سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر dvd کی رو داشته باشه میتونه تعویض کنه اما اگر dvdkey نباشه باید اول rgh بشه
داش دمت گرم که پاسخ دادی
از شانسش dvdkey رو داشت برد پیش یه تعمیرکار درایوشو عوض کرد
فقط یه سوال دیگه اینه که سری بعد بخواد اپدیت کنه مشکلی که پیش نمی یاد؟
بازم ممنون

داش دمت گرم که پاسخ دادی
از شانسش dvdkey رو داشت برد پیش یه تعمیرکار درایوشو عوض کرد
فقط یه سوال دیگه اینه که سری بعد بخواد اپدیت کنه مشکلی که پیش نمی یاد؟
بازم ممنون
اگه دوباره خودش انجام بده و بلد نباشه بله باز میزنه نابودش میکنه . باید طرف اینکاره باشه انجام بده .

دوستان من یه مشکل دارم با کنسولم
وقتی یه بازی رو برای اولین بار اجرا میکنم تا یه مدتی سالمه و بعد از اجرای دوم بازی ارور دیسک میده
دیسک ها همه تمیزن چکار کنم:(
یکی از دوستان گفت مشکل از لنزه
چطور باید عوضش کنم :((

دوستان من یه مشکل دارم با کنسولم
وقتی یه بازی رو برای اولین بار اجرا میکنم تا یه مدتی سالمه و بعد از اجرای دوم بازی ارور دیسک میده
دیسک ها همه تمیزن چکار کنم:(
یکی از دوستان گفت مشکل از لنزه
چطور باید عوضش کنم :((
بله امکانش هست از لنز باشه(اگه برنر مکس بازی میکنی)باید حدود 50 تا 80 تومن بدی برا لنزش.

سلام
بنده یه دستگاه 360 مدل الیت با مادربورد فالکون دارم تو خونه یه فن تقریبا بزرگ دارم که خیلی کم صداست اما باددهی زیادی داره می خواستم بدونم میتونم به نحوی کنار کنسول قرارش بدم که در تهویه کنسول تاثیر بذاره مثلا طوری قرار بدم که جهت وزش باد به سمت سوراخ های طرفین کنسول باشه که در این صورت کدوم سمت بذارم ( طوری که به کنسول باد بزنه ) یا جوری قرار بدم که هوا رو از سمت کنسول مکش کنه ؟؟ مرسی .

سلام
بنده یه دستگاه 360 مدل الیت با مادربورد فالکون دارم تو خونه یه فن تقریبا بزرگ دارم که خیلی کم صداست اما باددهی زیادی داره می خواستم بدونم میتونم به نحوی کنار کنسول قرارش بدم که در تهویه کنسول تاثیر بذاره مثلا طوری قرار بدم که جهت وزش باد به سمت سوراخ های طرفین کنسول باشه که در این صورت کدوم سمت بذارم ( طوری که به کنسول باد بزنه ) یا جوری قرار بدم که هوا رو از سمت کنسول مکش کنه ؟؟ مرسی .

دوست شما باید طوری بزاری که باد را مکش کنه بیرون اگر کنسول را ایستاده بزار و فن را طوری بزاری که باد را با داخل بزنه شک نکن که کنسولت خراب میشه.کنسول ایستاده و فن سمت سوراخ های کنسول و به حالت مکش باید قرار بگیره

مرسی فربد جان من همیشه کنسول رو به حالت ایستاده قرار میدم ولی احساس میکنم که از سوراخ های طرفین کنسول هوا به داخل میره و از سوراخ های پشتی خارج میشه و اگر من فن رو طوری که فرمودید قرار بدم مانع ورود هوا به داخل کنسول میشم . این نظره منه و ممکنه صحیح نباشه، با این حال اگه شما میفرمایید من این کارو بکنم فن رو به کدوم سمت نزدیک کنم منظورم سمت زیرین مادربورد هست یا قسمت رویی اون ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or