poorya_l
کاربر سایت
شما اصلا با 360تون تونستین بازی کنید؟
بله 11 بازی دارم اجرا شده
فقط این اینجوریه!
شما اصلا با 360تون تونستین بازی کنید؟
امشب نمی دونم دستگام چش شده تو 10 دقیقه سه بار هنگ کرده7تا فن کامپیوتر بهش وصله خیلی خنکه نمی دونم ایراد از کجاشه برقمون یه کم قطع و وصل میشع می تونه موثر باشه؟:thinking:آخه محافظم دارم

يعني ميزان شارژ دستهات از نصف كمتر شده(باتري هاش رو گفتم)
عزیزم باتری هاش رو 4بار تا العان عوض کردم ولی بازم این مشکل رو داره

امشب نمی دونم دستگام چش شده تو 10 دقیقه سه بار هنگ کرده7تا فن کامپیوتر بهش وصله خیلی خنکه نمی دونم ایراد از کجاشه برقمون یه کم قطع و وصل میشع می تونه موثر باشه؟آخه محافظم دارم
هت سینک که همونجا نیوفتاده که شما برداری رو رم ها بچسپونی باید از روی یه وصیله ای که خراب شده و هت سینک داره باز بشهاگه آدم به صورت غیرعلمی و شکمی 70 تا فن بچینه دور تا دور کنسول، مطمئنا اون نتیجهای رو نمیگیره که با یک فن در جای درست و کارشناسیشده میگیره.
کنسولو باز کن، فنهاتو 12 ولت کن، فن جلویی اضافه کن، برای Shroud جداکنندهی هوا بذار، روی رمهات هیتسینک بچسبون، و بعد اون 7 تا فنو بنداز کنار.
هت سینک که همونجا نیوفتاده که شما برداری رو رم ها بچسپونی باید از روی یه وصیله ای که خراب شده و هت سینک داره باز بشه

تو تهران:میشه آدرس بدی ؟

هت سینک که همونجا نیوفتاده که شما برداری رو رم ها بچسپونی باید از روی یه وصیله ای که خراب شده و هت سینک داره باز بشه
آخه همین چند صفحه قبل یه نفر می گفت فروشی نیست فکر کنم Saeed.x360 بودخیابان جمهوری پاساژ امجد هیتسینک کوچیک آلمینیومی بدون چسب میفروشه دونهای 100 تومن. اما صبر کنید من و یکی از بچهها دنبال هیتسینک توپ مسی با چسب مخصوص هستیم. الان توی بازار موجود نیست، ولی قبلا بوده. اگه تونستیم پیدا کنیم خبر میدیم.
من همین الان دارم توی فرومهای خارجی سوال میکنم که آیا میشه از همین چسبهای قطرهای خودمون استفاده کرد یا نه. البته میدونم اینطوری انتقال گرما خیلی کمتر میشه، اما میخوام ببینم کلا نزنه چیپ رو بترکونه!