من ایا با xboxبه اینترنت وصل بشم خطر داره
یه بار خواستم وصل شم پیغام دانلود اپدیت میده
و یه سوال دیگه وقتی بازی رو میریزم رو هارد وقتی شروع به بازی میکنم بعد چند دقیقه ارور میده میگه برو به سایت xbox
مشکلی نداره اگر ورژن دستگاه LT3 باشه به راحتی به لایو وصل شید و آپدیت هایی که میخواد رو انجام بدید که البته آموزش متصل شدن هم تو انجمن هست!
اون ارور هم (با این که متن رو نمیدونم چیه باید میگفتین) احتمالا" برای بازی هاتون هست که به صورت 97 درصد رایت شده که این نوع بازی ها رو نمیشه از روی هارد اجرا کرد مگر با روش های خاص!
من ایا با xboxبه اینترنت وصل بشم خطر داره
یه بار خواستم وصل شم پیغام دانلود اپدیت میده
و یه سوال دیگه وقتی بازی رو میریزم رو هارد وقتی شروع به بازی میکنم بعد چند دقیقه ارور میده میگه برو به سایت xbox
سلام دوستان
من یه کابل hdmi برای ایکس باکسم خریدم ولی بازی ها روی تلویزیونLed 46 inch full hd sumsung
کیفیت خوبی نداره به نظر شما مشکل از چیه؟
کابلhdmi تقلبیه؟
سلام دوستان
من یه کابل hdmi برای ایکس باکسم خریدم ولی بازی ها روی تلویزیونLed 46 inch full hd sumsung
کیفیت خوبی نداره به نظر شما مشکل از چیه؟
کابلhdmi تقلبیه؟
سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم خدمت دوستان :
کنسول یکی از رفیقام، ایشون یه چند تا فیلم رو کنسول نگاه کرده و فرداش که میخواسته بازی کنه رو کنسول، کل بازیهایی که قبلا اجرا میشده رو الان اجرا نمیکنه !
و بعد چند ثانیه که بازی رو تو کنسول میذاره مینویسه open Tray !!!
الان هر بازیی رو که بذاری همینو مینویسه !
تنظیماتش بهم خرده یا یه چیز دیگه هست ؟؟
ممنون
شما اگر اون دوشاخرو از برق بکشید تنظیمات به دیفالت کارخونه برمیگرده
اگرم که آنلاین بازی میکنید قاعدتا" نباید تغییر کنه ولی دلیل اصلیش اونیه که بالا گفتم!
نه با هر بار خاموش و روشن شدن با هر بار کشیدن دوشاخه ی دستگاه از برق
اگرم به لایو وصلید و کلا موقع روشن شدن دستگاه آنلاین هستید در همه حال نباید تغییر کنه زمان دستگاه!
سلام بچه ها
بخشيد من سوال زياد دارم چون سال به سال به اينجا سر مي زنم.
من يه xbox فت lt3 دارم.
يه بازي مورتال كمبات پسرم داره كه ميخواد شخصيتهايي مثل shao kahn رو هم اضافه كنه و باز كنه.
بايد چه كار كنم؟ چون باز كپي هست اگر انلاين بشم 100 در صد بن ميشم درسته؟
چطوري بايد اين كار رو بكنم؟ اين موضوع به DLC چه ربطي دارد؟ DLC چي هست؟ چطوري ميشه انتقالش داد
لطفا يه راهنمايي خوب بكنيد. من از اون پدرا هستم كه ميزارم بچه ها بازي كنند ها!
مرسي
[TABLE="width: 100%, align: right"]
[TR]
[TD="width: 100%"]سلام
اقا من چند باره دارم بازی میگیرم موقع نصب یه تعدادشون بین 45 تا 50 درصد
ارور can not read dick میده
8تا بازی خریدم از 8تا 4تا همین مشکلو داشتن رفتم هر 4تا رو عوض کردم مشکل برطرف شد
چند روز پیش هم 6تا بازی خریدم 4تاشون نصب نشد رفتم عوض کردم طرف همه ی بازی ها رو جلو روم تست کرد وقتی اوردم خونه بازم یکیشون نصب نمیشه
همه ی بازی ها برنرمکس هست
بدم تنظیم لنز یا مشکل از جای دیگه س؟
کسی نمیتونه کمک کنه؟