سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
,ولي دركل InterCooler يا گذاشتن فن زياد تآثير نداره .تا فن هاي خود كنسول قدرت زيادي نداشته باشه فن Extrenal جواب نميده اين كه ميگن خوبه و كنسول ديگه خراب نميشه تلقين كردن . اين HeatSink جديده عجب چيزي خدا كنه اين PRemium هاي جديد Hack شن
open_7.jpg

میگم این هیت دستگاه های پریمومی که قراره با این هیت سینک عرضه بشه ایا اومده تو بازار؟اگه اومده قیمتش چقدر هست؟

این هدست فقط تو لایو کار میکنه ؟
یعنی اگه بخوایم بازی رو در سکوت انجام بدیم و به گذاشتن هدست اکتفا کنیم نمیشه ؟
اگه میشه باید چیزی رو تو جایی فعال کنم ؟ یا نه ؟ چطوریاس ؟

سلام. من اطمینان کافی از حرفام ندارم....
hd-dvd driver روی 360 های 2007 نیست(هست؟)
بازیای 360 الان hd-dvd است؟
اگه نیست کپی خور شده؟
هیچ کدوم از مدل های 360 درایو HD-DVD ندارن و همشون dvd-rom هستند.
بازی های 360 هم همشون روی dvd9 هست و بازی روی hd-dvd نمیاد. 360 حدود 1.5 سال هست که کپی خور شده بازی هاشم تو ایران زیاد شده دیگه.

هیچ کدوم از مدل های 360 درایو HD-DVD ندارن و همشون dvd-rom هستند.
بازی های 360 هم همشون روی dvd9 هست و بازی روی hd-dvd نمیاد. 360 حدود 1.5 سال هست که کپی خور شده بازی هاشم تو ایران زیاد شده دیگه.

پس اگه اینجوریه مثلا بازی اویل5 باسه پلی 3 بلو-ری ولی باسه 360 دی وی دی 9 => کیفیت بازیا رو 360 پایین نمیاد؟

بله. بازيهاي ps3 روي بلو-ري هستن و همون بازي براي 360 روي dvd9 مياد اگه مشكل حجم هم در بين باشه بازي روي بيش ازيه ديسك مياد مثل بلودراگون. البته توجه كنيد كه بازيهاي ps3 هم تا الان كه از همه ظرفيت بلو-ري استفاده نكردن.

پس اگه اینجوریه مثلا بازی اویل5 باسه پلی 3 بلو-ری ولی باسه 360 دی وی دی 9 => کیفیت بازیا رو 360 پایین نمیاد؟

کیفیت که پایین نمیاد به قول 007 اگه کمبود حجم باشه میزنن روی 2 تا دیسک تا حالا هم بازیهایی مشترک کیفیت بازیهای 360 بهتر بوده این طور نیست که چون بلوری حجم بشتری داره در نتیجه بازی هم بهتر میشه در واقع همه چیز دسته سازنده ی بازیه!

سلام دوستان اخرش کنسول منم ایراد پیدا کرد یه دفعه که داشتم تو لایو gowبازی میکردم دستگاه خود به خود وایستاد و یه ارور e65 داد منم فرستادمش پیش اقا طاهر که ایشون هم گفتند که شاید درایوش رو عوض کنم بدبختی رو میبینین یه کنسول خریدیم بعد 1 سال ایراد پیدا کرد خدا بیامرزه پلی استیشن2 رو هر بلایی سرش می اوردی باز کار میکرد در ضمن کسی از دوستان این مشکل رو پیدا کرده یا نه ممنون

لره فکر کردی همه جا گچسارانه
48 ساعت
یهو بگو 1ماه

کوچولو من لر نیستم.من خودم دستگاهمو دست دوم از تبریز گرفتم و 48 ساعت ازش محلت تست خواستم و بهم داد.در ضمن مواضب حرف زدنت باش چون من عصبی شم...:angry::evil1:.گچساران عشق

آقا ps3 برای کسی هست که توی آمریکا هست و بازی های هردو را به یک قیمت میخره من اگر آمریکا بودم ps3 میخریدم چون کمکم جنسش خوبه ولی از نظر بازی فعلا که هیچی نداره و 360 سلطان بی رقیب هست فقط اگر این مشکل گرمایی هم نداشت تجربه ps2 را برای ماکروسافت داشت و به نظر من بسیار پرفروش تر میبود البته نه در آندازه ps2 که اونم فقط به خاطر قیمتش هست اگر ارزون تر بود یعنی حدود 300 دولار که ps2 را هم رد میکرد ولی مشکل اینجاست که همین طوریش هم روی هر دستگاه هر دو شرکت دارن ضرر میدن و سودی نداره براشون فقط دارن پولای بیل گیتس را برای رو کم کنی هدر میدن البته سودش را در نسل بعد میبرن

تفاقا این راه مطمئن ترین را برای مشکل حرارت کنسوله مدتیه تو فکرشم. در سته که کمی قیافه کنسول بد میشه ولی 100% ارزش داره تازه خیلی بد هم نمیشه فرض کن کنسولو افقی گذاشتی و یه درایو dvd هم روش که خیلی زشت هم نمیشه یه فن بذاری روی هتسینک ، هتسینکت دقیقا مثل cpu کامپیوتر عالی عمل میکنه . قرار نیست جایی ببینی تا حالا هزاران روش برای 360 ابداع شده . اینم یه روشه که من دارم روش کار میکنم مطمئنم جواب میده . شاید کشورهای دیگه بخاطر گارانتی این کارو نمی کنن .

نقل قول :
با سلام
من هم همين كار رو با كنسولم كردم و رايور بيرون گزاشتم سيم هارد رو با كابل ساتاي هارد عوض كن و سيم برق روهم از وسط ببر و بهش سيم اضافه كن فقط دقت كن سيم هارو يكي يكي ببري و سيم اضافه كني تا سيم ها باهم جابجا نشن . من اينكار كردم و يه فن بزرگ 220 ولت خريدم 6000 تومان و روي سي پي يو گذاشتم البته به خاطر اينكه فن خيلي بزرگه در بالاي كنسولو برداشتم فعلا دار كار مي كنه البته شكل ظاهري كنسول زشت مي شه ولي ارزش اينو داره كه كنسول 3 چراغه نشه البته اميدوارم كه 3 چراغه نشه . يه مشكل هم براي بيرون بودن درايور داريد شما اينكه دكمه اجكتش روي داريور نيست روي برد سواره بايد يه ابتكاري بزني تا بتوني اجكت كني (حيف كه نمي دونم چطوري تو بايد عكس كنسولم تو تاپيك بزارم اگه عكسشو مي زاشتم بيشتر متوجه مي شودي چه بلاي سر كنسول آوردم ) . البته اينكارو بخاطر اينكردم كه كنسولم دوبار 3 چراغه شد يه بار 40 هزارتومان پياده شدم يه بارهم از توي سايت آموزش تعمير 3 چراغه رو با سه شعار صنعتي ياد گرفتم رفتم درستش كردم .

بعد از 10 دقیقه کنسول فریز میکنه البته گاهی اوقات. چی dvd بزارم و بازی کنم و یا از روی هارد بازی رو اجرا کنم .فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟موقعی که کنسول رو خاموش می کنم درست می شه؟ایراد از کابل ها می تونه باشه یا ایراد از جای دیگه هستش؟البته همیشه اینجوری نیست یک موقعی می شه که نیم ساعت هم بازی می کنم فریز نمی شه؟با سپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or