سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی سری جدیدی هم که وارد ایران بشه مشکله گرماییش حل می شه؟؟تو خارج چی؟؟؟؟
اطلاعات بیشتری از این که چه تازیخ به بعد کنسول ها بدون مشکل خواهند بود نیست؟؟:confused::(

اطلاعات بیشتری از این که چه تازیخ به بعد کنسول ها بدون مشکل خواهند بود نیست؟؟:confused::(

هنوز هیچ خبر رسمی نیومده. ولی انگار الان Elite هائی که تو خارج فروش میره این Heat Sink جدید رو دارن. تو پائیز هم قراره سری جدید کنسولها بیان با چیپ 65nm و Heat Sink که دیگه همه چی رو حل میکنن. ولی تا اونها بیان این کنسولهائی که میان با چه Heat Sink میان رو خدا میدونه...

ببین اصلا به تاریخ به نظر من ربط نداره چون کسانی هستن که تاریخ 2005 دارن تو همین سایت روزی 5 تا 6 ساعت باهاش بازی می کنن
تنها چیزی که هست اینه که شانسیه شانست خوب باشه حله

به نظر من که xbox360دیگه کنسول آینده داری نیست و 2-3 سال دیگه کهنه میشه چون از دایرکست 10 پشتیبانی نمیکنه این سری جدید هم بخاطر فروش کردن برای هالو درست میکنن

یعنی با اینکه Heat Sink گذاشتن و 65 نانو متری کردن هم شانسه؟؟؟
بازم مشکل داره؟؟؟

چرا! اینطوری حتماً درست میشه چن همه میگن مشکل از سیستم خنک کننده GPU میاد و با Heat Sink این خیلی بهتر میشه و چیپ 65 نانو هم حرارتش خیلی کمتره.

به نظر من که xbox360دیگه کنسول آینده داری نیست و 2-3 سال دیگه کهنه میشه چون از دایرکست 10 پشتیبانی نمیکنه این سری جدید هم بخاطر فروش کردن برای هالو درست میکنن

اینم از اون حرفاسا !
مگه کنسول های نسل قبل Direct X 9.0 رو ساپرت میکردن یا مثلا همین PS3 مگه از Direct X 10 پشتیبانی میکنه ؟
Direct X که همه چیز نیست /:)

امشب نمی دونم دستگام چش شده تو 10 دقیقه سه بار هنگ کرده:(7تا فن کامپیوتر بهش وصله خیلی خنکه نمی دونم ایراد از کجاشه برقمون یه کم قطع و وصل میشع می تونه موثر باشه؟:thinking:آخه محافظم دارم

میشه بگین از کدوم دلیل و منطق به این نتیجه رسیدین؟
نکنه می خوای بگی PS2 آینده داره؟!؟!؟!:laughing:
یا شایدم Super Sega ؟!؟!؟! البته سوپر سگا هنوز که هنوزه از فروش بسیار بالایی برخورداره! اینو جدی میگم!

فقط می خوام بگم X360 آینده ای تضمین تر شده نسبت به بقیه کنسولها داره که بخش اعظمش بخاطر جیب بزرگ مایکروسافته! اینو همه می دونن!

جانه من یکم سطحتونو ببیرید بالا
آخه به نظرت این جملت خنده دار نیست؟
اصلا من هنوز فلسفه وجودی این directx رو نفهمیدم
کم کم دارم اعتقاد میارم که فقط برای پوله
در ضمن اینو بدونید که directx فقط تو pc تاثیر داره نه کنسول

یه مشکلی داشتم ...
من نمیدونم چرا هر چی بازی از دوستام میگیرم ارور Unrecognized Disk میده !! شاید نباید مرده خوری کنم !!! :)
اما گذشته از شوخی چیکار کنم ؟؟ هی میگه با یه دستمال نرم تمیز کن دیسک رو .... تمیز کردم اما بازم نمیشه ... راه دیگه ای نیست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or