سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله به مراتب اجرا از روی هارد خیلی بهتره هم صدا کمتر میشه و هم دیگر صدمه به داریو نمیرسه و سرعت لود بیشتری دارید

طبق قوانین معرفی محل تعمیرات ممنوع است
من تو سایت زیاد دیدم اسم نکت جن رو زنگ زدم بهشون گفتن ما اسلیم رو تعمیر نمیکنیم
حالا من خیلی دوست داشتم حداقل یه راحی معرفی میکردید میتونستم شخصا لنز رو تنظیم یا تست کنم

---------- نوشته در 05:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

راستی یه سوال دیگه احتمال داره به خاطر نا مرغوب بودن دیسک های من باشه ؟ ایا میتونید راهی به من نشون بدید واسه اینکه من یه رایت بزنم از رو دیسک هم چه مارکی خوبه هم بهترین شکل رایت کردنو بهم بگید که ببینم چجوری میشه

نشستم چنتا بازی تست کردم همشون بلا استثنا مشکل دارن حالا یه سری تو بازی میره بعدش گیر میکنه یه سری اصلا نمیره یه سری تو لودینگ اول بازی گیر میکنه تنها بازی که مشکل نداشت بازی اورجینال خود کینکت بودش

Last edited by a moderator:
سلام .
یکی از آشناهام یدونه 360 دست دوم گرفته که روش قفل چهار رقمی داره و بعضی از بازیها رو اجرا نمیکنه . رمزشو هم نمیدونه که چیه . حالا چطور میتونه کلا این قفل رو برداره ؟

اقا امروز با توپ پر پاشدم رقتم سایتک یخورده جرو بحث کردم گفتم خرابه دستگات 4 ماه بیشتر کار نکرده گفت بزار ببینم در کمال ناباوری نه تنها بازیای خودمو اجرا کرد حتی دی وی دی بازی خودش که کلیم خط و خوش داشت رو اجرا کرد جریان چیهههه مشکل از چیه؟

سلام دوستان، من کنسولم آپدیت lt3+ داره ، هیتمن رو که install کردم خواست ازم آپدیت کنم، آپدیت کردم، الان هیتمن اجرا می شه ولی بازی های قدیمی ـم که lt3+ نبودن ، اجرا نمی شن، مشکل از چیه؟

سلام دوستان عزیز.خسته نباشید.

دوستان تقریبا 1 ماه است یه مشکلی با اتصال به اینترنت از طریق Xbox پیدا کردم.یه مدت لایو بازی کردم و مشکلی نبود.بعد از چند روز هرکاری کرم دستگاه به اینترنت وصل نمیشد.دقت کنید به اینترنت وصل نمیشد.نه به لایو...از آدرس settings هم که میری تست کنی ببین در چه قسمت ارور میده در مرحله ی اول به network وصل میشه ولی مرحله ی دوم که اینترنت باشه ارور میده ( حتی به لایو هم نمیرسه که بگم اشکال از آکانتم است یا بن شدم ).نوع کانکشن هم adsl است و مشکلی از لحاظ سرعت و اتصال نداره.چون با pc مشکلی نداره.....

دوستان میتونید کمک کنید یا باید ببرم مغازه ببینم چی میگه ؟

ممنون.

سلام دوستان عزیز.خسته نباشید.

دوستان تقریبا 1 ماه است یه مشکلی با اتصال به اینترنت از طریق Xbox پیدا کردم.یه مدت لایو بازی کردم و مشکلی نبود.بعد از چند روز هرکاری کرم دستگاه به اینترنت وصل نمیشد.دقت کنید به اینترنت وصل نمیشد.نه به لایو...از آدرس settings هم که میری تست کنی ببین در چه قسمت ارور میده در مرحله ی اول به network وصل میشه ولی مرحله ی دوم که اینترنت باشه ارور میده ( حتی به لایو هم نمیرسه که بگم اشکال از آکانتم است یا بن شدم ).نوع کانکشن هم adsl است و مشکلی از لحاظ سرعت و اتصال نداره.چون با pc مشکلی نداره.....

دوستان میتونید کمک کنید یا باید ببرم مغازه ببینم چی میگه ؟

ممنون.

در تنظیمات مودم ADSL وارد شوید و مطمئن شوید NAT فعال هست

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------

open try تعمیر داره؟

همه چیز تعمیر داره احتمال زیاد داره اما این مشکل به طور کی از درایو هست حالا از لنز گرفته تا برد و اتصالات باید چک بشه

---------- نوشته در 01:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان، من کنسولم آپدیت lt3+ داره ، هیتمن رو که install کردم خواست ازم آپدیت کنم، آپدیت کردم، الان هیتمن اجرا می شه ولی بازی های قدیمی ـم که lt3+ نبودن ، اجرا نمی شن، مشکل از چیه؟

خودتون جواب خودتون رو دادید احتمالا داشبورد شما قدیمی بوده بعد از آپدیت ماکروسافت بازی ها رو چک میکند برای همین اگر بازی شما lt3 نباشد روی داشبورد شما اجرا نمیشود.
داریو شما LT3 هست که هیتمن رو اجرا کرده اما داشبورد شما قدیمی بوده

بازی ها رو از دوباره باید بخرید

---------- نوشته در 01:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

خودتون جواب خودتون رو دادید احتمالا داشبورد شما قدیمی بوده بعد از آپدیت ماکروسافت بازی ها رو چک میکند برای همین اگر بازی شما lt3 نباشد روی داشبورد شما اجرا نمیشود.
داریو شما LT3 هست که هیتمن رو اجرا کرده اما داشبورد شما قدیمی بوده

بازی ها رو از دوباره باید بخرید

---------- نوشته در 01:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 PM ارسال شده بود ----------

اقا امروز با توپ پر پاشدم رقتم سایتک یخورده جرو بحث کردم گفتم خرابه دستگات 4 ماه بیشتر کار نکرده گفت بزار ببینم در کمال ناباوری نه تنها بازیای خودمو اجرا کرد حتی دی وی دی بازی خودش که کلیم خط و خوش داشت رو اجرا کرد جریان چیهههه مشکل از چیه؟

Good Luck

:-s:-sسلام دوستان

من یه دستگاه xbox دارم که بازیها رو از روی سی دی به راحتی اجرا میکنه ولی بازی که روی هارد نصب میشه بین بازی ارور دیسک کلین میده .... لازم به توضیحه که هاردم عوض کردم باز همینه مشکل .
.
.
کمک کمک کمک...:-s:-s

دوستان امروز من رفتم 360خریدم و فروشنده بازی برای من امتحان کرد
ولی الان من هر بازی جدید که میزارم مثل دویل می کرای و فار کرای و هیتمن و هیلو4 رو میگه دیسک کثیفه و اجرا نمیکنه
اخه چرا (slim 250g liton)

تو رو خدا راهنمایی کنید:((

سلام بچه ها من ایکس باکس ارکید دارم تازه گی ها بازی ها رو نمیخونه و ارور 00-80-03 رو میاره البته بعضی وقت ها بازی ها رو میاره فقط تو دی وی دی های پشت ابی ارور میده نقره ای هارو میاره مشکل از کجاست خواهشا توضیح بدین تا اومدن gta v خراب نشه بعدش برام مهم نیست. فریمور دستگاه lt+2 میباشد همچنین داشبورد ان 2.0.15574.0
آقای عزیز حتما درایو کنسولت خراب شده چون دیسک نقره ای خیلی رات میاد ولی دیسک آبی باید کنسولت مشکلی نداشته باشه و زیاد لنزش خراب نشده باشه
حتما مشکل از درایوت هست ببر جهایی که تعمیر میکنن تا درستش کنن.

---------- نوشته در 02:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

ولی الان من هر بازی جدید که میزارم مثل دویل می کرای و فار کرای و هیتمن و هیلو4 رو میگه دیسک کثیفه و اجرا نمیکنه

به احتمال زیاد دستگاهت LT+3 نیست و شاید LT+2 باشه
الان چه بازیهایی روش میاد بالا؟؟؟؟

اگه پست منو بالاتر خونده باشی میبینی منم همچین داستانی دارم من یه چیز جدید کشف کردم و اونم اینه که وقتایی که شروع میکنه به گیر دادن اینکه دیسک کثیفه دستگاه رو از برق بکش 5 دقیقه بعدش بزن واسه من جواب داده حالا جریان چیه منم نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or