Captain Mitchell
کاربر سایت
راستی کسی خبری از کی هک شدن لایت ان نداره؟(شرمنده این اخری خیلی به این جا ربط نداشت)
فعلاً که هيچی

http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=15847&page=13
راستی کسی خبری از کی هک شدن لایت ان نداره؟(شرمنده این اخری خیلی به این جا ربط نداشت)

با سلام بر اساتيد
ايكس باكس بنده چند روز پيش سه چراغه شد.(اول تصوير ايست شد بعد ريست كردم سه چراغ مي داد).دادم تعميرگاه گفت مشكل حرارتي داره.بعد از چند روز گفت cpu رو درست كردم ولي gpu مشكل داره و درست نميشه.گفت زيادي حرارت ديده.مي خوام بدونم ممكنه gpu بيشتر از cpu اسيب ديده باشه؟:confused:بعدشم با چه روشي ميشه تعميرش كرد.(خود تعمير كار الكترونيك خونده ولي تعميرات ايكس باكسو در حد مقدماتي بلده)يه راهي جلوي پاي من بذاريد كه به ايشون بگم و ايشون اجرا كنه و ايشا ا.. درست شه.در ضمن من يزد هستم و نمي تونم برم nextgen و ... . در ضمن خيلي هم باهاش بازي نكردم حداكثر 2ساعت پشت سر هم.با تشكر:blushing:

قرار شد که من سر بچه را گرم کنم
نشست پای 360 و من فقط برای حدود نیم ساعت دور شدم وقتی برگشتم دیدم گیمر اسکور و ......... همه پاک شده و جایش یک user جدید به نام player امده
من نمیدانم باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟ پس سر این همه سیو چی آمده؟؟ آیا راهی برای جبران هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون از راهنماییت ولی من آخرین بار داشتم باهاش 09 بازی میکردم همش نیم ساعت بعد صبح که بلند شدم روشنش کردم 0020 داد در ضمن آداپتور سبزه dvd توش بود فن ا کار میکنن و کونسول هیچ بو هم نمیده و من از یه فن بزرگ گذاشته بودم پشتش 0.1 آمپر در مورده جاشم اینو بگم که رو فرشه و خنک فقط گیر خاک داره حالا با این اوضا احوال کسی میدونه علتش چیه؟کنسول اصلا تا حالا فریز نکرده و این اتفاق کاملا یهویی بود کنسولمم pre j هست و ماله 2006 هست.
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید من یک مشکل اساسی پیدا کرده ام
چند روز پیش یکی از آشنایان با فرزند بزرگوارشان تشریف آورده بودند خانه ماقرار شد که من سر بچه را گرم کنم
نشست پای 360 و من فقط برای حدود نیم ساعت دور شدم وقتی برگشتم دیدم گیمر اسکور و ......... همه پاک شده و جایش یک user جدید به نام player امده
من نمیدانم باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟ پس سر این همه سیو چی آمده؟؟ آیا راهی برای جبران هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد کار ها فقط همون x-clamp بهینه شدهKING_X360
M3M
یه کم وقت بده تا بیشتر تحقیق کنم.ولی بهت گقتم صبر کن تا من بگم REFLOW چجوریه.باید دستگاه تا حدی روشن باشه که دو چراغ بده نه 20 دقیقه.اول بگو کدوم کارها رو انجام دادی،فعلا هم صبر کن تا سر فرصت یه کاری بکنیم.