MEHDIMDI
کاربر سایت
برا چی الکی اگه فقط برای من بود میگفتم اره اتفاقی ولی برای خیلی ها اینطوری شده و 100 درصد یه چیزی هست ......فقط هر روز بازی کنید تا اینطوری نشه
دوست عزیز شما به دو یا سه نفری که این اتفاق واسشون افتاده میگید همه ؟!
و تا چیزی ثابت نشده و و هیچ دلیل علمی و عقلانی واسش پیدا نشده نمیشه گفت100 % دلیلی وجود داره . پس بهتره اول دلیل بیاریم بعدش نظریه بدیم . شما حتی آماری از تعداد و نوع مشکلاتی که واسه بچه ها پیش اومده ندارید پس لطف کنید با شواهد و مدارک نظر بدید .
سلام :
من دیروز بعد از 4-5 روز که با X360 کار نکرده بودم رفتم سراغش. کمتر از 5 دقیقه بعد از روشن کردن قفل کردو بعد که ریستش کردم 3 چراغ داد. کدش هم همون ارور معروف 0102 هست. حالا یه سوال دارم:
ارزش داره بدم تعمیرش کنن یا فکر یه کنسول جدید باشم؟ چون شنیدم کنسول هایی که با روشهایی مثل Xclamp تعمیر میشن ، بعد مدت کوتاهی دوباره مشکل دار میشن. این درسته؟
راستش خیلی ریسکه و اگه 50 تومن واست زیاد نیست بده تعمیرش کنن ولی در غیر اینصورت بازهم فروش کنسول تعمیر نشده خیلی ضرر میکنه . در هر صورت اول تعمیرش کن بعدش واسه نگه داشتنش تصمیم بگیر .
پ.ن : جون هر کی که دوست دارین بعد از تعمیر کنسول سه چراغتون اونو بعنوان کنسول سالم و سه چراغ نشده نفروشین .
آخرین ویرایش: