرف هات رو نفهمیدم.اداپتور سبز dvd چه صیغه ایه؟؟بوی کنسول دیگه چیه؟؟ فن 0.1 امپر از کجا اوردی؟پشت کنسول گذاشتی؟؟یعنی باد رو میده به سمت فن خود کنسول؟
یه خورده واضحتر بگو داداش...

آخرین ویرایش:
ببخشید من یک مشکل اساسی پیدا کرده ام:((
چند روز پیش یکی از آشنایان با فرزند بزرگوارشان تشریف آورده بودند خانه ما:mad: قرار شد که من سر بچه را گرم کنم:( نشست پای 360 و من فقط برای حدود نیم ساعت دور شدم وقتی برگشتم دیدم گیمر اسکور و ......... همه پاک شده و جایش یک user جدید به نام player امده:(( من نمیدانم باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟ پس سر این همه سیو چی آمده؟؟ آیا راهی برای جبران هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم رقته روی گزینه inital setup که انطورکه من متوجه شدم برگشته به حالت اولیه:((
اگر راهی هست خواهشا راهنمایی کنید:(

سلام دستان من دچار یه مشکلی شدم
اگر چراغ شماره 4 قرمز چشمک زن باشد یعنی چه البته دبار قبلش دستگاهم رو روشن کردم دیدم چراغش سبز ولی نه دسته رو میشناسه نه دستگاه بالا میاد بار بعد چراغ 4 چشمک زن شد . بعدش فکر کردم از کابل اچ دی باشه اونو در آوردم و هارد هم درآوردم . بعد کابل و هارد و جازدم روشن شد . قضیه چیه .
مرسی از اینکه وقت میگذارید .

KING_X360

M3M

یه کم وقت بده تا بیشتر تحقیق کنم.ولی بهت گقتم صبر کن تا من بگم REFLOW چجوریه.باید دستگاه تا حدی روشن باشه که دو چراغ بده نه 20 دقیقه.اول بگو کدوم کارها رو انجام دادی،فعلا هم صبر کن تا سر فرصت یه کاری بکنیم.
در مورد کار ها فقط همون x-clamp بهینه شده
همون روز من درستش کردم ولی بعدا 2 چراغ میده اصلا بذار قضیه رو کامل بگم
اول یه کم شل وسفت کردم درست شد بعد از 5 ساعت بازی بعد از اینکه خواستم قاب رو بندازم و فقط جای 360 رو از رو زمین برداشتم و گذاشتم رو میز روشن کردم دیدم بله ... !!!
فرداش باز یه کم شل وسفت کردم بازم درست شد ولی 2 چراغ داد ! و باز هم یه کم این ور اون ور کردم دیگه درست نشد
بعد واشر ها رو در اوردم وقتی بستم ردیف شد ولی بعد از 10 دقیقه سریع 2 چراغ داد ( منظورم همون Over heating هست 0012 )
الان هم که باز هم درست نمیشه ! اصلا هم حال درست کردنش رو ندارم ! با اینکه نتونستم Geow 2 رو تموم کنم ولی دیگه اعصابم نمیکشه ... 3 روزه الافش شدم ...
به خاطر این فالکون تازه از بین رفته یه فاتحه بخونید :(:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or