سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یکی منو راهنمائی کنه چه خاکی به سرم بریزم من همچنان مشکل کثیفی دیسک رو دارم اما خیلی جالبه اگه وقتی این ارور رو میده 10 دقیقه خاموش کنم دستگاه رو بعدش روشن کنم درست میشه ایراد از چیه؟ لنزم خراب شده؟ اخه من 4 ماه نیست دستگارو خریدم تازه سرجمع حساب کنیم به اندازه ی یه ماهم روشن نبوده

میشه منظورتو وازه تر بگید دوست عزیز؟؟؟؟
خودمم دقیقا نمیدونه بهش میگن چی -این حالت مثلا ساختمونا تار هستن یا ناپدیدن یهو ظاهر میشن.بعد بازی کنده .مخصوصا ویدیو های داستانی بازی .
شما حالتی داشتی که با یک رم ضعیف یک بازی قوی رو اجرا کنی ؟همون حالت

اقا یکی منو راهنمائی کنه چه خاکی به سرم بریزم من همچنان مشکل کثیفی دیسک رو دارم اما خیلی جالبه اگه وقتی این ارور رو میده 10 دقیقه خاموش کنم دستگاه رو بعدش روشن کنم درست میشه ایراد از چیه؟ لنزم خراب شده؟ اخه من 4 ماه نیست دستگارو خریدم تازه سرجمع حساب کنیم به اندازه ی یه ماهم روشن نبوده

ببین دوست عزیز به احتمال زیاد CD هات نامرقوب هستند و شما هم تو این مدت بازی ها را بدونه INESTAL کردن بازی کردی و لنز دستگاهت ضعیف شده.
شما بایستی بازی زمانی که تمیز هست با زدن دکمه ابی بازی را روی هارد نصب و بعد اجرا کنید تا کمتر از لنز کنسول استفاده بشود.
اگر تهویه کنسول هم درست عمل نکنه احتمال اینکه CD را نخونه هست.
بهترین راه اگر کنسول شما لنز سی دی رمش خراب شده و شما از LIVE استفاده نمیکنید جیتاک و اجرای بازیها از روی هارد و بدونه CD هست.

ببین دوست عزیز به احتمال زیاد CD هات نامرقوب هستند و شما هم تو این مدت بازی ها را بدونه INESTAL کردن بازی کردی و لنز دستگاهت ضعیف شده.
شما بایستی بازی زمانی که تمیز هست با زدن دکمه ابی بازی را روی هارد نصب و بعد اجرا کنید تا کمتر از لنز کنسول استفاده بشود.
اگر تهویه کنسول هم درست عمل نکنه احتمال اینکه CD را نخونه هست.
بهترین راه اگر کنسول شما لنز سی دی رمش خراب شده و شما از LIVE استفاده نمیکنید جیتاک و اجرای بازیها از روی هارد و بدونه CD هست.

دستگاه من 4 گیگه باید هارد بخرم واسش؟

---------- نوشته در 04:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------

راستی من واقعا فرق این جیتگ با نوع های دیگه ی کپی خور شدن رو نمیدونم میشه یه توضیحی بدید؟ من بدم نمیاد لایو بازی کنم اما نمیدونم چجوری باید کانکت شد به سرورش کلا حالا اگه جیتگ کنم بعدا پشیمون شم راهی واسه برگشت هست؟

دستگاه من 4 گیگه باید هارد بخرم واسش؟

---------- نوشته در 04:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------

راستی من واقعا فرق این جیتگ با نوع های دیگه ی کپی خور شدن رو نمیدونم میشه یه توضیحی بدید؟ من بدم نمیاد لایو بازی کنم اما نمیدونم چجوری باید کانکت شد به سرورش کلا حالا اگه جیتگ کنم بعدا پشیمون شم راهی

اگر جی تاک نکنی و بخوای از هارد استفاده کنی باید هارد مخصوص ایکس باکس را بگیری ولی با جیتاک میتونی از هارد usb هم استفاده کنی درست مثل پلی 3
قیمت جی تاک هم حدود 70 هزار میشه.
جی تاک یه برد و نرم افزار ها مربوط به خودش را داره و بعد از نصب برد و اپدیت بازیها بدونه cd اجرا میشند و هم سریعتر بازی لود میشه هم کنسول از لحاظ سخت افزاری کمتر داغ میکنه.
Live هم با کنسولهای کپی احتمال بن شدن و شناسایی از طرف شرکت ماکرو سافت را داره.من 2 تا کنسول دارم یکیش را جیتاک کردم اون یکی را هم میخوام بدم جیتاک کنم.حتی بازی را از روی فلاش هم به بهترین حالت اجرا میکنه.

آخرین ویرایش:
اگر جی تاک نکنی و بخوای از هارد استفاده کنی باید هارد مخصوص ایکس باکس را بگیری ولی با جیتاک میتونی از هارد usb هم استفاده کنی درست مثل پلی 3
قیمت جی تاک هم حدود 70 هزار میشه.
جی تاک یه برد و نرم افزار ها مربوط به خودش را داره و بعد از نصب برد و اپدیت بازیها بدونه cd اجرا میشند و هم سریعتر بازی لود میشه هم کنسول از لحاظ سخت افزاری کمتر داغ میکنه.
Live هم با کنسولهای کپی احتمال بن شدن و شناسایی از طرف شرکت ماکرو سافت را داره.من 2 تا کنسول دارم یکیش را جیتاک کردم اون یکی را هم میخوام بدم جیتاک کنم.حتی بازی را از روی فلاش هم به بهترین حالت اجرا میکنه.

خوب اینجور که میگی شما بهترین کار جیتاگه چون اگه برم لنز عوض کنم 1ماه دیگه باز خراب میشه حالا شما جاییرو میشناسی ترو تمیز اینکارو انجام بدن که بیام خونه راضی باشم نه اینکه هی فحش بدم به خودم؟

خوب اینجور که میگی شما بهترین کار جیتاگه چون اگه برم لنز عوض کنم 1ماه دیگه باز خراب میشه حالا شما جاییرو میشناسی ترو تمیز اینکارو انجام بدن که بیام خونه راضی باشم نه اینکه هی فحش بدم به خودم؟

شما اگه اصفهانی بودید بله سراغ دارم که یه روزه دستگاهت را جیتاک میکنه.شما پولی که واسه تعویض لنز میخوای بدی را بده واسه جیتاک.
بازیهات را هم با برنامه های مختلف میتونی با pc کپی کنی روی هارد یا فلاش و بعد بزنی به کنسول و حالشو ببری.

شما اگه اصفهانی بودید بله سراغ دارم که یه روزه دستگاهت را جیتاک میکنه.شما پولی که واسه تعویض لنز میخوای بدی را بده واسه جیتاک.
بازیهات را هم با برنامه های مختلف میتونی با pc کپی کنی روی هارد یا فلاش و بعد بزنی به کنسول و حالشو ببری.

نه اصفهانی نیستم حاضرم هزینه هم بکنم اما انتظار یه چیز خوب دارم که این اعصاب خوردیام تموم بشه خوب شما اینجاییرو که میگی بی زحمت پ.خ بکن

بعد یه سوالی کلا الان من هارد خود ایکس باکسو بگیرم بهتره یا نه؟ منظورم وقتیه که جیتگ میشه

نه اصفهانی نیستم حاضرم هزینه هم بکنم اما انتظار یه چیز خوب دارم که این اعصاب خوردیام تموم بشه خوب شما اینجاییرو که میگی بی زحمت پ.خ بکن

بعد یه سوالی کلا الان من هارد خود ایکس باکسو بگیرم بهتره یا نه؟ منظورم وقتیه که جیتگ میشه

مطمعنا هارد خود ایکس باکس بهتره ولی چون قیمت بالا و حجم کمتری داره به صرفه نیست.من خودم بازیها را از روی فلاش هم اجرا کردم و بدونه هیچ مشکلی و خیلی سریعتر از cd هم اجرا شد.
اکثرا برد تو اصفهان و شهر های دیکه از لحاظ سخت افزاری یکی هست و همه تعمییر کارها همون برد را میزارند شما تو شهر خودت هم بگردی یه جا را پیدا میکنی جیتاک کنه.
من تلفن و ادرس یکی را پخ میکنم میتونی هر سوالی در رابطه با جیتاک داری را ازش بکنی.

خودمم دقیقا نمیدونه بهش میگن چی -این حالت مثلا ساختمونا تار هستن یا ناپدیدن یهو ظاهر میشن.بعد بازی کنده .مخصوصا ویدیو های داستانی بازی .
شما حالتی داشتی که با یک رم ضعیف یک بازی قوی رو اجرا کنی ؟همون حالت

درایو کنسولت شاید خرابه. در چه بازهایی اینطوریه؟؟؟
در بازیهای ارجینال هم همین طوره؟؟

سلام
امروز وسط فیفا 13 ارور دیسک داد اومد بیرون حالا هر بازی میزارم به غیر چند تا استثنا مثل Call Of Duty 3;فن دستگاه صدا های عجیب غریب در میاره و بازی اجرا نمیشه.مشکل از چیه؟!
مدیران لطفا پاک نکنید:|

سلام
امروز وسط فیفا 13 ارور دیسک داد اومد بیرون حالا هر بازی میزارم به غیر چند تا استثنا مثل Call Of Duty 3;فن دستگاه صدا های عجیب غریب در میاره و بازی اجرا نمیشه.مشکل از چیه؟!
مدیران لطفا پاک نکنید:|

سلام دوست من

دستگاه باید بررسی بشه ممکن است مکن از صدای درایو باشه و شما احساس کنید از فن هست
یا اگر دستگاه rgh هست یا همون jtag صدای غیر عادی فن مال عدم سازگاری یا مشکل در اتصالات گلیچر هست

بهتر حال مشکلی نیست که حل نشه و نگران نباش بازی FIFA لنز قوی و تازه نفس میخواد که اگر دستگاه شما عمرش بیشتر از 2 سال هست طبیعی هست که اینجور بشه و باید یک لنز نو نصب کنید.

بهتره تعمیر کار معتبر دستگاه شما را ببینه

Last edited by a moderator:
سلام

دوستان عزیز من یک مشکلی دارم دستگاه من اسلیم 250 گیگ هست.

مشکلم اینه که بازی ها رو وقتی اینیستال میکنم و بعدش میرم تو بازی

به من ارور میده و میگه بره اطلاعات بیشتر به ایکس باکس دات کام / ساپورت برو لطفا راهنمایی کنید منو مرسی

سوال دومم

من بازی دبلیو 13 رو وقتی میزارم از دستگام صدای بلند چرخش دیسک میاد

اما بره بقیه بازی هم اینطور نیست اگه کمکم کنید ممنونتون میشم

با تشکر

سلام

دوستان عزیز من یک مشکلی دارم دستگاه من اسلیم 250 گیگ هست.

مشکلم اینه که بازی ها رو وقتی اینیستال میکنم و بعدش میرم تو بازی

به من ارور میده و میگه بره اطلاعات بیشتر به ایکس باکس دات کام / ساپورت برو لطفا راهنمایی کنید منو مرسی

سوال دومم

من بازی دبلیو 13 رو وقتی میزارم از دستگام صدای بلند چرخش دیسک میاد

اما بره بقیه بازی هم اینطور نیست اگه کمکم کنید ممنونتون میشم

با تشکر

خدمت شما بگم که علت اینکه ارور میدهد بخاطر این هست که DVD بازی شما رایت ناقص هست و به شما ایراد میگیره یا اینکه هادر کنسول شما تقلبی هست که اگر از جای درست حسابی گرفتی نگران نباش ولی برای اطمینان یک بازی قدیمی رو کپی کن توی هارد و تست کن

در مورد صدای یک بازی بخاطر نوع دیسک و توع چاپ روی دیسک هست نگران نباش ارتعاش ایجاد میکنه هر دیسک وزن بخصوص خودش رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or