سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال از دوستان اهل فن,میخواستم بپرسم که کنسول 3 چراغ رو میشه باهاش dvd key گرفت؟و بعد lt+3 ریخت؟
یعنی میخوام یه برد 3 چراغ بگیرم,دیگه همه ابدیت هارو روی اون انجام بدم,رو برد اصلی دستگاه انجام ندم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من جدیدا خواستم آپدیت بازی skyrim رو از سایت XBOX 360 Update Center بگیرم که با استفاده از USB XTAF GUI تونستم پچ بازی رو بریزم توی فلش، ولی توی ایکس باکس به صورت unknown game میاره! چند بار هم طبق آموزش خود سایت دوباره امتحان کردم ولی باز آپدیت هارو نشناخت!
پروفایلمم اشتباهی پاک شد ولی خوشبختانه سیو هام هنوز توی هارد درایو هست! میخواستم ببینم میشه اون سیو هارو به یه صورتی توی پروفایل جدید انتقال بدم؟
سلام
آقا من امروز بازي بلك اوپسII رو خريدم وقتي گذاشتم داخل دستگاه يه پيغام اومد كه براي بازي كردن بايد آپديت كنيد من هم yes رو زدم دستگاه ريستارت شد و الان اين پيغام مياد :

can't read the update from the disc.please reinsert the disc to continue the update.
status code: 31F-3CD6-B800-0F00-C000-0059

لطفاً راهنمايي بكنيد.

یه سوال از دوستان اهل فن,میخواستم بپرسم که کنسول 3 چراغ رو میشه باهاش dvd key گرفت؟و بعد lt+3 ریخت؟
یعنی میخوام یه برد 3 چراغ بگیرم,دیگه همه ابدیت هارو روی اون انجام بدم,رو برد اصلی دستگاه انجام ندم
گرفتن Key ربطی به 3 چراغ و کلا برد کنسول نداره (فقط ولتاژ مورد نیاز درایو باید تامین شه) شما فقط با درایوش کار داری !
سلام
آقا من امروز بازي بلك اوپسII رو خريدم وقتي گذاشتم داخل دستگاه يه پيغام اومد كه براي بازي كردن بايد آپديت كنيد من هم yes رو زدم دستگاه ريستارت شد و الان اين پيغام مياد :

can't read the update from the disc.please reinsert the disc to continue the update.
status code: 31F-3CD6-B800-0F00-C000-0059

لطفاً راهنمايي بكنيد.
برای حل مشکل به این تاپیک قسمت رفع مشکلات ناقص بودن آپدیت مراجعه کن !

آخرین ویرایش:
تشکر,پس میشه با برد 3 چراغ هم درایو رو کپی خور کرد؟بعد من الان دستگاهم هر مدلی باشه,یه برد فالکون بگیرم,میشه باهاش هر درایوی رو کپی زد؟دوستان کسی برد 3 چراغ داشت بگه,ممنون

آخرین ویرایش:
هارد کنسول سوخت میخوام ببینم اگه من فلش بزنم و ابدیت جدید داشبوردو و رو فلش نصب کنه از طریق شبکه ..ایا هارد خریدم این داشبوردو میشه انتقال داد از فلش ب هارد؟؟ یا باید فلش دیگه بمونه تو دستگاه؟

فقط خواهشا یکی اگر میدونه بگه چطوری میشه سیو هارو از روی هارد به یه پروفایل جدید انتقال داد!
پروفایل قبلیم پاک شده ولی هنوز سیو ها توی هارد هست.
واقعأ اگر کمک کنید ممنون میشم.

تشکر,پس میشه با برد 3 چراغ هم درایو رو کپی خور کرد؟بعد من الان دستگاهم هر مدلی باشه,یه برد فالکون بگیرم,میشه باهاش هر درایوی رو کپی زد؟دوستان کسی برد 3 چراغ داشت بگه,ممنون
خوب اینجا یه نکته هست من فک کردم شما میگی یه برد 3چراغ (هر کنسولی) که تعمیر شده رو میخوای به عنوان برد تست برای آپدیت ، گرفتن Key و... استفاده کنی این از این حالا اینکه با برد 3چراغی که تعمیر نشده هم میشه کار کرد یا نه رو باید تحقیق کنم ببینم جریانش چیه ولی تا جایی که اطلاع دارم هیچ فرمانی مثل باز و بسته کردن در درایو و... رو قبول نمیکنه !

سلام من باز دست گل به آب دادم! یه کنسول فت دارم که به lt3 آپدیت نمیشه. امروز از روی کنجکاوی(!) اینترنت وصل کردم بهشو خلاصه آپدیت شد! داشبورد جدیدو اینا! خیلی شیک! حالا بازیارو نمیاره :( باهاش خدافظی کنم یا راه حلی داره؟ مثلا میشه دانگیرد کرد؟! درضمن دستم به دامنتون!

سلام.من میخوام کنسولو به led 42" وصل کنم.با کابل معمولی تست کردم کیفیتش بد بود.
با کابل مانیتور تست کردم صدا نداشت.
اگه کابل hdmiبگیرم بازم لازمه کابل خاکستریه به کنسول نصب باهش?خوب جا نمیشن جفتشون باهم که!ارکید ه کنسولم

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام.من میخوام کنسولو به led 42" وصل کنم.با کابل معمولی تست کردم کیفیتش بد بود.
با کابل مانیتور تست کردم صدا نداشت.
اگه کابل hdmiبگیرم بازم لازمه کابل خاکستریه به کنسول نصب باهش?خوب جا نمیشن جفتشون باهم که!ارکید ه کنسولم

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دیگه چرا میخوای کابل AV رو هم وصل کنی آخه؟؟؟

HDMI هم صدا میده هم تصویر.

یه سوال کنسول من توسط کابل vga به بشت مانیتور وصل میشه از این کابل دوتا خروجی صدا هست و یک خروجی ابتیکال....... روی کیس من یک وردودی ابتیکال هم هست یک سیستم کریتیو 5.1 هم به کامبیوتر وصله... میخوام بدونم چجوری وصل کنم؟؟ چون ابتیکو ا کنسول وصل میکنم به کامبیوتر اما صدا در نمیاد از بلندگوهااا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or