سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عمدتا" اينجور سيستمها از طريق شبكه و يا اتصالات ديگه بارگذاري ميشن و نبايد اينقدر ناشناخته باشه!:confused:
من هم از طريق روتر تونستم لپ تاپم رو به كونسول ارتباط بدم، ولي دقيقا متوجه نشدم كه فايلهايي رو كه حالا نشون ميده به چه صورت انتقالش كنم به هاردش و اونجا نگهداري كنم!!؟
آخه دقيقا مثل يك پي سي عمل ميكنه . فولدر شير شده ي صدا و فيلم ويندوز رو نمايش ميده و اطلاعات اونهارو اجرا هم ميكنه/:)
درسته برای share مشکلی نداره ولی بهیچ صورت نمی شه از طریق شبکه فایل ها رو روی هاردش یا از هاردش فایلی به PC انتقال داد
تنها راه انتقال فایل به هارد Xbox360 تا اینجا که من تحقیق کردم همون اتصال مستقیمش به PC هستش
ولی انگار این روش خیلی خطرناکه
البته Ms هم یه قطعه داره برای فروش که بوسیله ی اون می تونید هارد رو به PC متصل کنین البته هنوز از این وسیله اطلاعات زیادی ندارم
موفق باشید

درسته برای share مشکلی نداره ولی بهیچ صورت نمی شه از طریق شبکه فایل ها رو روی هاردش یا از هاردش فایلی به PC انتقال داد
تنها راه انتقال فایل به هارد Xbox360 تا اینجا که من تحقیق کردم همون اتصال مستقیمش به PC هستش
ولی انگار این روش خیلی خطرناکه
البته Ms هم یه قطعه داره برای فروش که بوسیله ی اون می تونید هارد رو به PC متصل کنین البته هنوز از این وسیله اطلاعات زیادی ندارم
موفق باشید

قطعه ای که شما میگید اینه :

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/datamigration.htm

این هم آموزش اتصال که متاسفانه عکس هاش باز نمیشن :

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=492418

این هم یه آموزش دیگه : http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=6247

آقا سلام
ميخواستم بدونم(همش 1 ذره)x clamp چيه؟:love:

X-Clamp روشی هست که با گذاشتن پایه زیر مادربورد کنسول XBox 360 ارتفاع مادربورد نسبت به سطح Box فلزی کنسول بیشتر میشه و باعث میشه هوای بهتری در زیر مادربورد جریان پیدا کنه... ;) هزینه اش هم برای دستگاه های سالم حدود 20000 تومان و برای دستگاه های خراب حدود 50000 تومان هست.

X-Clamp روشی هست که با گذاشتن پایه زیر مادربورد کنسول XBox 360 ارتفاع مادربورد نسبت به سطح Box فلزی کنسول بیشتر میشه و باعث میشه هوای بهتری در زیر مادربورد جریان پیدا کنه... ;) هزینه اش هم برای دستگاه های سالم حدود 20000 تومان و برای دستگاه های خراب حدود 50000 تومان هست.

البته پدرام جان ببخشیددخالت میکنم ولی نمیدونم تعریفتون از ایکس کلمپ شوخی بود یا جدی:confused: بهر حال روش ایکس کلمپ باعث میشه که فشار بیشتری توسط ایکس کلمپها روی چیپ وارد بشه و احتمالا پایه های جدا شده چیپ به مادر بورد بچسبه.

باعرض سلام خدمت اقا مهدی:love:
فقط میخوام بگم که ایکس کلمپ باکنسول 3چراغ من معجزه کرده پوستش مثل کرگدن شده شایدباورتون نشه
دیروز بیکاربودم 7ساعت روشن بود:eek:
طاهردستش دردنکنه:biggrin1:

البته پدرام جان ببخشیددخالت میکنم ولی نمیدونم تعریفتون از ایکس کلمپ شوخی بود یا جدی:confused: بهر حال روش ایکس کلمپ باعث میشه که فشار بیشتری توسط ایکس کلمپها روی چیپ وارد بشه و احتمالا پایه های جدا شده چیپ به مادر بورد بچسبه.

این تعریفی بود که من با زنگ زدن به یکی از تعمیرکارهای توی شیراز شنیدم.مثل این که ایشون اشتباه به من توضیح داده.
الان که آموزشش رو به صورت تصویری دیدم فهمیدم چیه... ;)

به هر حال من این روش رو انجام ندادم و اگر اشتباهی شد به بزرگی خودتون ببخشید... :blushing:

سلام به همه
(ببخشید که اینجا مطرح می کنم چون مشکل از:love: Xbox360 ام نبود از :mad:Pc بود ولی از ناچاری اینجا مطرح می کنم)
متاسفانه :((در وسط عملیات آپدیت fw درایو م یهویی Pc م هنگ کرد ما هم از مجبوری اونو ری استارت کردیم
حالا دیگه درایوم کار نمی کنه
می خواستم بدونم امکان تعمیرش وجود داره؟
بعد از این درایو گیر می آد؟
واقعا خیلی بد شانسم:((
مرسی
موفق باشید

سلام به همه
(ببخشید که اینجا مطرح می کنم چون مشکل از:love: Xbox360 ام نبود از :mad:Pc بود ولی از ناچاری اینجا مطرح می کنم)
متاسفانه :((در وسط عملیات آپدیت fw درایو م یهویی Pc م هنگ کرد ما هم از مجبوری اونو ری استارت کردیم
حالا دیگه درایوم کار نمی کنه
می خواستم بدونم امکان تعمیرش وجود داره؟
بعد از این درایو گیر می آد؟
واقعا خیلی بد شانسم:((
مرسی
موفق باشید

در صورت Brick شدن درایو ها با داشتن Drive Key فکر کنم می تونید Drive رو Restore کنید.حداقل برای BenQ و Samsung اینطوری هست.
پس خیلی هم نگران نباش.توی اینترنت آموزش های ReStore زیاد هست... ;)

در صورت Brick شدن درایو ها با داشتن Drive Key فکر کنم می تونید Drive رو Restore کنید.حداقل برای BenQ و Samsung اینطوری هست.
پس خیلی هم نگران نباش.توی اینترنت آموزش های ReStore زیاد هست... ;)
پدرام خان مرسی که همیشه به داد ما می رسی
یکم می تونی بیشتر توضیح بدی؟
آخه وقتی دریاو رو وصل می کنم به PC اصلا Pc هنگ می کنه:(
می دونی دلم می سوزه که مدلشم 78 بود
خداکنه درست بشه
مرسی
موفق باشید

پدرام خان مرسی که همیشه به داد ما می رسی
یکم می تونی بیشتر توضیح بدی؟
آخه وقتی دریاو رو وصل می کنم به PC اصلا Pc هنگ می کنه:(
می دونی دلم می سوزه که مدلشم 78 بود
خداکنه درست بشه
مرسی
موفق باشید

من حقیقتش با درایو های Hitachi اصلا کار نکردم با این که درایو کنسولم Hitachi بود ولی خوب ...
بهتر هست نشون NextGen یا Reza-Sony بدی که به این کار خیلی وارد هستن. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or