سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
از اقاي aiat-gamer تشكر مي كنم كه جواب داديد.ولي من اصراري ندارم كه بيارم تهران.شما برعكس برداشت كرديد.;)مي شه يه توضيح درباره x-clamp بهينه شده بديد.x-clamp و اينا رو مي دونم چيه ولي بهينه شدشو نه.

masoudmasoud

من گفتم اگر اصرار داری بدی برای تعمیر.حالت بهینه شده هم تو صفحه اول هست اگر خواستی انجام بدی مرحله به مرحله با من هماهنگ کن بعد انجام بده

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم رقته روی گزینه inital setup که انطورکه من متوجه شدم برگشته به حالت اولیه:((
اگر راهی هست خواهشا راهنمایی کنید:(

دوست عزیز
بنظرم می رسه که فرزند اون بزرگوار کاری رو که نباید ، تو قسمت Initial Setup انجام داده ویا یوزرتون رو پاک کرده باشه ...
متاسفانه فکر نمیکنم راهی داشته باشید.

سلام دستان من دچار یه مشکلی شدم
اگر چراغ شماره 4 قرمز چشمک زن باشد یعنی چه البته دبار قبلش دستگاهم رو روشن کردم دیدم چراغش سبز ولی نه دسته رو میشناسه نه دستگاه بالا میاد بار بعد چراغ 4 چشمک زن شد . بعدش فکر کردم از کابل اچ دی باشه اونو در آوردم و هارد هم درآوردم . بعد کابل و هارد و جازدم روشن شد . قضیه چیه .
مرسی از اینکه وقت میگذارید .
چهار چراغ مربوط به کابل VGA میشه.
گاهی وقت ها موقع( Startup )بالا اومدن 360 ، این مشکلات پیش میاد که زیاد هم مهم نیست.
اولین توصیه ها هم بازدید کابل تصویر وهارد سیستم هست.

در مورد کار ها فقط همون x-clamp بهینه شده
همون روز من درستش کردم ولی بعدا 2 چراغ میده اصلا بذار قضیه رو کامل بگم
اول یه کم شل وسفت کردم درست شد بعد از 5 ساعت بازی بعد از اینکه خواستم قاب رو بندازم و فقط جای 360 رو از رو زمین برداشتم و گذاشتم رو میز روشن کردم دیدم بله ... !!!
فرداش باز یه کم شل وسفت کردم بازم درست شد ولی 2 چراغ داد ! و باز هم یه کم این ور اون ور کردم دیگه درست نشد
بعد واشر ها رو در اوردم وقتی بستم ردیف شد ولی بعد از 10 دقیقه سریع 2 چراغ داد ( منظورم همون Over heating هست 0012 )
الان هم که باز هم درست نمیشه ! اصلا هم حال درست کردنش رو ندارم ! با اینکه نتونستم Geow 2 رو تموم کنم ولی دیگه اعصابم نمیکشه ... 3 روزه الافش شدم ...
به خاطر این فالکون تازه از بین رفته یه فاتحه بخونید :(:((

وقتی پیچ میکنید حتما آنجایی که پیچ ها به قاب وصل میشوند را با مته ای به اندازه قطر پیچ ها سوراخ کنید

هیچ چیزی مثل تجربه با ارزش نیست

شرمنده ولی نصف حرف هات رو نفهمیدم.اداپتور سبز dvd چه صیغه ایه؟؟بوی کنسول دیگه چیه؟؟ فن 0.1 امپر از کجا اوردی؟پشت کنسول گذاشتی؟؟یعنی باد رو میده به سمت فن خود کنسول؟
یه خورده واضحتر بگو داداش...
منظورم دقیقا اینه وقتی روشنش میکنم چراغ آداپتور سبز میشه از شب قبل توش DVD بود
منظورم از بو ،بوی سوختگی فن 0.1 آمپر از بقالی خریدم:):) :)جهت بادشم با فن های کنسول موازی بود مگه من *** هستم که مخالف باد فن های کنسول بزام .حالا نظر اساتید چیه؟

سلام
امروز که کنسول رو روشن کردم 1 چراغ قرمز و E74 داد. اولین باری بود که ارور میده. دستگاه خاموش روشن کردم و درست شد. جند بار دیگه هم متحان کردم مشکلی نبود و تو بازی ها هو مشکلی نیست. ممکنه مشکل از شل بودن کابل ها باشه یا دستگاه حتما عیب داره؟ جون من روکش فیش کابل AV رو کندم تا کنار HDMI با هم جا شن و یجورایی شله.
دستگاه هم فالکون 28/3/2008
متشکر
این دیگه چه بلایی بود سر کابل آوردی به احتمال 90% از کابله ،کابل باید کاملا تو جاش ثابت باشه.از من میشنوی یا کابلتو عوض کن یا اگه HD TV داری HDMI استفاده کن این کنسول اصلا اعصاب نداره یه وقت دیدی همین مشکل ساده تو رو به صفحه ترحیم سایت راهنمایی کرد.:):):)

M3M

تا دستگاهت ردیف شد 5 ساعت باهاش بازی کردی؟حتما یه ضرب دیگه؟؟؟

اره
حتی اگه می زاشتم سر جاش می موند شاید الان هم بازی می کردم
ولی یه جابه حایی کوچولو کارش رو ساخت
بعد اون 5 ساعت هم چند بار همون طور که گفتم درست شد ولی 2 چراغ داد و 0012 پیغامش بود و وقتی هم که یه کم پیچ ها رو سفت می کردم دیگه درست نمی شد ( یه ذره سفت می کردم 0031 می داد یه ذره شل e74 )

نوشته شده توسط miladesn
سلام
امروز که کنسول رو روشن کردم 1 چراغ قرمز و E74 داد. اولین باری بود که ارور میده. دستگاه خاموش روشن کردم و درست شد. جند بار دیگه هم متحان کردم مشکلی نبود و تو بازی ها هو مشکلی نیست. ممکنه مشکل از شل بودن کابل ها باشه یا دستگاه حتما عیب داره؟ جون من روکش فیش کابل AV رو کندم تا کنار HDMI با هم جا شن و یجورایی شله.
دستگاه هم فالکون 28/3/2008
متشکر

به قول دوستمون 90 درصد از کابل هست ( البته به نظر من 100 درصد چون اگه مثل واسه من e74 می داد اصلا دیگه کار نمی کرد )
زیاد به این فالکون اطمینان نکنید !

آخرین ویرایش:
سلام
من اصفهان هستم
می خوام کنسولم رو 12 ولت کنم ولی خودم نمی تونم و توی اصفهان هم جایی رو نمی شناسم که 12 ولت کنن
من یه اینتر کولر هم دارم که مارکش Logic3 هست:
244-1.jpg

به نظر شما چکار کنم؟

دوست عزیز باور کن هیچ مشکلی نداره با راهنماییهای خلیل عزیز خود به راحتی میتونی اینکارو انجام بدی اگر هم میترسی دست به برد بزنی با یه آداپتور 12 ولت میتونی اونو از برد جدا کنی به یه 12 ولت وصلکنی به هم سادگی فقط نترس انجام بده من با دستگاهم کم مونده کشتی بگیرم .

سلام
من اصفهان هستم
می خوام کنسولم رو 12 ولت کنم ولی خودم نمی تونم و توی اصفهان هم جایی رو نمی شناسم که 12 ولت کنن
من یه اینتر کولر هم دارم که مارکش Logic3 هست:
244-1.jpg

به نظر شما چکار کنم؟

من که وقتی 360 رو خریدم اصلا بلد نبودم 360 ر. به تلویزیون وصل کنم ولی تا دو روز بعدش خودم 12 ولتش کردم ولی...............:((:((:((

سلام
بچه ها من وقتی تو قسمت مشخصات هارد میرم ظرفیت کل رو مینویسه 13.9GB در صورتی که هارد من 20 گیگه
یعنی 6 گیگ واسه فایلهای سیستمی خود XBOX گرفته میشه ؟!؟

اون 6 گیگ برای دموها و بازیهای آرکیدی هستش که روی دستگاهتونه، اولین بار که دستگاهتون رو روشن میکنید یه فیلم که نشون میده، کلی همون حجمش هستش. پروفیل شما و پچ بازیها و همه اینا روی اون حجم تاثیر میذارن.

نه منظورم رو متوجه نشدید من تمام دمو ها و بازیها رو پاک کردم پروفایلم 100 مگ نمیشه
یه حجم اشغال شده داریم (USED) یه ظرفیت (Capacity)و یه فضای خالی ( FREE SPACE )
Capacity رو نوشته 13.9 گیگابایت

ویرایش :
اون 6گیگ برای اجرای سریعتر و بهتر بازیهاست, همینطور برای اجرای بازی های XBOX 1 روی 360, شما هم به این قسمت دسترسی ندارین.
:love:مرسی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or