سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با اجازه از اقا رامین گل . زمانی به دیسک نیازی ندارین که کنسولتونو جی تگ کرده باشین ، وگرنه بدون دیسک نمیتونین اجرا کنین عین ps3 .

---------- نوشته در 08:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:21 PM ارسال شده بود ----------

برنر مکسارو میریزی تو هارد بعد دیسکم باید داخل باشه تا اجرا بشه وگرنه اصلا و ابدا اجرا نمیکنه مگه باز میگم جی تگ کنین به کل کنسولو که نیازی به دیسک داخل درایو نداشته باشین . فقط بازیو تو هارد نصب میکنی تا صدای دستگاه کم بشه همین .

الان با برنر مکس میشه انلاین رفت اگه میشه چه چیزهای رو میخواد مثلا سرعت اینترنت باید چند باشه پینگ باید چند باشه گلد میخواد یا هرچیز دیگه بعد هم پینگ من افتضاح هست 268 و سرعت اینترنتم 256M

با سلام خدمت دوستان عزیز . دوستان عزیز بنده یه دستگاه الایت دارم که ادمی زحمت کشیده دی وی دی کی دستگاه را پاک کرده . میخواستم ببینم راهی وجود داره دوستان لطف کنند راهنمایی کنند تا بتوانم از فلش دستگاه دی وی دی کی را پیدا کنم بنده با دستگاه پروگرامر از ای سی فلش دستگاه فایل فلش زا دامپ کردم .فایل فلش دستگاه 512 مگ میباشد . ممون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید

بچه ها این دسته های ایکس باکس رو میشه تعمیر کرد؟ من این آنالوگ سمت چپم وقتی تکونش میدی دیگه بر نمیگرده سر جاش، بازشم کردم چیزی سر در نیاوردم.
کسی جائی میشناسه؟
مال پی اس تیریم هم دیروز بعد مدت ها کنسولو روشن کردم دیدم یه مشکل جالب بهم زده اونم اینه آنالوگ تکون میدم شخصیت میپره :|.

بچه ها این دسته های ایکس باکس رو میشه تعمیر کرد؟ من این آنالوگ سمت چپم وقتی تکونش میدی دیگه بر نمیگرده سر جاش، بازشم کردم چیزی سر در نیاوردم.
کسی جائی میشناسه؟
مال پی اس تیریم هم دیروز بعد مدت ها کنسولو روشن کردم دیدم یه مشکل جالب بهم زده اونم اینه آنالوگ تکون میدم شخصیت میپره :|.

اره عزیز میشه تعمیر کرد خودت هم میتونی کار راحتیه اگه کمک خواستی بهم بگو

Last edited by a moderator:
اره عزیز میشه تعمیر کرد خودت هم میتونی کار راحتیه اگه کمک خواستی بهم بگو
چه طوریه؟
این آنالوگه کلا مرخص شده به نظرم، چه طوری باید تعمیرش کرد؟ خیلی رو مخه میره گیر میکنه بر نمیگرده :|.

چه طوریه؟
این آنالوگه کلا مرخص شده به نظرم، چه طوری باید تعمیرش کرد؟ خیلی رو مخه میره گیر میکنه بر نمیگرده :|.

قابل تعمیر نیست فقط باید عوض کنی البته در صورتی میشه این کار رو کرد که قطعات انالوگ رو داشته باشی

البته اگه انالوگت گیر کرده و نشکسته میتونی یکم روغن درش بریزی تا نرم بشه مثلا روغن خوراکی;)

اینم اموزش تعویض
اول دسته رو باز میکنی که فقط برد اصلی دسته ازاد باشه و بتونی راحت که انالوگ ها رو در بیاری حالا شما یه دونه هویه میخوای که چندتا لحیم داره پشت انالوگ ها اونا رو بزن تا در بیاد البته قبل از این کا با یک چاقو اون گیره های سه پایه هست که به دوطرف انالوگ چسپیده اونا رو جدا کن و بعد 8تا لحیم مال خود انالوگ هست و اونا رو هی لحیم کن و همزمان بکش تا در بیاد وقتی کار تموم شد یه دونه انالوگ دیگه پیدا کن فرقی نمی کنه که مال دسته pcباشه یا ps3 همشون یه جوره راحت میخوره البته باید یادت باشه که اگه اون سه پایه هایی رو که گفتم به انالوگ چسپیده اگه اونا هم خراب بود میتونی درش بیاری ویه نوشو وصل کنی البته سالم باشه فقط زیار لحیم رو به برد نزن

موفق باشی

آخرین ویرایش:
قابل تعمیر نیست فقط باید عوض کنی البته در صورتی میشه این کار رو کرد که قطعات انالوگ رو داشته باشی

البته اگه انالوگت گیر کرده و نشکسته میتونی یکم روغن درش بریزی تا نرم بشه مثلا روغن خوراکی;)

اینم اموزش تعویض
اول دسته رو باز میکنی که فقط برد اصلی دسته ازاد باشه و بتونی راحت که انالوگ ها رو در بیاری حالا شما یه دونه هویه میخوای که چندتا لحیم داره پشت انالوگ ها اونا رو بزن تا در بیاد البته قبل از این کا با یک چاقو اون گیره های سه پایه هست که به دوطرف انالوگ چسپیده اونا رو جدا کن و بعد 8تا لحیم مال خود انالوگ هست و اونا رو هی لحیم کن و همزمان بکش تا در بیاد وقتی کار تموم شد یه دونه انالوگ دیگه پیدا کن فرقی نمی کنه که مال دسته pcباشه یا ps3 همشون یه جوره راحت میخوره البته باید یادت باشه که اگه اون سه پایه هایی رو که گفتم به انالوگ چسپیده اگه اونا هم خراب بود میتونی درش بیاری ویه نوشو وصل کنی البته سالم باشه فقط زیار لحیم رو به برد نزن

موفق باشی
یعنی پس هر آنالوگی بهش میخوره؟
از لحاظ پایه اینا مشکلی نداره؟
اگر اینطوری باشه که ببینم چه میشه کرد :|.

سلام دوستان
من هارد اکسترنال به دستگاه وصل کردم و 32گیگ رو پشتیبانی کرد.
اگه داشبوردش رو به آخرین نسخه آپدیت کنم این مقدار حجم قابل پشتیبانی زیاد میشه؟

سلام دوستان
من هارد اکسترنال به دستگاه وصل کردم و 32گیگ رو پشتیبانی کرد.
اگه داشبوردش رو به آخرین نسخه آپدیت کنم این مقدار حجم قابل پشتیبانی زیاد میشه؟

نه عزیز بیشتر 32 g نمیشه بهتر از هارد خود xbox استفاده کنی یا بری هارد مخصوص x360 بخری

با سلام...
دوستان من کنسولم سه چراغ شده,و تنها فرقش با سه چراغ شدن کنسولهای دیگه تو این بود که کنسول من آرکید جسپره!
تعمیر بشو هست؟:-/

سلام
تازگی دستگاهم یه سری بازی ها رو نمیاره و روی هارد هم نصب نمیکنه و میگه دیسک کثیف هست در حالی که بعضی بازی ها رو راحت و کامل اجرا می کنه.
بازی هام برنرمکس هستند و با abgx هم stealth check کردم.
مشکل از چی هست؟
واقعا بعضی دیسک ها خراب هستن یا لنز خرابه؟

معمولا که این حالت پیش میاد لنز دستگاهتون ضعیف شده و در اکثر اوقات راهی جز تعویض لنز نیست که خودشم باز مشکله
برای اطمینان بشتر میتونی به یکی از تعمیرگاه های معتبری که میشناسی نشون بدی دستگاه رو
سلام
تازگی دستگاهم یه سری بازی ها رو نمیاره و روی هارد هم نصب نمیکنه و میگه دیسک کثیف هست در حالی که بعضی بازی ها رو راحت و کامل اجرا می کنه.
بازی هام برنرمکس هستند و با abgx هم stealth check کردم.
مشکل از چی هست؟
واقعا بعضی دیسک ها خراب هستن یا لنز خرابه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or