سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه مدتی(حدودا یه هفته)میشد بازی GTA:V رو گرفته بودم و بازیش میکردم و به 30% هم رسوندمش ولی وقتی امروز رفتم بازی کنم دیدم میگه باید فلشت کانفینگ بشه!(من بازی رو روی فلش 16 گیگ زده بودم و بازی میکردم و مشکلی نداشت)
هرچی بهش ور رفتم دیدم بازم میگه کانفینگ گن منم کانفینگ کردم و دوباره بازی رو نصب کردم و رفتم از اول و بعد از یه مدت بازی کنسولو بستم.حالا هم که روشنش کردم دیدم دوباره میگه فلشو کانفینگ کن؟!من باید چیکار کنم الان؟این هر دفعه میگه کانفینگش کن!من تا الان اصلا این مشکلو نداشتم و فلش رو هم اصلا از دستگاه جدا نکردم!!!!دوستان توروخدا راهنماییم کنید دارم دیونه میشم
اگه دیسک 2 رو رو فلش 16 ریختی پاکش کن کلن اجباری نیست ولی اگه مربوط به دیسک 1 هست بهتره بریزیش تو هارد ایکس باکست.

سلام
من می خواستم فلش 16 گیگ رو به xbox وصل کنم ولی کانفیگور نمیشه همون اول ارور می ده که کانفیگور نمیشه
ولی فلش 8 گیگ به راحتی وصل میشه
درضمن فلش رو فرمت هم کردم

سلام
من می خواستم فلش 16 گیگ رو به xbox وصل کنم ولی کانفیگور نمیشه همون اول ارور می ده که کانفیگور نمیشه
ولی فلش 8 گیگ به راحتی وصل میشه
درضمن فلش رو فرمت هم کردم
فلش 16 گیگ در حالت عادی کافیگیور میشه.یه فلش 16 گیگ دیگه امتحان کن.

دیگه فلش ندارم میخواست GTAV رو نصب کنم رو 8 نمیشه:((:((:((:((:((:((
رو 8 گیگ نمیشه.یا مثل من کلن بیخیال نصب دیسک 2 شو و از تصاویر زیبای لودینگ بازی لذت ببر:دی یا از یکی از دوستات یه فلش 16 گیگ قرض بگیر.اینطور بنظر میرسه که فلش 16 گیگ شما برای استفاده در ایکس باکس مناسب نیست.

تشکر فراوان که به سوال قبلی پاسخ دادید .

الان از چه روشی میتونم یک بازی رو رایت کنم ؟ و اون دیویدی چه مشتصاتی جز 9 گیگ بودن میخواد؟
آیا برایه ریختن رویه هارد باید حتما gtag کنم ؟
آیا جایی رو میشناسید ؟ معایب و خوبی هاش چیه ؟
اگه دیسک 2 رو رو فلش 16 ریختی پاکش کن کلن اجباری نیست ولی اگه مربوط به دیسک 1 هست بهتره بریزیش تو هارد ایکس باکست.
نه دیسک 1 رو نصب کردم
خب من هارد ندارم و تا الانم اینجوری نبود ولی یهو اینجوری شد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

تشکر فراوان که به سوال قبلی پاسخ دادید .

الان از چه روشی میتونم یک بازی رو رایت کنم ؟ و اون دیویدی چه مشتصاتی جز 9 گیگ بودن میخواد؟
آیا برایه ریختن رویه هارد باید حتما gtag کنم ؟
آیا جایی رو میشناسید ؟ معایب و خوبی هاش چیه ؟
برای رایت کردن بازی های BurnnerMax شما احتیاج به رایتری دارید که این امکان را دراختیار شما بزاره .یکسری رایتر ها هستند که با مدلشون در تایپک مربوط به برنرمکس ذکرشده اما تمامی مدل های B لایتون این قابلیت را دارند.شما برای رایت کردن باید یا رایترتون را Flash کنید ویا از Payload استفاده کنید.درمورد DVD هم متاسفانه جنس های خیلی دربازار است که باید تعدادی دیسک بسوزنید تا بهترینشون برسید.اما در اولویت T-gate است و بعد از اون Aone .البته Aone های داخل بازار اکثرا جنس هایی بدی هستند و سوخت در اون ها زیاد است .از همه مهمتر ID این دیسک هاست که برای بهترین رایت بهتره دنبال T-gate Fti بگردید که خیلی هم کمیاب شده.
برای ریختن بازی روی هارد شما احتیاج ندارید که دستگاه jtag کنید اما برای اینکه بازی کاملا از روی هارد اجرا بشه (بدون نیاز به دیسک) احتیاج به این کار است.jtag یکسری مزیت داره یکسری هم معایب در چند صفحه قبل توضیح داده شده.
براتون پ.خ کردم برای خرید بازی .

من الان دیسک 2 جی تی ای رو ریختم بعد دیدم ک روی بازی تاثیر داره ( از نظر تصویر) بعد از روی هارد حذفش کردم
الان ک بازیو میخوام اجرا کنم اررور میده ک باید ایکس باکسو ریست کنم یا دیسکو تمیز کنم و همه این کارارو کردم دیسک هم سالمه اما بازم بازیو نمیاره
الان من اگه بخوام دیسک1 هم حذف کنم از روی هارد بعد دوباره نصب کنم سیو هام هم حذف میشه ؟

من الان دیسک 2 جی تی ای رو ریختم بعد دیدم ک روی بازی تاثیر داره ( از نظر تصویر) بعد از روی هارد حذفش کردم
الان ک بازیو میخوام اجرا کنم اررور میده ک باید ایکس باکسو ریست کنم یا دیسکو تمیز کنم و همه این کارارو کردم دیسک هم سالمه اما بازم بازیو نمیاره
الان من اگه بخوام دیسک1 هم حذف کنم از روی هارد بعد دوباره نصب کنم سیو هام هم حذف میشه ؟

به قسمت storage>App and game بازی مورد نظر را انتخاب می کنی savegame ها و add-on ها و چیز های دیگر از هم تفکیک شدن که می توانید براحتی بازی نصب شده را پاک کنید.
از کجا بفهمیم lt2 , lt3 هستیم ؟
و
آیا امکان آپدیت به داشبورد جدید رو داریم یا نه ؟

زمانی که به لایو وصل بشی اگر دستگاه احتیاج به آپدیت داشته باشه بهت ارور می ده که می توانی هم آفلاین(یعنی فایل آپدیت را دانلود کنی منتقل کنید به فلش بعد بریزی روی xbox) هم آنلاین آخرین آپدیت را بریزی روی دستگاهت.

دوستان یه سوال مهم :
عزیزان من یک دستگاه XBOX 360 SLIM 250 GIG دارم که کپی خور هست . LT3 هم دستگاه !
تا همین جند وقت پیش هم اکانت گلد لایو یکساله براش خریدم .
اومدم برای اولین بار به اینترنت وصلش کردم و آخرین آپدیت ها به صورت آنلاین و Wireless دانلود و انجام دادم ...

سوالم اینجاست :
اصل هدف من بازی کردن در لایو هست البته می دونم که باید از بازیهای برنرمکس در لایو استفاده کنم تا بن نشم ! اما آیا دیگه نمی تونم بازی های کپی رو داخل دستگاه بذارم و استفاده کنم ؟؟
و اگر وقتی که کنسول به اینترنت وصل نیست میشه از بازی های کپی استفاده کرد ؟؟ آیا اینطوری بعدش به اینترنت بدون DVD و یا بازی های برنرمکس وصل بشم بن نمیشم ؟؟
ممنون میشم کمکم کنید ...

دوستان یه سوال مهم :
عزیزان من یک دستگاه XBOX 360 SLIM 250 GIG دارم که کپی خور هست . LT3 هم دستگاه !
تا همین جند وقت پیش هم اکانت گلد لایو یکساله براش خریدم .
اومدم برای اولین بار به اینترنت وصلش کردم و آخرین آپدیت ها به صورت آنلاین و Wireless دانلود و انجام دادم ...

سوالم اینجاست :
اصل هدف من بازی کردن در لایو هست البته می دونم که باید از بازیهای برنرمکس در لایو استفاده کنم تا بن نشم ! اما آیا دیگه نمی تونم بازی های کپی رو داخل دستگاه بذارم و استفاده کنم ؟؟
و اگر وقتی که کنسول به اینترنت وصل نیست میشه از بازی های کپی استفاده کرد ؟؟ آیا اینطوری بعدش به اینترنت بدون DVD و یا بازی های برنرمکس وصل بشم بن نمیشم ؟؟
ممنون میشم کمکم کنید ...
دوست عزیز ،بازی های Burnner همان بازی های کپی است تنها تفاوتش با بازی های turncut 97% این است که بازی بطور کامل رایت شده روی دیسک.بنابراین شما تا زمانی که lT3 باشه دستگاهت می توانی از تمام بازی های کپی استفاده کنید چه برنر مکس باشه چه معمولی 97%.
شما چه آفلاین بازی کنید چه آنلاین بازی کنید هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.
یکی از دلایل مهم بن شدن اجرای بازی ها در کنسول زود تر از تاریخ عرضه رسمی بازی در بازار است.

دوست عزیز ،بازی های Burnner همان بازی های کپی است تنها تفاوتش با بازی های turncut 97% این است که بازی بطور کامل رایت شده روی دیسک.بنابراین شما تا زمانی که lT3 باشه دستگاهت می توانی از تمام بازی های کپی استفاده کنید چه برنر مکس باشه چه معمولی 97%.
شما چه آفلاین بازی کنید چه آنلاین بازی کنید هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.
یکی از دلایل مهم بن شدن اجرای بازی ها در کنسول زود تر از تاریخ عرضه رسمی بازی در بازار است.

دوست عزیز من خیلی جاها شنیدم و خوندم که اگر با بازیهای کپی به لایو وصل باشیم بن میشیم تا ابد ...
و همینطور گفتن فقط بازی های برنرمکس مشکلی برای لایو نداره !
چطور شما اینطوری میگین ؟ شما اولین نفری هست که شنیدم این حرفو میزنم البته ببخشید جسارت منو ولی تعجب آوره ...

دوست عزیز من خیلی جاها شنیدم و خوندم که اگر با بازیهای کپی به لایو وصل باشیم بن میشیم تا ابد ...
و همینطور گفتن فقط بازی های برنرمکس مشکلی برای لایو نداره !
چطور شما اینطوری میگین ؟ شما اولین نفری هست که شنیدم این حرفو میزنم البته ببخشید جسارت منو ولی تعجب آوره ...

بازی های xbox به دو دسته تقسیم میشه XGD2 یا XGD3 .بازی های که XGD2 هستند حجم بازی به اندازه یک dvd 9 است وبراحتی در یک دیسک جا می گیرد بازی هایی که XGD3 است دارای حجم بیشتر از یک دیسک 9 هستند چیزی حدود 8.13 گیگ که در یک دیسک جا نمی گیره این مقدار.برای اینکه این بازی ها را داخل دیسک جا بدن از روشی استفاده میشه به نام BurnnerMax که تمام Data که روی یک بازی اورجنیال است به یک دیسک کپی منتقل می کند بدون اینکه حجمی از آن کم بشود.این بازی ها را به روش دیگری هم دربازار ارائه می دهند که معروف است به 97% (turncut) که دیگه حجم کامل دیسک اورجینال را نداره و از معایبش میشه گفت نصب نشدن روی هارد است. و احتمال بن شدن.(که تا الان خیلی ها با بازی های 97% در لایو هستند و هیچ مشکلی نداشتند)
بازی های برنرمکس دیسک های کپی هستند که دقیقا مثل دیسک اورجینال عمل میکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or