سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همونطور که پدرام جان گفتن این دو چراغ علتش اور هت شدنه کنسوله (داغ کردن بیش از حد) . اولا کنسول شما بعد از چه مدت دو چراغ میشه ؟ ثانیا هنگ میکنه یا نه ؟
وقتی دو چراغ شد بذار کاملا سرد بشه بعدش روشن کن . اگه 12 ولت نکردی حتما 12 ولتش کن ببین دو چراغ میده !
سه چراغه.
اولی که روشن میکنم
اره هنگ هم میکنه.
تو بازی که میرم خیلی زود هنگ میکنه.

avonm9.jpg

آخرین ویرایش:
من فعلا با ظبت کارم را راه انداختم ولی راه موقتی است تا SPEAKER جدید بخرم...
speaker جدید احتیاج نداری اگه اون تبدیل رو بخری میتونی وصلش کنی به Line-in پشت کامپیوتر بعد میری تو volume control کامپیوتر به جای microphone اونجا line-in رو select میکنی صداشم زیاد میکنی. لازم نیست مستقیم به speaker وصل بشه.
فقط وقتی میخوای بازی کنی باید کامپیوترت هم روشن باشه :p

speaker جدید احتیاج نداری اگه اون تبدیل رو بخری میتونی وصلش کنی به Line-in پشت کامپیوتر بعد میری تو volume control کامپیوتر به جای microphone اونجا line-in رو select میکنی صداشم زیاد میکنی. لازم نیست مستقیم به speaker وصل بشه.
فقط وقتی میخوای بازی کنی باید کامپیوترت هم روشن باشه :p

خوب این Speaker جدیدی رو که بخره زمانی هم که PC خاموش می تونه استفاده کنه و اینجوری مصرف برق هم کمتر هست.

4 ساعت
حدود 7 ماه هست که خریدم.

شما حتما X-Clamp و 12 ولت حتما انجام بده.

با سلام خدمت دوستان امکان این که 360 سه چراغه تعمیر نشه هست؟
من می خوام از یک نفر سه چراغش رو بخرم قیمت چقدر بدم؟
بعد این که تعمیرش کردم(اگه بشه) چیکار کنم دو باره این اتفاق نیفته؟

بله احتمال داره درست نشه
ولی الان اکثرا با روش x-clamp مشکل حل میشه
بنظرم بهتره اول تعمیر و تست بشه و در صورتی که کنسول کار کرد اونوقت کنسول رو بخری ازش
قیمت کنسول تعمیری رو هم دقیق نمی دونم چند خرید و فروش میکنن ... فکر کنم 200 یا یکمی بالا پایین

شما طبق گفته دوستمون X-Clamp رو باید رو دستگاه بدی انجام بدن.

در ضمن 12 ولت هم که بشه باعث میشه دستگاه خنک تر از قبل بشه و سرعت فن ها زیاد میشه.

قیمتش هم حداکثر 230-240 پاش بده.

من یه مشکلی برام پیش اومده قبلا که xp داشتم خیلی راحت گاها میرفتم تو قسمت مدیا و از تو ویدئو فیلمای
از روی کامپیوتر نگاه میکردم الان که مدتی هست دارم با ویستا کار میکنم این مدیا سنتر داره
هرچی فایل Divx هست رو وقتی میخواد پخش کنه میگه فایل مربوط به پخش کردن ویدئو یا وجود نداره
یا پاک شده ولی وقتی DVD میذارم توش راحت میخونه
عزیزانی که از مدیا سنتر استفاده میکنن یک نگاهی بندازن ببینن این مشکل برای اونها هم هست
یا اگر نیست به نظرتون مشکل از چیه ؟

دوستان ميخواستم بدونم تا حالا كسي فن دستگاشو 12 ولت كرده كه بعدش 3 چراغ بشه ؟
منظورم اينه كه 12 ولت كردن تا چه حد خيال آدمو راحت ميكنه ؟ و آيا روش ديگري هست كه
خيال آدمو 100% راحت كنه كه اگر 4 يا 5 ساعت پشت سر هم بازي كني سه چراغ نشه؟
ممنون ميشم پاسخ بديد.

دوستان ميخواستم بدونم تا حالا كسي فن دستگاشو 12 ولت كرده كه بعدش 3 چراغ بشه ؟
منظورم اينه كه 12 ولت كردن تا چه حد خيال آدمو راحت ميكنه ؟ و آيا روش ديگري هست كه
خيال آدمو 100% راحت كنه كه اگر 4 يا 5 ساعت پشت سر هم بازي كني سه چراغ نشه؟
ممنون ميشم پاسخ بديد.
سلام با 12 ولت کردن خیالت 100 درصد راحت نمیشه باید x-clamp عوض کنی اون موقعه میشه گفت تا حودودی خیالت راحت باشه ولی نه برای 5 الی 6 ساعت پشت سرهم بازی کنی چون از عمر مفید دستگات کم میشه البته الان این قضیه ها بیشتر برای کنسولای قدیمین مثل مال من اگه کنسول شما نو باشه و فالکون این کاراروهم روش انجام بدی میشه گفت خیالت راحت ولی حداکثر بازیت 3 ساعت بیشتر نشه این خونه پرش شما سعی کن 1.30 بازی کنی بعد یک استراحت بده وباز بعد از چند ساعت خواستی بازی کن;)

من یه مشکلی برام پیش اومده قبلا که xp داشتم خیلی راحت گاها میرفتم تو قسمت مدیا و از تو ویدئو فیلمای
از روی کامپیوتر نگاه میکردم الان که مدتی هست دارم با ویستا کار میکنم این مدیا سنتر داره
هرچی فایل Divx هست رو وقتی میخواد پخش کنه میگه فایل مربوط به پخش کردن ویدئو یا وجود نداره
یا پاک شده ولی وقتی DVD میذارم توش راحت میخونه
عزیزانی که از مدیا سنتر استفاده میکنن یک نگاهی بندازن ببینن این مشکل برای اونها هم هست
یا اگر نیست به نظرتون مشکل از چیه ؟

شما Service Pack 1 این ویندوز رو بریز.البته ربطی نداره.طریقه تنظیم شبکه XBox360 و PC توی دو ویندوز فکر کنم فرق داشته باشه.

آقا سلام
دستگاه من بازی های رایتی رو نمی خونه ولی استمپری یا مالزی رو می خونه . next gen هم که میگه لنزت تعطیله چون با مالزی بازی کردی. آقا یکی به من بگه چرا اینجوری شده؟:((:((

سلام با 12 ولت کردن خیالت 100 درصد راحت نمیشه باید x-clamp عوض کنی اون موقعه میشه گفت تا حودودی خیالت راحت باشه ولی نه برای 5 الی 6 ساعت پشت سرهم بازی کنی چون از عمر مفید دستگات کم میشه البته الان این قضیه ها بیشتر برای کنسولای قدیمین مثل مال من اگه کنسول شما نو باشه و فالکون این کاراروهم روش انجام بدی میشه گفت خیالت راحت ولی حداکثر بازیت 3 ساعت بیشتر نشه این خونه پرش شما سعی کن 1.30 بازی کنی بعد یک استراحت بده وباز بعد از چند ساعت خواستی بازی کن;)

اگه ممكنه بگيد نكست جن بابت 12 ولت چقدر ميگيره و همچنين بابت xclamp در ضمن x clamp
چه روشيه اگه ممكنه يكم توضيح بدين . با تشكر

آقا سلام
دستگاه من بازی های رایتی رو نمی خونه ولی استمپری یا مالزی رو می خونه . next gen هم که میگه لنزت تعطیله چون با مالزی بازی کردی. آقا یکی به من بگه چرا اینجوری شده؟:((:((

چون درایوت به DVD های مالزی عادت کرده اینطوری شده.هر کی با DVD های مالزی بازی کرده لنز درایوش خراب شده.شما باید لنز رو یا بدی عوض کنن یا بدی تنظیمش کنن.
NextGen هرچی بگه درسته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or