سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برا چی الکی اگه فقط برای من بود میگفتم اره اتفاقی ولی برای خیلی ها اینطوری شده و 100 درصد یه چیزی هست ......فقط هر روز بازی کنید تا اینطوری نشه

دوست عزیز شما به دو یا سه نفری که این اتفاق واسشون افتاده میگید همه ؟!
و تا چیزی ثابت نشده و و هیچ دلیل علمی و عقلانی واسش پیدا نشده نمیشه گفت100 % دلیلی وجود داره . پس بهتره اول دلیل بیاریم بعدش نظریه بدیم . شما حتی آماری از تعداد و نوع مشکلاتی که واسه بچه ها پیش اومده ندارید پس لطف کنید با شواهد و مدارک نظر بدید .
سلام :
من دیروز بعد از 4-5 روز که با X360 کار نکرده بودم رفتم سراغش. کمتر از 5 دقیقه بعد از روشن کردن قفل کردو بعد که ریستش کردم 3 چراغ داد. کدش هم همون ارور معروف 0102 هست. حالا یه سوال دارم:
ارزش داره بدم تعمیرش کنن یا فکر یه کنسول جدید باشم؟ چون شنیدم کنسول هایی که با روشهایی مثل Xclamp تعمیر میشن ، بعد مدت کوتاهی دوباره مشکل دار میشن. این درسته؟

راستش خیلی ریسکه و اگه 50 تومن واست زیاد نیست بده تعمیرش کنن ولی در غیر اینصورت بازهم فروش کنسول تعمیر نشده خیلی ضرر میکنه . در هر صورت اول تعمیرش کن بعدش واسه نگه داشتنش تصمیم بگیر .
پ.ن : جون هر کی که دوست دارین بعد از تعمیر کنسول سه چراغتون اونو بعنوان کنسول سالم و سه چراغ نشده نفروشین .

آخرین ویرایش:
من زنگ زدم NEXT GEN گفتم 12 ولت چقدر میگیرید !؟ گقت 15 تومن بعد گقت اگه نظر مارو میخواید 12 ولت نکنید و از نظر سخت افزاری دست نزنید یه دونه فن Ixternal بگیرید بزارید ! بعد گفت باسه ما تازه اگه 12ولت کنیم سودش بیشتره چون یه کار فنی میکنیم 15 تومن میره تو جیب خودمون ولی اگه از اون فنا بگیرید سودش باسه ما کمتره ! چون جنس فروختیم !

--------------------------------------------------------------------------------
بعدش زنگ زدم West Game از اونا پرسدم چقدر میگیرید ؟ گفت 15 تومن ! بعدش گفت ما که از این اینتر کولر ها نداریم ولی به نظر ما اگه اینتر کولر بذازی بهتره !!

-------------------------------------
به نظر شما حالا من چیکار کنم !؟

من زنگ زدم NEXT GEN گفتم 12 ولت چقدر میگیرید !؟ گقت 15 تومن بعد گقت اگه نظر مارو میخواید 12 ولت نکنید و از نظر سخت افزاری دست نزنید یه دونه فن Ixternal بگیرید بزارید ! بعد گفت باسه ما تازه اگه 12ولت کنیم سودش بیشتره چون یه کار فنی میکنیم 15 تومن میره تو جیب خودمون ولی اگه از اون فنا بگیرید سودش باسه ما کمتره ! چون جنس فروختیم !

--------------------------------------------------------------------------------
بعدش زنگ زدم West Game از اونا پرسدم چقدر میگیرید ؟ گفت 15 تومن ! بعدش گفت ما که از این اینتر کولر ها نداریم ولی به نظر ما اگه اینتر کولر بذازی بهتره !!

اینها همشون فقط برای فورش فنهاشون این حرفها رو میزنن دیگه بهتر بودن 12 ولت نسبت به اینتر کولر یه چیزه کاملا واضحی شده نمیدونم اینها فکر میکنن مردمان گاگولن.

نیم ساعت پیش داشتم بازی میکردم(به مدت 2 ساعت) که یه دفعه برق رفت منم دیدم دستگاه داره 3 چراغ میده که چراغ ها خاموش روشن میشدن.سریع رفتم دستگاه رو از برق کشیدم.بعدش دیگه نفهمیدم برقا همون موقع اومده بود یا نه رفتم یه دوری زدم یه ربع بعد برگشتم دیدم برق هست دستگاه رو روشن کردم و دیدم مشکلی نیست.از این دستگاه هایی که ولتاژ برق رو کنترل میکنن هم داریم...حالا الان مشکلی هست؟
اگر این اتفاق بازم بیفته واسه دستگاه خیلی بده؟!

نیم ساعت پیش داشتم بازی میکردم(به مدت 2 ساعت) که یه دفعه برق رفت منم دیدم دستگاه داره 3 چراغ میده که چراغ ها خاموش روشن میشدن.سریع رفتم دستگاه رو از برق کشیدم.بعدش دیگه نفهمیدم برقا همون موقع اومده بود یا نه رفتم یه دوری زدم یه ربع بعد برگشتم دیدم برق هست دستگاه رو روشن کردم و دیدم مشکلی نیست.از این دستگاه هایی که ولتاژ برق رو کنترل میکنن هم داریم...حالا الان مشکلی هست؟
اگر این اتفاق بازم بیفته واسه دستگاه خیلی بده؟!

مشکلی نداره.اما برق رفتن های متعدد باعث میشه که آداپتور برق کنسول ضعیف بشه و مجبور بشید تعویضش کنید.

برای من سه چراغ شده زنگ زدم همون کس که خریده گفت من تعمیر میکنم با 50 تومن گفتم نبرم خونه بعد یه هفته باز اونطوری شه گگفت نه من به تو 6 ماه زمانت میدم ؟؟؟؟؟؟؟بعد من به خوام مادر بورد عوض کنم جدید بندازم چقدر خرج داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولا که این فروشگاهها فکر کردن 12 ولت کردن خیلی شق القمره که بابتش 15 تومن میگیرن . واقعا جای تاسفه که جایی مثل نکست جن که طاهر تا یکی دو سال پیش عضو ثابت اینجا بود و نظریات سازنده و خوبی میداد الان میاد و اینطوری نظر میده . در ضمن این اینتر کولرها کمتر از 15 تومن واسشون سود نداره تازه وقتشون هم بابت 12ولت گرفته نمیشه و همون سود رو با فروش اینتر کولرها میکنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or