سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا سلام من الان که بحث آدپتور شد یک سوال دارم من چون بعضی موقع ها 3 چهار روز بازی نمیکنم اشکال نداره سیم برق را از وسط قطع میکنم آخه خیلی برام تارخ دستگاه مهم نیست فقط میخوام بدونم مشکلی که نداره چون من از همون اول که خریدم این کار را میکن

اون وقت با مشکل من رو به رو میشی . توی بعضی از بازیها

ضمنا برای مشکل گرمایی راه حل بدید همتون هر کدوم بهتر بود او نو انتخاب میکنیم چرا این مدیرا تو این بخش اصلا فعالیت ندارن مسخرست بابا فکری به حال کنسول 360 بکنید تهویه ی میگم نظر آقای کینگ گیم 20 اون یارو که خیلی الکی اسپم میداد عملی بود میگفت 360 تو کیس بزاریم اصلا میشه یا شعر گفته یه فکر خوب برای تهویه ی بهتر هوا بکنید کمک ضمنا یه منبع بدید ببینیم 360 مشکل گرمایی ماله سخت افزار ضعیف هست یا طراحی بد یا تهویه ی نا مناسب یا هر 3 یا گزینه ی 2 و 3. من نمیدونم چی بخرم ps3 که اصلا این قضیه ی بازی های ps3 10 تومن چی هست؟اگه بازی ps3 10 بشه من یکی دربست مخلسشم البته من دوست ندارم منتظر بمونم برای همین میخوام 360 بخرم ولی میسوزه من میخوام بدن وقفه 6 ساعت بازی کنم میتونم بعد از یک ساعت یا دو ساعت دوباره 6 ساعت بازی کنم ps3 مناسبتره چون نمیسوزه ولی 360 ارزونتر و ارزونتر استps2 هم نداشتم ولی قدیمی شده میل زیادی به خریدش نداره 30 درصد ps2 است و 30 درصد هم ps3 است و 40 درصد هم xbox360 ولی با مشکل گرمایی غیر قابل حلش میشه 20 درصد.

من امروز داشتم بازی هامو یه نگاه می کردم روی همه ی بازی ها یه سری خط دیدم
که مثل هم بودند ااما جاشون و مثلا مدلشون فرق می کرد مثل هم بودند
از نظر نوعش و احتمال میدم خط هایی هست که داره درایو می ندازه به نظر شما باید چیکار کرد ؟ اینم عادیه ؟ یا مشکل داره درایو ؟
درایوم هم سامسونگ هست

از نظر نوعش و احتمال میدم خط هایی هست که داره درایو می ندازه به نظر شما باید چیکار کرد ؟ اینم عادیه ؟ یا مشکل داره درایو ؟
درایوم هم سامسونگ هست

این خشهائی که خیلی سطحیه بنظرم عادیه. در هر صورت شما دیسکو تو قابش قرار میدید و در میارین و وقتی تو درایو قرار میدین، سطحی که اطلاعات روش نوشته میشه با همه این سطوح برخورد پیدا میکنه. همین جابجائی باعث یه سری خشهایه خیلی سطحی میشه که با چشم دیده میشه. حالا نه فقط تو درایو 360 مثلا تو درایو کامپیوتر یا DVD Player هم بذاری یه دیسکو بعد از مدتی اینجوری میشه. با چشم هم میشه این خشهای سطحی رو دید. فکر کنم چون رو 360 بیشتر حساسی بیشتر به چشمت میاد. هیچ ایرادی از درایوت نیست. کلا اگه یه دیسکو دقیق ببینید میشه از رویه همین خشهای سطحی تشخیص داد قبلا ازش استفاده شده یا نه.

درایوم هم سامسونگ هست

اینم از مضرات سامسونگ:-" یادته تو راهنمای خرید 360 ...
هیتاچی فکر نمیکنم این خط رو بندازه(ماله من که این طوره چند نفر هم که دیدم میندازه سامسونگ داشتن)

اینم از مضرات سامسونگ:-" یادته تو راهنمای خرید 360 ...
هیتاچی فکر نمیکنم این خط رو بندازه(ماله من که این طوره چند نفر هم که دیدم میندازه سامسونگ داشتن)
بهتر بدونی این بازی های من دسته دوستم که هیتاچی هم داره میره همین mojtabafisher رو میگم
نمونش همین بازی Darkness بود که یه هفته دست من بود 3 هفته دست اون بوود و روی این دیسک خظ های شدید تری مشخصه

آخرین ویرایش:
مال من هیتاچیه و فقط رو یه دیسکم تا حالا خط انداخته! دیسک اولین بازی و تنها بازی که تابستون پارسال داشتم! دیگه از اون به بعد نه!

يک مشکل دارم ( که احتمال زياد تکراری هست ) همين مشکل چراغ قرمز
تقريبا 2 هفته پيش شروع شد و 3 ، 4 بار با انداختن حوله به مدت 1 ساعت درست شد ولی برای مدت کوتاه
راه حل قطعی چی هست ؟ باز کردن و استفاده از سشوار صنعتی ؟ این راه حل قطعی هست ؟ هيچ راه ديگه ای نيست ؟
يک مشکل دارم ( که احتمال زياد تکراری هست ) همين مشکل چراغ قرمز
تقريبا 2 هفته پيش شروع شد و 3 ، 4 بار با انداختن حوله به مدت 1 ساعت درست شد ولی برای مدت کوتاه
راه حل قطعی چی هست ؟ باز کردن و استفاده از سشوار صنعتی ؟ این راه حل قطعی هست ؟ هيچ راه ديگه ای نيست ؟
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=218905&postcount=613

مایکروسافت انگار بالاخره Heat Sink جدید رو روی دستگاهای Elite جدیدی که در حال حاظر فروش میرن، گذاشته. این عکسش:

open_7.jpg

پس شاید دیگه کنسولهائی که از این تاریخ به بعد ساخته میشن بدون مشکل باشن. :biggrin1:

این هم لینک سایت:

http://loot-ninja.com/2007/07/31/new-xbox-360-elites-have-added-heat-sink/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or