سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمال داره اینترنت شما قطع شده باشه وسط آپدیت یا این که کلا آپدیت این بازی مشکل داشته باشه.
Front Line هم بعد از آپدیت Army oF Two اینطوری شد ؟
سلام پدرام جان
من اصلا تا حالا اين كنسول رو به اينترنت وصل نكردم وهنوز اپديت پاييزي رو هم انجام ندادم.
front line رو كه گذاشتم ديگه تقاضاي اپديت نكرد.و من بعد از اپديت army of two براي اولين بار front line رو گذاشتم تو درايو.

سلام
من امروز 360 رو که روشن کردم رفتم LIVE با بچه COD بزنم که ییهو گیر کرد من هم کاری جز خاموش کردن ندیدم و خاموش کردم
بعد که دوباره روشن کردم 3 چراغ داد:((
کلا من 5 دقیقه نشده بود که روشن کرده بودم و 3 روز هم بود که 360 خاموش بود.
:((:((
حالا چی کر کنم

سلام پدرام جان
من اصلا تا حالا اين كنسول رو به اينترنت وصل نكردم وهنوز اپديت پاييزي رو هم انجام ندادم.
front line رو كه گذاشتم ديگه تقاضاي اپديت نكرد.و من بعد از اپديت army of two براي اولين بار front line رو گذاشتم تو درايو.

سعی کن هارد رو در بیاری و از بخش ریست به حالت کارخونه ای دستگاه رو یه Master Reset کنی.
احتمال داره اینطوری درست بشه.

اما من رفتم nexgen بهم گفت:لنزت تعطیله و باید لنزتو عوض کنی.75000تومان.:((:evil::confused::-"

نزدک عیده دیگه قیمت ها میره بالا.

75 هزارتومااااااااااان !!!!
چقدر گرون شده من طرفای مهر آبان بود که عوض کردم 50 هزارتومان تازه اون موقع قحطی بود و اصلا گیر نمیومد

وسط سال رو با ته سال مقایسه نکن که اینجا مثل مملکت مردم نیست که Offer بزنن XBox360 مثلا 200$ رو بخری 50$.بهت XBox360 که 200$ هست رو 1000$ می فروشن :biggrin1:.شوقی می کنم.

من آپدیتی که تو Burnout بود رو کردم اما پس چرا دوباره VCD پخش نمی کنه؟! باید چه کرد؟

فکر کنم توی سایت هایی که بیشتر آموزش میزارن برای XBox360 بتونی آپدیت رو پیدا کنی و روی CD رایت کنی و آپدیت کنی.اگر هم نشد باید هر بازی به دستت رسید بذاری آپدیت کنی.در ضمن فکر نکنم VCD پخش کنه.فرمت DivX و XviD پخش می کنه.

سلام
من امروز 360 رو که روشن کردم رفتم LIVE با بچه COD بزنم که ییهو گیر کرد من هم کاری جز خاموش کردن ندیدم و خاموش کردم
بعد که دوباره روشن کردم 3 چراغ داد:((
کلا من 5 دقیقه نشده بود که روشن کرده بودم و 3 روز هم بود که 360 خاموش بود.
:((:((
حالا چی کر کنم

دستگاه رو سریعا ببر NextGen که با یه X-Clamp احتمال درست شدنش میره بالا.طاهر برات مثل هلو درست میکنه.:biggrin1:
این همه گریه نکنید تا بابا طاهر هستش غم نداریم.

اما من رفتم nexgen بهم گفت:لنزت تعطیله و باید لنزتو عوض کنی.75000تومان.:((:evil::confused::-"

دوست عزيز شايد هنوز اميدي باشه كه مشكل از لنز نباشه ، چون دستگاه خودم من هم همين يه ماه پيش همين مشكل شمارو رو پيدا كرده بود و هر DVD اي كه مي ذاشتم Unplayble Disc ميداد بردم پيش طاهر گفت لنزش تعطيله ولي وقتي دادم براي تعمير ، وقتي دستگاه رو باز كرد فهميد مشكل از چيز ديگه بوده و هزينه اي كه بايد براي تعويض لنز ميدادم دقيقا نصف شد چون اصلا مشكل از لنز نبود . تا دستگاه رو باز نكنه اينا همه حدسياته شما هم مي توني هنوز اميدوار باشي كه مشكل از لنز نباشه . موفق باشي ;)

دوست عزيز شايد هنوز اميدي باشه كه مشكل از لنز نباشه ، چون دستگاه خودم من هم همين يه ماه پيش همين مشكل شمارو رو پيدا كرده بود و هر DVD اي كه مي ذاشتم Unplayble Disc ميداد بردم پيش طاهر گفت لنزش تعطيله ولي وقتي دادم براي تعمير ، وقتي دستگاه رو باز كرد فهميد مشكل از چيز ديگه بوده و هزينه اي كه بايد براي تعويض لنز ميدادم دقيقا نصف شد چون اصلا مشكل از لنز نبود . تا دستگاه رو باز نكنه اينا همه حدسياته شما هم مي توني هنوز اميدوار باشي كه مشكل از لنز نباشه . موفق باشي ;)
دوست عزیز درایو کنسولت چیه؟

آقا من یک کابل vga دارم و از طریق مانیتور بازی می کنم...اما من یک مشکل دارم و اون صدای کنسول هست؟؟؟ از چه طریق می تونم صدا داشته باشم؟؟؟؟

من از فردا به اینترنت دسترسی ندارم...لطفا سریع کمکم کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or