سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام .
میتونید من رو هم راهنمایی کنید ؟
درایو ایکس باکس من دایم در حال Opening و بعدش Closing هست . درایو سامسونگ و ساخت 2005 هست. اجازه به دستگاه برای خواندن اطلاعات داده نمیشه در درایو رو که میبندی باز سریع بازش میکنه . چراغ ایکس باکس هم دایما در حال چشمک زدن هست . مشکل از درایو هست ؟ درست میشه ؟ اگه نمیشه درایو سامسونگ قیمتش چقدره . ممنون
احتمالا دکمه Eject گیر کرده یعنی حتما همینطور مشکل خواسی نیست به نظر من

سلام.ميشه كمك كنيد.
چطوري بفهمم xbox360 رو كه مي خوام بخرم نو هست يا دست دو ؟:confused:
لطفا بگيد چطوري بايد با ديدن كنسول به مو ضوع پي ببرم :confused: ممنون ميشم اگه بگيد:cool:

دوستان سلام .
میتونید من رو هم راهنمایی کنید ؟
درایو ایکس باکس من دایم در حال Opening و بعدش Closing هست . درایو سامسونگ و ساخت 2005 هست. اجازه به دستگاه برای خواندن اطلاعات داده نمیشه در درایو رو که میبندی باز سریع بازش میکنه . چراغ ایکس باکس هم دایما در حال چشمک زدن هست . مشکل از درایو هست ؟ درست میشه ؟ اگه نمیشه درایو سامسونگ قیمتش چقدره . ممنون

بنظر من کنسولتو باز کن و کابل ساتا و برق درایو رو در بیار و دوباره بزن سره جاش . دکمه اجکت رو هم یه چک بکن

سلام mehdiMDI
خسته نباشيد.اولا خيلي ممنون بابت راهنمايي.مرسي:love: .خيلي ممنون.
ولي من به فروشنده اطمينان ندارم و همچنين من اراك هستم و نمي تونم از جايه ديگه اي تهييه كنم.
و اجبار بايد از همين شخص بگيرم.اگر مقدور هست يكسري راه هاي ريز و درشت رو اگه ميشه به من بگيد كه
بهم نندازه.
درمورد فيس پلات ميشه توضيح بدي.(اگه مي شه با عكس )
ممنون مي شم.لطفا كمكم كنيد:((

ممنون بابت پاسختون دوستان . من دستگاه رو باز کردم کابل رو هم در آوردم . نشد . و اینکه دکمه ایجکت هم گیر نکرده چون وقتی میزنم کار میکنه .

نمیدونم میشه یا نه ولی اگه اگه بتونی درایو کنسول یکی از دوستا ت رو بذاری روی کنسولت و امتحان بکنی خیلی بهتره چون احتمال هم داره از درایو نباشه . (البته این فقط یه نظریس)

سلام

امروز ميخواستم Halo3 بازي كنم كه بعد يه دقيقه هنگ كرد دستگاه خاموش كردم دوباره روشن كردم ! بازم هنگ كرد !:(( گفتم شايد از بازيه يه بازي ديگه گذاشتم بازم هنگ كرد ! :( خيلي حالم گرفته شد ! حالا چيكار كنم ؟ كسي ميدونه چرا اينجوري شده ؟
فكر كنم بلايي كه ازش ميترسيدم سرم اومد ! :((

سلام

امروز ميخواستم Halo3 بازي كنم كه بعد يه دقيقه هنگ كرد دستگاه خاموش كردم دوباره روشن كردم ! بازم هنگ كرد !:(( گفتم شايد از بازيه يه بازي ديگه گذاشتم بازم هنگ كرد ! :( خيلي حالم گرفته شد ! حالا چيكار كنم ؟ كسي ميدونه چرا اينجوري شده ؟
فكر كنم بلايي كه ازش ميترسيدم سرم اومد ! :((

نمیدونم چی بگم نمیخوام ناامیدت کنم ولی اگه چند بار این اتفاق افتاده مشکلش جدیه و بعید میدونم خودش درست بشه . امان از دست این کنسول:(
چند بار اتفاق افتاد ؟ هر بار هنگ کرد؟ ارورش رو گرفتی؟ چند وقته کنسولتو داری؟از چه روشی برای خنک کردنش استفاده میکردی؟
تا بدتر نشده ببرش پیش یه تعمیر کار خوب
چند وقتی بود که خبری از خرابی نبودحالمونو گرفتی امیدوارم درست بشه.

نمیدونم چی بگم نمیخوام ناامیدت کنم ولی اگه چند بار این اتفاق افتاده مشکلش جدیه و بعید میدونم خودش درست بشه . امان از دست این کنسول:(
چند بار اتفاق افتاد ؟ هر بار هنگ کرد؟ ارورش رو گرفتی؟ چند وقته کنسولتو داری؟از چه روشی برای خنک کردنش استفاده میکردی؟
تا بدتر نشده ببرش پیش یه تعمیر کار خوب
چند وقتی بود که خبری از خرابی نبودحالمونو گرفتی امیدوارم درست بشه.
3-4 بار اتفاق افتاد ! هيچ اروري نميده و فقط هنگ ميكنه و فقط بايد دستگاه رو خاموش كني ! 4-5 ماه ميشه كنسول دارم يه اينتر كولر 6 فنه هم داره ! چند وقت بود باهاش بازي نكرده بودم آخرين بار 2-3 هفته پيش بازي كردم تا الان كه اينجوري شده !:(

فاتحش خوندس نه ؟:(

3-4 بار اتفاق افتاد ! هيچ اروري نميده و فقط هنگ ميكنه و فقط بايد دستگاه رو خاموش كني ! 4-5 ماه ميشه كنسول دارم يه اينتر كولر 6 فنه هم داره ! چند وقت بود باهاش بازي نكرده بودم آخرين بار 2-3 هفته پيش بازي كردم تا الان كه اينجوري شده !:(

فاتحش خوندس نه ؟:(

اینطور که بچه ها میگن اشکال از رم میتونه باشه چون خودم دیدم که چقدر داغ میشن تازه نه هتسینک دارن و نه فن . ولی اگه دوباره اینطوری شد ببرش تعمیرگاه همونجا بده برات 12 ولتش بکنن . صد بار گفتم اینتر کولر فایده نداره .

اینطور که بچه ها میگن اشکال از رم میتونه باشه چون خودم دیدم که چقدر داغ میشن تازه نه هتسینک دارن و نه فن . ولی اگه دوباره اینطوری شد ببرش تعمیرگاه همونجا بده برات 12 ولتش بکنن . صد بار گفتم اینتر کولر فایده نداره .
مشكل رفع شد ! :biggrin1: خودش درست شد !

خدا رو شكر كه كنسولت درست شد punish3r :praying::punk:
اميدوارم براي هيچكس از اين مشكلا پيش نياد:cool:
راستي منظورت اين هست كه اين فن هاي 3 تايي رو 12 ولت كنيم.ميشه آموزشش رو بزاري.:confused:
مرسي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or