سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک سوال چه چیز های باعث میشه که دستگاه بن بشه ؟ اصلا شما بخوای یک تعریف در مورد بن بگی چی میگی
؟
بن یعنی اینکه مایکروسافت اجازه نمیده دیگه آنلاین بازی کنین ولی همچنان میتونین آفلاین بازی کنین مهم ترین دلیلشم بازی کردن بازی های پایرت یا کپیه

سلام.چند وقته یه سری بازی که میگیرم بعد یه مدت بازی کردن کنسول هنگ میکنه یا همون ابتدا بازی ارور disc clean میده میخواستم ببینم مشکل از کنسول یا دیسک بازیها
اگه همه دیسکات اینجوری شدن (یعنی حتا قدیمیا ) مشکل از لنزته ولی اگه فقط چنتاش اینجوریه مشکل از دیسکه

سلام دوستان من چند ماه پیش یه slim4Gb با درایو hitachi گرفتم که کپی خور نمی‌شد ولی‌ الان شنیدم که همهٔ کنسول‌‌های ایکس باکس حتی اینهایی که الان تولید میشن کپی خور میشن می‌خواستم ببینم درسته یا نه؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم :)

سلام دوستان
من یه کابل hdmi برای ایکس باکسم خریدم ولی بازی ها روی تلویزیونLed 46 inch full hd sumsung
کیفیت خوبی نداره به نظر شما مشکل از چیه؟
کابلhdmi تقلبیه؟

سه چراغه شدن xbox

سلام خدمت همگی.
من یه xbox دارم که مادربوردش زفیر یا زنونِ;من هر روز حداقل 6 ساعت مشغول بازی کردن باهاش بودم و حتی به 12 ساعت هم کشیده بود ولی هیچ مشکلی پیش نیومده بود.تا اینکه حدود 2 هفته پیش (3 روز قبل از عید) هر بازی رو که میذاشتم بعد از 5 دقیقه هنگ میکرد و منم مجبور میشدم خاموشش کنم بار آخر تو خود (xbox home) هنگ کرد و دفعه بعد که روشنش کرم سه چراغه شده بود:((:-s:((.من هرروز اینو روشن میکردم همش 3چراغه بود.تا اینکه دیشب درست شد.نشستم بازی کنم همه چی خوب بود بعد 10 دقیقه دوباره همین آشو همین کاسه)x
میشه بگید چیکار کنم ؟ راهی هست خودم ردیفش کنم یا باید ببرمش تعمیر ؟ اصلا درست میشه؟

آخرین ویرایش:
سلام.من 3 تا مشکل با کنسولم دارم.ایکس باکس پریمیوم فالکون
مشکل اول:وقتی دارم بازی میکنم وسط کار پیغام میده که شارز باطری تموم شده در حالی که درصد باطری پر هست.بیشتر در مواقعی این مشکل پیش میاد که مثلا کاراکتر تویه بازی ضربه میزنه یا میخوره یا مثلا میخواد رمز گشایی انجام بده
مشکل دوم:تویه بازی البته بعضی بازی ها صدای دموی بین بازی بسیار ضعیف و اناری از ته چاه میاد ولی حین بازی صدا بسیار خوب و با کیفیت هست.اسپیکر ها هم مشکلی ندارن
مشکل سوم.درایور وقتی میخواد در حالت ایستاده باز بشه گیر میکنه و باز نمیشه و مجبورم سیستم رو بخوابونم.حالا مشکل از روان نبودن درایور هست یا نه مشکل جایی دیگست.
ممنون

سلام.چند روزه که وقتی xbox رو با کابل hd به lcd وصل میکنم تنها چیزی که میبینم یه صفحه سیاهه هیچ صدایی هم نمیاد.ولی با کابل معمولی مشکلی نداره.از وقتی اینطور شد که برده بودمش خونه دوستم رو تلویزیونهای دیگه هم میاد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام یه سوال داشتم من دستگاهم کپی خوره lt3 هم داره. من میتونم به اینترنت وصل بشم و از امکانات نرم افزارها و ... استفاده کنم ولی Live بازی نکنم(بن نمیشم)؟ اگه جواب مثبته وقتی من وصل میشم و میخوام internet explorer رو دانلود کنم میگه یه آپدیت ۱۱۳ مگابایتی رو باید بگیرم میتونم آپدیت کنم یا نه؟

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال داشتم من دستگاهم کپی خوره lt3 هم داره. من میتونم به اینترنت وصل بشم و از امکانات نرم افزارها و ... استفاده کنم ولی از Live استفاده نکنم؟ اگه جواب مثبته وقتی من وصل میشم و میخوام internet explorer رو دانلود کنم میگه یه آپدیت ۱۱۳ مگابایتی رو باید بگیرم میتونم آپدیت کنم یا نه؟
سلام.وقتی شما به لایو وصل شین میتونین از اون اپ استفاده کنین و اون دانلود رو بگیرین(اگه گلد باشین)از بعضی امکانات میشه استفاده کرد(بعضی از اپ ها در ایران کار نمیکنه.)شما انلاین هم میتونین بازی کنین.

سلام یه سوال داشتم من دستگاهم کپی خوره lt3 هم داره. من میتونم به اینترنت وصل بشم و از امکانات نرم افزارها و ... استفاده کنم ولی Live بازی نکنم(بن نمیشم)؟ اگه جواب مثبته وقتی من وصل میشم و میخوام internet explorer رو دانلود کنم میگه یه آپدیت ۱۱۳ مگابایتی رو باید بگیرم میتونم آپدیت کنم یا نه؟

بن نمیشم؟آپدیت کنم؟

سلام دوستان یه مشکل من چند وقت پیش بازی Ghost Recon Future Soldier رو از دوستم گرفتم برای LT +3 اومدم بازی کنم یه پیغام داد که باید یه آپدیت بریزم (داشبوردم رو با فریمورم آپدیت کرده بودم به لایو هم وصل نبودم)

بعد کنسول یه بار خاموش روشن شد بعد بالا اومد از اون موقع به بعد گاهی وقت های یه بازی رو میذارم به جای اینکه اسمه اون بازی و لوگوش بیاد PLAY DVD میاد یا گاهی هم عکس بازی AC:R میاد (نه عکس خود بازیش که دیسکو میذارم یه عکس بی کیفیت که بزرگش کردن) بعد هم PLAY رو که میزنم می گه INSERT AC:R Disk To play من چی کار کنم ؟؟ مشکل از چیه؟

بن یعنی اینکه مایکروسافت اجازه نمیده دیگه آنلاین بازی کنین ولی همچنان میتونین آفلاین بازی کنین مهم ترین دلیلشم بازی کردن بازی های پایرت یا کپیه

همون طور که گفتم من یک بار با lt2 وصل شدم کپی شدن( همون پچ ی که باعث میشه دستگاه بازی کپی رو بخونه ( آیا این پچ بپره یعنی بن شده ؟)پرید) که من دادم هم lt3 کردن که از یارو پرسیدم گفت اگه دو باره وصل شی باید دستگاه رو بندازی دور حالا چی کار کنم؟ وصل شم؟ لطفا سوال توی پرانتز رو هم جواب بدید ممنون:-s:">

سلام خدمت همگی.
من یه xbox دارم که مادربوردش زفیر یا زنونِ;من هر روز حداقل 6 ساعت مشغول بازی کردن باهاش بودم و حتی به 12 ساعت هم کشیده بود ولی هیچ مشکلی پیش نیومده بود.تا اینکه حدود 2 هفته پیش (3 روز قبل از عید) هر بازی رو که میذاشتم بعد از 5 دقیقه هنگ میکرد و منم مجبور میشدم خاموشش کنم بار آخر تو خود (xbox home) هنگ کرد و دفعه بعد که روشنش کرم سه چراغه شده بود:((:-s:((.من هرروز اینو روشن میکردم همش 3چراغه بود.تا اینکه دیشب درست شد.نشستم بازی کنم همه چی خوب بود بعد 10 دقیقه دوباره همین آشو همین کاسه)x
میشه بگید چیکار کنم ؟ راهی هست خودم ردیفش کنم یا باید ببرمش تعمیر ؟ اصلا درست میشه؟
مادربرد های قدیمی به مشکل میخورن عزیز بالاخره یه روزی . مال شما هم شده دیگه.فقط برد جسپر به اینطرف هست که خراب نمیشه . منم یه زنون داشتم از 2006 کار میکرد تا همین پارسال که مرخص شد عمرشو داد به شما . دیر یا زود خراب میشن متاسفانه. یه جسپر بگیر خیال خودتو راحت کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or