سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
موج

عزیز 3 چراغ هم بده می تونه ببره NextGen با عملیات X-Clamp زندگی دوباره به کنسولش بده.فکر کنم یه 50000 تومانی خرجش باشه... :love:

از راهنمایی شما ممنون ولی اگه یه زمانی 3 چراغ بده عمرا ببرم Nextgen میبرم شیراز پیش یکی از بهترین تعمیرکارا که تو کارش 100% که هیچ باید بگم 200% ماهره که تا حالا هیچ ایکس باکس360 نبوده که تعمیر نکنه میخواستم آدرسشو بزارم تو سایت ولی به دلایلی نزاشتم حالا اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده تا راهنمایی کنم

SONY
SONY
SONY/:)

از راهنمایی شما ممنون ولی اگه یه زمانی 3 چراغ بده عمرا ببرم Nextgen میبرم شیراز پیش یکی از بهترین تعمیرکارا که تو کارش 100% که هیچ باید بگم 200% ماهره که تا حالا هیچ ایکس باکس360 نبوده که تعمیر نکنه میخواستم آدرسشو بزارم تو سایت ولی به دلایلی نزاشتم حالا اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده تا راهنمایی کنم

SONY
SONY

خوب اون دیگه بستگی به خودتون داره.هم به شیراز نزدیک تر هستید و هم این که شخص مورد اعتمادتون دم دسته.
من گفتم NextGen چون اونجا رو سراغ دارم که این کار رو انجام میده.
اگر جای دیگه ای سراغ داشته باشم معرفی می کنم.

SONY
SONY
لطف کن واسه من آدرسش رو بده.
راستی ایکس کلمب با 12 ولتم میکنه؟اگر آره چند؟

من مي خوام يك ايكس باكس 360مدلcoreكه تاريخ ساختش قبل از2007 است بگيرم مي خواستم ببينم اگرروزي دوساعت باهاش بازي كنم وترانس هم بگذارم سه چراغ مي شه يا نميشه لطفاكمك كنيد

من مي خوام يك ايكس باكس 360مدلcoreكه تاريخ ساختش قبل از2007 است بگيرم مي خواستم ببينم اگرروزي دوساعت باهاش بازي كنم وترانس هم بگذارم سه چراغ مي شه يا نميشه لطفاكمك كنيد

پیشنهاد می کنم کنسول های تاریخ قبل از 2007 نخری.

یه Arcade بخر که مادربوردش هم فالکون هست و تاریخش هم جدید تر هست..احتمال 3 چراغ توی کنسول های قبل از 2007 زیاده.

لطفابيشتركمك كنيد

دوست عزیز کنسول Arcade همون Core هست مدل جدید تر هست که دسته اش بیسیم هست و مموری 256 مگابایتی و یه DVD بازی های Arcade باهاشه .الان پرتو و آقا پیام توی فروشگاه مجازی می فروشن.البته اینم بگم که Arcade ها مادربوردشون Falcon هست و مشکل گرمایی هم ندارن.
پیشنهاد می کنم کنسول XBox360 با مادربورد Falcon بخرید که تاریخشون هم اواخر 2007 هست.

سلام.
درایو کنسول من سامسونگ هست جدیدا بشدت صدا میده دلیلش تاب داشتن دیسکه یا ناقص خراب شدن موتور گردانش؟:bored:

ببر یه تعمیراتی وارد مثل NextGen احتمال داره بتونن حلش کنن.نمیشه گفت مشکل از چیه.اما بعضی از درایو های سامسونگ خودشون کلا بعد از یک مدت صدا میدن.

با سلام به دوستان عزیز.
من میخوام بین ps3 & xbox360 یکی رو بگیرم .
مسلما xbox بخاطر ارزون بودن بازیهاش گزینه بهتریه . حالا یه سوال داشتم آیا کسی هستش تو فروم که تاریخ ساخت کنسولش xbox360 . 2007 به بالاست سه چراغ شده باشه یا مشکل گرمایی داشته باشه . و آیا این مدلهای فالکون احتمال 90 % سالمه یعنی چند ساعت در روز میشه باهاش بازی کرد . و آیا این 203 w هایی که تو بازاره که میگن مادربوردش فالکونه که احتمالا cpu 90 هستش خوبه یا باید حتما 175w 65 نانومتری گیر بیاریم . و آیا کلا وایسیم تا ps3 کپی خور بشه ؟ با تشکر فراوان

ps3 که امیدی بهش نیست کپی خور بشه تا 4 یا 5 ماه دیگه هم کسی امیدی بهش نداره/:).ایکس باکس تاریخ بالای 2007 هم کسی مشکل نداشته باهاش تا حالا من که کسی رو ندیدم باهاش مشکل داشته باشه. من با دستگاه خودم تاریخش 8/2007 باهاش 4 ساعت در روز بازی میکنم خیلی گرم نمیکنه و دستگاه من هم برقش 203 وات هست و مادربرد فالکون . به نظر من ایکس باکس بالای 2007 و مادربرد فالکن بگیر و با خیال راحت بازی کن;)

با سلام
بهترین مدل درایور برای 360 کدوم درایور میباشد
benq
هیتاچی 79
هیتاچی 78
سامسونگ؟
لطفا به تریتیب بگید کدام مدل بهتر هستند
با تشکر

با سلام
بهترین مدل درایور برای 360 کدوم درایور میباشد
benq
هیتاچی 79
هیتاچی 78
سامسونگ؟
لطفا به تریتیب بگید کدام مدل بهتر هستند
با تشکر

Hitachi 79 از نظر قدرت و کیفیت و همچنین سرعت بهتر هست.از نظر سخت افزاریش هم باز بهتر از مدل های دیگه هست.
درایو BenQ هم بعد از اون خوبه.اون دو مدل دیگه هم تقریبا از نظر کیفیت یکسان هستن.

ps3 که امیدی بهش نیست کپی خور بشه تا 4 یا 5 ماه دیگه هم کسی امیدی بهش نداره/:).ایکس باکس تاریخ بالای 2007 هم کسی مشکل نداشته باهاش تا حالا من که کسی رو ندیدم باهاش مشکل داشته باشه. من با دستگاه خودم تاریخش 8/2007 باهاش 4 ساعت در روز بازی میکنم خیلی گرم نمیکنه و دستگاه من هم برقش 203 وات هست و مادربرد فالکون . به نظر من ایکس باکس بالای 2007 و مادربرد فالکن بگیر و با خیال راحت بازی کن;)

من پیشنهاد می کنم با وجود فالکون بودن مادربورد یه Intercooler هم پشت کنسول وصل کنید که دیگه هیچ نوع گرمایی تحدیدش نکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or