سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دوستان من تازه 2 روزه یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ خریدم. دستگاه از هر نظر سالم و تایید شده ست، ولی یه مشکلی هست ...

همونطور که میدونید دکمه های دستگاه لمسی هستن. این دکمه های لمسی به قدری حساس هستن که اکثر مواقع دستگاه واسه خودش باز و بسته میشه. مثلا دستگاه نصفه شب واسه خودش روشن میشه یا وقتی بازی رو پلی میکنم بعد از 5 دقیقه اتوماتیک اجکت میشه. این مشکل کلافم کرده ! تو اینترنت سرچ کردم مثل اینکه این یکی از بزرگترین مشکلات اسلیم ها حساب میشه و خیلی ها با این مشکل مواجه هستن. میخواستم بدونم کسی میتونه راهنمایی کنه باید چیکار کنم ؟ واقعا داره اذیتم میکنه. از موقعی که دستگاه رو خریدم هنوز نتونستم بازی کنم. خواهشا اگه کسی با این مشکل مواجه شده بگه باید چیکار کنم. ممنون ...

یکی میتونه منو راهنمایی کنه ؟

من بازی هایی که میریزم روی هارد ( هارد کنسولم 60 گیگ هست مدل پریمیوم ) بعد از مدتی اگه بخام بازی رو پاک کنم همه سیو هام هم پاک میشه . مثلا الان فورزا 4 که نزدیک 11 گیگ حجم گرفته دو ساله روی هارد کنسولم هست و کلی هم توی بازی پیشرفت کردم ، الان چون فضا کم آوردم میخام این بازی رو پاک کنم ولی تمام پیشروی هام توی بازی هم از بین میره و چه طوری میشه بازی رو از هارد پاک کرد ولی سیو همون بازی رو باقی نگه داشت ؟

یکی میتونه منو راهنمایی کنه ؟

من بازی هایی که میریزم روی هارد ( هارد کنسولم 60 گیگ هست مدل پریمیوم ) بعد از مدتی اگه بخام بازی رو پاک کنم همه سیو هام هم پاک میشه . مثلا الان فورزا 4 که نزدیک 11 گیگ حجم گرفته دو ساله روی هارد کنسولم هست و کلی هم توی بازی پیشرفت کردم ، الان چون فضا کم آوردم میخام این بازی رو پاک کنم ولی تمام پیشروی هام توی بازی هم از بین میره و چه طوری میشه بازی رو از هارد پاک کرد ولی سیو همون بازی رو باقی نگه داشت ؟
اول مطمعن شو که فقط داری بازی رو پاک می کنی.اگه باز هم به مشکل بر خوردی سیو هاتو تو یه فلش ذخیره کن و این سیو های قدیمی رو هم تو فلشت move کن.

اگه یک سیو از هارد حذف بشه راهی هست که کاری کنم تا برگرده ؟ الان من دیسک1 جی تی ای را دوباره نصب کردم بعد سیو های بازیم هم حذف شد
و اینکه اگر سیوی داشته باشم و دانلودی باشه چجوری میشه تو ایکس باکس ریخت ؟

سلام به دوستان
من یک مشکل دارم اینه که من فلش مموری رو میزنم به xbox360 کانفرمش میکنم بعد از خاموش و روشن کردن دستگاه باید دوباره فلش رو کانفرم کنم دوستان اگه میتونید کمک کنید با تشکر

اول مطمعن شو که فقط داری بازی رو پاک می کنی.اگه باز هم به مشکل بر خوردی سیو هاتو تو یه فلش ذخیره کن و این سیو های قدیمی رو هم تو فلشت move کن.

آخه اصلا سیو ها و بازی که از هم جدا نیستن ، میرم توی قسمت storage و مثلا بازی فورزا 4 را انتخاب میکنم که نوشته 11 گیگ حجمشه . خب یه گزینه delete که بیشتر نداره . همونو میزنم و کلا همه چی پاک میشه . سیو هم که جدا نیست اونو جای دیگه سیو کنم .

آخه اصلا سیو ها و بازی که از هم جدا نیستن ، میرم توی قسمت storage و مثلا بازی فورزا 4 را انتخاب میکنم که نوشته 11 گیگ حجمشه . خب یه گزینه delete که بیشتر نداره . همونو میزنم و کلا همه چی پاک میشه . سیو هم که جدا نیست اونو جای دیگه سیو کنم .
:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
نمیشه که سیو چسبیده باشه به بازی نصب شده امدیمو یکی بازی هاشو نصب نمی کرد بعد دیگه نمیتونه سیو کنه؟؟؟
هر سیوی که ساخته می شه یه قسمت جدید تو استوریج درست میشه و قابل جابجایی هست.

- - -ویرایش - - -

و اینکه اگر سیوی داشته باشم و دانلودی باشه چجوری میشه تو ایکس باکس ریخت ؟
1)اول این برنامه رو دانلود کن:
XboxMB - Xbox Message Boards - Horizon
2)یه پروفایل دیگه بساز
3)یه فلش بردار کانفیگیورش کن با ایکس باکس و سیو هات و پروفایل رو بریز رو فلش
4)فلش رو وصل کن به پی سی
5)رو گیمز کلیک کن بعد رو اون سیوی که میخوای انتقال بدی دابل کلیک کن.
6)یه پنجره باز میشه که مشخصات سیو رو نوشته.
7)پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل جدید رو بجای پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل قبلی بزار(عوض کن)
8)برا پیدا کردن پروفایل ای دی جدید برو تو دیوایس اکس پرورل-پروفایل-رو پروفایل جدید دابل کلیک کن تا مشخصاتش بیاد.
9)موقغ اجرای بازی بعد از زدن استارت بازی رو فلشی که سیو ها رو ریختی بزن
بازم اگه سوالی بود بپرس در خدمتم.
http://forum.bazicenter.com/thread2533/page705/

سلام.
دوستان من تازه 2 روزه یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ خریدم. دستگاه از هر نظر سالم و تایید شده ست، ولی یه مشکلی هست ...

همونطور که میدونید دکمه های دستگاه لمسی هستن. این دکمه های لمسی به قدری حساس هستن که اکثر مواقع دستگاه واسه خودش باز و بسته میشه. مثلا دستگاه نصفه شب واسه خودش روشن میشه یا وقتی بازی رو پلی میکنم بعد از 5 دقیقه اتوماتیک اجکت میشه. این مشکل کلافم کرده ! تو اینترنت سرچ کردم مثل اینکه این یکی از بزرگترین مشکلات اسلیم ها حساب میشه و خیلی ها با این مشکل مواجه هستن. میخواستم بدونم کسی میتونه راهنمایی کنه باید چیکار کنم ؟ واقعا داره اذیتم میکنه. از موقعی که دستگاه رو خریدم هنوز نتونستم بازی کنم. خواهشا اگه کسی با این مشکل مواجه شده بگه باید چیکار کنم. ممنون ...
سلام . دوست عزیز ، بنظرم این مشکلتون بیشتر فیزیکی هست و اگه خیلی راه حلی براش پیدا نکردین ببرین پیش تعمیرکار معتبر ... که آدرس اونا رو هم باید بگردی از دوستانی که تو تاپیک های مختلف x360 هستن بگیری ... نمونه اش همین تاپیک .

موفق باشی.

کسی میدونه جریان این چیه؟https://live.xbox.com/en-US/Activity/Details?titleId=4294945590
خیلی عجیبه وقتی با پروفایل خودم میرم یه همچین اکتیویتی ثبت شده:DEMO WWWWWWWWWWWWWWW
ولی با یه پروفایل دیگه میرم میزنه:page not found
این بازی تو مارکت پلس هم ثبت نشده بود.

آخرین ویرایش:

xbox gamer9

)اول این برنامه رو دانلود کن:
XboxMB - Xbox Message Boards - Horizon
2)یه پروفایل دیگه بساز
3)یه فلش بردار کانفیگیورش کن با ایکس باکس و سیو هات و پروفایل رو بریز رو فلش
4)فلش رو وصل کن به پی سی
5)رو گیمز کلیک کن بعد رو اون سیوی که میخوای انتقال بدی دابل کلیک کن.
6)یه پنجره باز میشه که مشخصات سیو رو نوشته.
7)پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل جدید رو بجای پروفایل ای دی کنسول ای دی و دیوایس ای دی پروفایل قبلی بزار(عوض کن)
8)برا پیدا کردن پروفایل ای دی جدید برو تو دیوایس اکس پرورل-پروفایل-رو پروفایل جدید دابل کلیک کن تا مشخصاتش بیاد.
9)موقغ اجرای بازی بعد از زدن استارت بازی رو فلشی که سیو ها رو ریختی بزن
بازم اگه سوالی بود بپرس در خدمتم.
http://forum.bazicenter.com/thread2533/page705/[/QUOTE]

--------
داداش من هرکاری میکنم اون برنامه رو نمیتونم دانلود کنم آنتی ویروسم نمیزاره بعد ک غیر فعال هم کردم باز نشد .. تو گوگل سرچ کردم ولی نبود .. میشه آپلود کنی ؟
بعدش من همه این چیزا برای اینکه ایکس باکسم قدیمی هست و دیسک 2 جی تی ای نیومد دیگه مجبور شدم ک بازیو پاک کنم و دوباره بریزم و چون 60-70% رفته بودم دنباله این بودم
اگه میشه ی توضیحی درباره ی این مراحل بده
.
.
1. تمامی Data بازی GTA 5 را حذف کنید.
2. system cache را 3 بار پشت سر هم، پاک کنید.
3. تمامی دیتای Marketplace را از بین آیتم های سیستم ذخیره سازی (Storage System) پاک کنید.
4. به مدت 3 دقیقه کنسول را از برق خارج کنید.
5. دیسک اول را نصب کنید.
6. دیسک 2 را قرار ندهید و کنسول را خاموش کنید.
7. Restart کنید. (کنسول را روشن کنید).
8. دیسک 2 را نصب کنید.
9. بازی را اجرا کنید.
لینک : بازی‌سنتر | اخبار | GTA V و مشکل در کنسول های قدیمی Xbox 360
این موردای 1تا 3 رو اگه میشه توضیح بده کجا باس برم ؟
ممنون

یه سوال فنی داشتم از ایکس باکس باز ها !!! وقتی یه بازی رو میریزیم رو فلش ... اگر فلش رو از دستگاه جدا کنیم بازی پاک میشه؟ من GTA V رو ریخته بودم فلش بعد یه نصف روز تو جیبم بود اومدم دوباره وصل کردم دیدم فلش اصلا از Config در اومده بود و خالی بود انگار!
فیفا 13 هم همینطور ... ریخته بودم رو فلش الان اینطور بلایی سرش اومد !!! مشکل از فلشه یا کلا سیستم ایکس باکس اینطوریه ؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من دستگام Slim ۴ گیگه مدل ۲۰۱۱ دست دوم خریدم و خیلی هم تمیزه ولی کلا به درایوش مشکوکم , خیلی از دیسکارو ارور Unreadable میده ( هرچند فروشنده ها با سرعت بالای ۸ رایت میکنن جدیدا و پدر لنز رو در میارن شاید به خاطر اون باشه ) معمولا بر خلاف دستگاههای دیگه وقتی دستگام خوابیدس خیلی بیشتر ارور میده وقتی به حالت عمودی می ذارم دستگاهو خیلی بهتر میشه ولی پیش اومده که عمودی هم یه بار فیفا رو ۸ ۹ ساعت بازی کنم بدون مشکل و یه بارم همش رو منو ارور میده هرچقدر میرم بیرون و میام تو هم فایده نداره , اگه لطف کنید راهنماییم کنید بگید این دستگاه چه مرگشه خسته شدم به خدا , قبل این یه نسل اول پریمیوم داشتم تو ۵ سالی که برام کار کرد آخ نگفتو تا ۱ ماه پیش قبل اینکه به دیار حق بره هیچوقت همچین مشکلاتی نداشت لنز و درایوش (درایوش سامسونگ بود ) میخواستم ببینم این اسلیما کلا نازنازی شده یا دستگاه من یه چیزیش هست ؟ ممنون

من تا حالا 6,7تا DVD9 سوزوندم.وقتی دیسک رو تو دستگاه میزارم ارور unrecognized disc,this dis is unreadable رو میده و میگه که دیسک رو تمیز کنید.خیلی اعصابم خورده.تورو خدا بگید مشکلم تو رایت کردن چی بوده؟

من تا حالا 6,7تا DVD9 سوزوندم.وقتی دیسک رو تو دستگاه میزارم ارور unrecognized disc,this dis is unreadable رو میده و میگه که دیسک رو تمیز کنید.خیلی اعصابم خورده.تورو خدا بگید مشکلم تو رایت کردن چی بوده؟

1.جنس دیسکی که استفاده می کنی پایین است.
2.رایتری که داری باهاش رایت می کنی برای برنر مکس نیست
3.رایتر را درست فلش نکردی
4.تنظیماتت برای رایت برنر مکس مشکل داره
5.لنز دستگاهت ضعیف شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or