سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی باورم نمیشه هنوزم xbox360 مشکل داره!!! یا اینکه فکر کنم چون از بازیهای کپی استفاده میشه اینطوریه.
در حال حاظر بهترین نوع xbox چیه توی بازار که 3 چراغ نشه و ارورای لعنتیه دیگه رو نده؟ قیمت ؟
دیگه 360 های تو بازار مشکل سه چراغ شدن و گرما و اینا ندارن مگراینکه واقعا بد شانس باشی یا کنسول رو تو شرایط بدی نگه داری کنی

سلام
من ایکس باکس ارکید دارم و بازی wwe 13 رو گذاشتم رو دستگاه و پیغام this disc is not supported داد و وارد بازی نشد و بازی wwe 12 یا بازی pes 2012 گذاشتم بالا اومدو بازی کردم ولی هنوز برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده و حتی اخرین اپدیت یعنی 2.0.16202.0 رو نصب کردم دوباره برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده . چه کار کنم ؟لطفا کمکم کنید

سلام
من ایکس باکس ارکید دارم و بازی wwe 13 رو گذاشتم رو دستگاه و پیغام this disc is not supported داد و وارد بازی نشد و بازی wwe 12 یا بازی pes 2012 گذاشتم بالا اومدو بازی کردم ولی هنوز برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده و حتی اخرین اپدیت یعنی 2.0.16202.0 رو نصب کردم دوباره برای بازی wwe 13 پیغام this disc is not supported میده . چه کار کنم ؟لطفا کمکم کنید
شاید بهتر باشه یه نسخه دیگه از این بازی رو از جای دیگه تهیه کنید ...

همون کاری رو که مادربرد توی PC میکنه!
-----------------------------------------------------------------
من یه هارد 20 برا کنسولم از یکی از دوستام گرفتم. وقتی وصلش کردم فضای آزادشو زده 13.6 گیگ. هارد مشکل داره؟؟

نه خودش همین جوری هست! بقیش برای فایلهای خود دستگاه استفاده میشه

سلام من واسه ایکس باکسم پسورد گذاشته بودم حالا اصلا یادم نمیاد چی بوده وارد بازی که میخواد بشه پسورد میخواد و قسمت familly setting هم قفله و تاپسورد قبلی رو نداشته باشم اجازه ورود نمیده خواهشن کمکم کنید

دوستان سلام به همه لطفا کمک کنید
من یه xbox360 arcad دارم داشتم با هاش far cry 3 بازی می کردم که یهو تصویر خط خطه صورتی شد بعد منم دستگاه رو خاموش کردم بعد دوباره روشن کردم بعد یه چراغ قرمز روشن شد و یه تصویر خاکستری اومد و نوشت که با ساپورت تماس بگیر ارورش هم فک کنم 74 بود اول فک کردم مشکل از کابلی جاییه اما بعد دیدم که مشکلش با در اوردنو اینا درست نشد لطفا کمک کنید گیج شدم رفت باید چیکار کنم؟؟؟

سلام دوستان یکی از دوستای من یه ایکس باکس ارکید داره فلش رو باش مچ میکنه روش هم بازی میریزه اما فلش رو میکشه دوباره وصل میکنه کنسول فلشو نمیشناسه باید چی کار کنه؟

دوستان

با این وسیله میشه 360 رو به پشت کیس وصل کرد که هم صدای PC و هم 360 از اسپیکرها پخش بشه ؟

3-5-mm-stereo-male-to-rca-female.JPG

دستگاه من 3 چراغ شده بود که مشکل هم از GPU بود همینطور بلا استفاده بود تا اینکه بالاخره با روش حوله درستش کردم حالا مشکلی که هست بعضی اوقات بعد از نیم ساعت تصویر میریزه به هم دستگاه فریز میشه و کاری نمیشه کرد دستگاهم دیگه 3 چراغ نمیده .دوستان راهنمایی کنید چیکار میشه کرد درسته کنسولم خیلی قدیمیه ولی اصلا شرایط خریدن یه کنسول نو دیگه رو ندارم و باید با همین بسازم.
اگر هم تو تهران تعمیر کاری رو میشناسید در این زمینه برام لطفا پ.خ کنید
ممنون از همه

سلام دوستان.نمیدونم از دیشب وقتی سی دی میزارم دستگاه یه ذره سی دی میخونه و اونجا مینویسه open try.مشکل چیه؟

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:53 PM ارسال شده بود ----------

خواهشا یکی جواب بده

سلام دوستان.نمیدونم از دیشب وقتی سی دی میزارم دستگاه یه ذره سی دی میخونه و اونجا مینویسه open try.مشکل چیه؟

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:53 PM ارسال شده بود ----------

خواهشا یکی جواب بده

میتونه از خرابی لنز باشه

سلام دوستان
من قبلا می تونستم از لایو و آنلاین بازی ها استفاده کنم و همزمان با کامپیوترم وب گردی کنم و هیچ مشکلی نداشتم مثلا در یک زمان هم لایو می زدم و برادرم در آن زمان وب گردی می کرد .
ولی از از مانی که شرکت ispرا عوض کردم دیگه اتفاق فوق الذکر نمی افته و زمانی که برادرم داره وب گردی می کنه من نمی تونم به لایو وصل شم و باید دیس می شد تا من وارد لایو شوم و برعکس.
دوستان چرا این اتفاق می افته ؟ نیاز به تنظیمات خاصی هست که باید روی مودم اعمال کنم که همزمان از هردو استفاده شود ؟
به پشتیبانی که زنگ می زنم اینجوری میشن:-/ نمی دونن چی بگن ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

سلام دوستان
من قبلا می تونستم از لایو و آنلاین بازی ها استفاده کنم و همزمان با کامپیوترم وب گردی کنم و هیچ مشکلی نداشتم مثلا در یک زمان هم لایو می زدم و برادرم در آن زمان وب گردی می کرد .
ولی از از مانی که شرکت ispرا عوض کردم دیگه اتفاق فوق الذکر نمی افته و زمانی که برادرم داره وب گردی می کنه من نمی تونم به لایو وصل شم و باید دیس می شد تا من وارد لایو شوم و برعکس.
دوستان چرا این اتفاق می افته ؟ نیاز به تنظیمات خاصی هست که باید روی مودم اعمال کنم که همزمان از هردو استفاده شود ؟
به پشتیبانی که زنگ می زنم اینجوری میشن:-/ نمی دونن چی بگن ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

دوست عزیز منظورت اینه که وقتی برادرت کانکت میکنه تو دیگه نمیتونی کانکت شی درسته؟
اگه منظورت همینه باید مودم رو از حالت کانکت bridging به pppoe تغییر بدی از داخل مودم .
موفق باشــــــی.

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 PM ارسال شده بود ----------

دستگاه من 3 چراغ شده بود که مشکل هم از GPU بود همینطور بلا استفاده بود تا اینکه بالاخره با روش حوله درستش کردم حالا مشکلی که هست بعضی اوقات بعد از نیم ساعت تصویر میریزه به هم دستگاه فریز میشه و کاری نمیشه کرد دستگاهم دیگه 3 چراغ نمیده .دوستان راهنمایی کنید چیکار میشه کرد درسته کنسولم خیلی قدیمیه ولی اصلا شرایط خریدن یه کنسول نو دیگه رو ندارم و باید با همین بسازم.
اگر هم تو تهران تعمیر کاری رو میشناسید در این زمینه برام لطفا پ.خ کنید
ممنون از همه

دوست عزیز اولا کار اشتباهی کردی حوله پیچیدی دور دستگاه ، دوما اگه تهران هستی من در خدمتت هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or