درود:biggrin1:
من 2 روز پیش وقتی که خواستم دستگاه رو روشن کنم 3 چراغ داد , خیلی جالب بود چون دستگاه اصلا روشن نشده بود و تصویر نداشت و همینجور فقط 3 تا چراغ قرمز روشن خاموش میشد!!
..........
دستگاه رو خاموش کردم و یکدفعه دیگه روشن کردم هیچ اثر از سه چراغ نبود و مثل هلو کار میکرد:biggrin1:
..........
البته بعد از اون جریان یه 10 ساعتی بازی کردم و هیچ مشکلی نداشته , میخواستم بپرسم آیا برای کسی همچین اتفاقی افتاده؟ و آیا کسی علتش رو میدونه؟
برای من شد و بعد از 1 روز دیگه بالا نیومد امیدوارم برای شما اینطور نشه
میبخشید لطفا" راهنماییم کنید دستگامو چیکار کنم که دیگه خیالم راحت بشه که 3چراق نمیده
من دستگامو روشن کردم یه بازی گزاشتم و بعد از حدودا" 5دقیقه دستگاهم قلف کرد خاموشش
کردم بعد که اومدم روشن کنم 3چراق قرمز داد ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوسات عزیز دستگاه منم هم مشکل شمارو داشت (البته مشکلش خیلی حاد تر بود به خاطر اینکه از اون سری بود که یادشون رفته بود برچسپ آلومینیومی رو از روی هیتسینک بکنن) با این حال دادم به طاهر برام درستش کرد. الحمدالله که الان داره خوب کار می کنه نگران نباش :nextgen.ir احتمالا از فردا بازنمیبخشید لطفا" راهنماییم کنید دستگامو چیکار کنم که دیگه خیالم راحت بشه که 3چراق نمیده
من دستگامو روشن کردم یه بازی گزاشتم و بعد از حدودا" 5دقیقه دستگاهم قلف کرد خاموشش
کردم بعد که اومدم روشن کنم 3چراق قرمز داد ممنون میشم راهنمایی کنید .
بچه ها راهی وجود ندارد که من email gamertag خودم را عوض کنم؟؟؟
چون email اشتباه دادم:biggrin1:حالا خواستم درستش کنم...