zia
کاربر سایت
دوستان یه سوال داشتم یه بنده زده درایوشو موقع اپدیت پکونده الان می تونه یه درایو دیگه بندازه؟
اگر dvd کی رو داشته باشه میتونه تعویض کنه اما اگر dvdkey نباشه باید اول rgh بشه
دوستان یه سوال داشتم یه بنده زده درایوشو موقع اپدیت پکونده الان می تونه یه درایو دیگه بندازه؟
داش دمت گرم که پاسخ دادیاگر dvd کی رو داشته باشه میتونه تعویض کنه اما اگر dvdkey نباشه باید اول rgh بشه
اگه دوباره خودش انجام بده و بلد نباشه بله باز میزنه نابودش میکنه . باید طرف اینکاره باشه انجام بده .داش دمت گرم که پاسخ دادی
از شانسش dvdkey رو داشت برد پیش یه تعمیرکار درایوشو عوض کرد
فقط یه سوال دیگه اینه که سری بعد بخواد اپدیت کنه مشکلی که پیش نمی یاد؟
بازم ممنون

بله امکانش هست از لنز باشه(اگه برنر مکس بازی میکنی)باید حدود 50 تا 80 تومن بدی برا لنزش.دوستان من یه مشکل دارم با کنسولم
وقتی یه بازی رو برای اولین بار اجرا میکنم تا یه مدتی سالمه و بعد از اجرای دوم بازی ارور دیسک میده
دیسک ها همه تمیزن چکار کنم
یکی از دوستان گفت مشکل از لنزه
چطور باید عوضش کنم![]()
من همه ی بازی هام 97 درصد هستنبله امکانش هست از لنز باشه(اگه برنر مکس بازی میکنی)باید حدود 50 تا 80 تومن بدی برا لنزش.
اگه ال تی 3 داری برای نصب بازی باید برنر مکس بخری و در کل بازی اجرا میشه.سلام بازی PES 13 باید حتما برنر مکس رایت شه داشبورد 13599
شما باید ایکس باکس رو جی تگ کنی.سلام من میخواستم بپرسم چطوری میشه بازی ها xbox رو ریخت توی هارد اکسترنال و از طریق هارد بازیشون کرد ؟؟ میشه راهنماییم کنید مرسی از اساتید !
شما میری یه قطعه 120 هزار تومن میدی رو ایکس باکست نصب میکنی میتونی کلن بازی های ارکید و فول گیم رو رو هارد اجرا کنی.میشه کامل توضیح بدی؟؟
سلام
بنده یه دستگاه 360 مدل الیت با مادربورد فالکون دارم تو خونه یه فن تقریبا بزرگ دارم که خیلی کم صداست اما باددهی زیادی داره می خواستم بدونم میتونم به نحوی کنار کنسول قرارش بدم که در تهویه کنسول تاثیر بذاره مثلا طوری قرار بدم که جهت وزش باد به سمت سوراخ های طرفین کنسول باشه که در این صورت کدوم سمت بذارم ( طوری که به کنسول باد بزنه ) یا جوری قرار بدم که هوا رو از سمت کنسول مکش کنه ؟؟ مرسی .