سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی Fifa 13 که بازی میکنم بعد از چند فصل وقتی میرم تو قسمت transfer list میخوام بازیکن رو برای فروش بذارم کنسول فریز میکنه!تو حالت عادی داخل بازی میره بازی هم میکنم!
همچنین بازی skyrim نسخه با DLC صفحه اول که میگه استارت فشار بده تا گزینه new game و ....بیاد اونجا هم فریز میکنه!نسخه قبلی سالم بود(همون اولین نسخه بدون DLC)
همه بازیهای جدید سالمن ولی این 2تا مشکل دارن.
جفت بازیها هم نصب بودن و هم پاک کردم امتحان کردم بازی هم همینجوریه!
مشکل از چیه؟
ممنون

من تمام بازیهامو خودم رایت میکنم برنر مکس 100% بدون هیچ مشکلی بازی و حتی نصب میشن.
الان از بازیهای بعد از GTA V مثل بتل فیلد 4، کالاف، اساسینس 4 و . . . به مشکل خوردم البته نه در رایتشون رایت کامل انجام میشه

ولی موقع نصب این error رو میده:

10.jpg

دی وی دی هم کاملاً تمیز و بدون خط و خش میباشد.

و موقعه بازی این error میده:

12.jpg

ورژن دستگاه 16203 بود گفتم شاید از آپدیتش باشه به ورژن 16537 آپدیت کردم که در حال حاضر آخرین آپدیت هست،
ولی بازم نشد. دی وی دی هامو عوض کردم بازم نشد، که نشد.دیگه عقلم به جایی قد نمیده.

لطفاً اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه <<ممنون>>

آخرین ویرایش:
من تمام بازیهامو خودم رایت میکنم برنر مکس 100% بدون هیچ مشکلی بازی و حتی نصب میشن.
الان از بازیهای بعد از GTA V مثل بتل فیلد 4، کالاف، اساسینس 4 و . . . به مشکل خوردم البته نه در رایتشون رایت کامل انجام میشه

ولی موقع نصب این error رو میده:

10.jpg

دی وی دی هم کاملاً تمیز و بدون خط و خش میباشد.

و موقعه بازی این error میده:

12.jpg

ورژن دستگاه 16203 بود گفتم شاید از آپدیتش باشه به ورژن 16537 آپدیت کردم که در حال حاضر آخرین آپدیت هست،
ولی بازم نشد. دی وی دی هامو عوض کردم بازم نشد، که نشد.دیگه عقلم به جایی قد نمیده.

لطفاً اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه <<ممنون>>

لنز دستگاهت ضعیف شده.ماله من هم چند وقت پیش همینطوری شده بود فقط Verbatim می خواند دیسک ها دیگر را این ارور را می داد.

محض احتیاط یه بار هم cache دستگاه رو پاک کن شاید درست شد
بروی توی ستیمگ بعد storage روی هاردت یا مموریت یا هر چیز دیگه ای برای ذخیره سازی داره Y رو بزن بعدش بزن clean cache یا همچین چیزی

بچه ها من میخوام تو بازی با بقیه بازیکن ها صحبت کنم باید از هدست خود دستگاه استفاده کنم راه دیگه ای نیست مثلا" از یه هدست بهتراستفاده کرد

By Tapatalk

سلام من یک هارد اسلیم برای ایکس باکسم گرفتم از یکی از دوستان (که خودش میگه سالمه و کمتر از یکماه کار کرده) ولی داخل دستگاه که میذارم توی لیست storage ها نشونش نمیده (هارد اکسترنال و فلش و مموری ۴ گیگ دستگاه رو نشون میده)

به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟

سلام من یک هارد ۳۲۰ گیگ اسلیم برای ایکس باکسم گرفتم از یکی از دوستان (که خودش میگه سالمه و کمتر از یکماه کار کرده) ولی داخل دستگاه که میذارم توی لیست storage ها نشونش نمیده (هارد اکسترنال و فلش و مموری ۴ گیگ دستگاه رو نشون میده)

Last edited by a moderator:
سلام من یک هارد ۳۲۰ گیگ اسلیم برای ایکس باکسم گرفتم از یکی از دوستان (که خودش میگه سالمه و کمتر از یکماه کار کرده) ولی داخل دستگاه که میذارم توی لیست storage ها نشونش نمیده (هارد اکسترنال و فلش و مموری ۴ گیگ دستگاه رو نشون میده)

هارد به رحمت خدا رفته

By Tapatalk

هارد به رحمت خدا رفته

By Tapatalk

چطوری میشه احتمالات دیگه رو بررسی کرد؟ به کامپیوتر هم جرئت ندارم وصلش کنم با توجه به این چیزایی که توی تاپیک detect نشدن هارد نشوته

ضمنا کنسول من ورژن بعد از اسلیمه (توی بازار میگن سوپر اسلیم ولی اسمش Xbox 360 E) ولی غیر از قیافه ش هیچ فرقی نداره با اسلیم حتی توی سایت مایکروسافت نوشته همون هارد اسلیم رو براش بگیرید، به هر حال گفتم این رو هم اضافه کنم ضرر نداره

دوستان سلام اگه امکانش هست یه مارک فلش مموری که با ایکس باکس سازگاری داشته باشه برام معرفی کنید مدل دستگاه اسلیم 250 هست فلش هم برا این میخوام که یه چیزی رو تست کنم. قبلا دیدم دوستان میگفتن که بعضی فلش ها وقتی دستگاه خاموش میشه اطلاعات روش پاک میشه برای این درخواست کردم.

دوستان سلام اگه امکانش هست یه مارک فلش مموری که با ایکس باکس سازگاری داشته باشه برام معرفی کنید مدل دستگاه اسلیم 250 هست فلش هم برا این میخوام که یه چیزی رو تست کنم. قبلا دیدم دوستان میگفتن که بعضی فلش ها وقتی دستگاه خاموش میشه اطلاعات روش پاک میشه برای این درخواست کردم.
من ترنسند دارم خوب جواب میده، البته برای ریختن تم و آپدیت ازش استفاده می کنم، ولی فلش AData رو که میزنم به کنسول اصلا کانفیگ نمیشه!

سلام خدمت دوستان
با عرض معذرت من یه سوال پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد و من هم سردرگم موندم.
دوستان و اساتید عزیز
من یه دستگاه اسلیم 250 گیگ خریدم دادم به یه تعمیرکار واسم جی تگش کرد یه مدت همه بازی ها رو میخوند تا اینکه بازی tomb raider رو اجرا نکرد بردمش واسه همون تعمیر کار گفت برنامه ایی که روش ریختم رو دستکاری کردی بعد 50 هزار گرفت یه فری استایل ریخت رو دستگاه و گفت حالا میتونی بازی ها رو روی هارد بریزی بعدش یه مدت دستگاه بی مشکل کار میکرد تا یهو کلا از کار افتاد و بازی هایی که رو هارد بود پاک شد و فقط یکیش که بازی shift هستش موند و الان فقط و فقط همون بازی اجرا میشه و هیچ دیسکی رو نمیخونه و error میده .
لطفا راهنمایی کنین اگه خودم با فایل هایی که توی سایت هستش اپدیت کنم مشکل حل میشه؟
چه قسمت هایی رو آپدیت کنم؟
اگه اپدیت کنم دستگاه خراب نمیشه؟
جی تگش از بین نمیره؟

ظاهرا هرچند بار هم که بپرسم کسی از دوستان حاضر به کمک و راهنمایی نیست.
چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

تورو خدا راهنمایی کنین
کسی از دوستان میتونه شماره تلفن بده مزاحمش بشم؟
واقعا موندم

سلام
ما واسه اواین بار خواستیم خودمون یه بازی برا ایکس باکس دانلود کنیم و رایتش کنیم
همه جور اموزشی هم خودنم ولی حین کار این اررور رو داد
آپلود عکس » مشاهده تصویر » capture.jpg
حالا چیکار کنم؟؟کجارو اشتباه کردم؟؟

[h=2]آموزش کامل رایت بازیها به دو روش 97% و 100%[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or