سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
k درست و حسابي هم نداره و عملا و بطور 100% بايد فضاي بالاش باز باشه بياد درايو قرار بگيره خب كاملا بديهي هست كه هواي گرم توليدشده از اين قطعه نميتونه خوب به چرخش دربياد و فضاي اطرافش گرم باقي ميمونه و اين همون عاملي هست كه به مرور زمان باعث جداشدن پايه هاي BGA مربوط به GPU ميشه.

تازه این GPU بدبخت یه مشکل دیگه هم داره. تجربه نشون داده که جریان هوا به مقدار کافی از GPU مکیده نمی‌شه و این برمی‌گرده به طراحی بد Shroud. همون سفیده که هوا رو هدایت می‌کنه:

The amount of air flow being sucked over the GPU heatsink is far less than CPU – this is due to the shroud design catering for the DVD Rom Drive profile. I would estimate that the GPU actually gets only about 30% of the total air flow (pressure/suction)
و طراحی بد Shroud هم برمی‌گرده به جای بد DVD Rom . طراحی بد همه‌ی این‌ها هم برمی‌گرده به تیم طراح :biggrin1:

برای حل این مشکل یه راه حل خیلی ساده پیش‌نهاد شده که از لینک زیر قابل دریافته:

http://rbjtech.bulldoghome.com/pages/rbjtech_bulldoghome_com/Xbox360.htm

البته من هنوز انجامش ندادم. کسی اگه خواست انجام بده خیلی حواسش باشه و آموزشو کامل بخونه.

آقا سلام من الان که بحث آدپتور شد یک سوال دارم من چون بعضی موقع ها 3 چهار روز بازی نمیکنم اشکال نداره سیم برق را از وسط قطع میکنم آخه خیلی برام تارخ دستگاه مهم نیست فقط میخوام بدونم مشکلی که نداره چون من از همون اول که خریدم این کار را میکنم

آقا سلام من الان که بحث آدپتور شد یک سوال دارم من چون بعضی موقع ها 3 چهار روز بازی نمیکنم اشکال نداره سیم برق را از وسط قطع میکنم آخه خیلی برام تارخ دستگاه مهم نیست فقط میخوام بدونم مشکلی که نداره چون من از همون اول که خریدم این کار را میکنم
نه اشكالي نداره
من اصلا موقعي كه كنسولو خاموش ميكنم از برق هم درش ميرم

تازه این GPU بدبخت یه مشکل دیگه هم داره. تجربه نشون داده که جریان هوا به مقدار کافی از GPU مکیده نمی‌شه و این برمی‌گرده به طراحی بد Shroud. همون سفیده که هوا رو هدایت می‌کنه:

The amount of air flow being sucked over the GPU heatsink is far less than CPU – this is due to the shroud design catering for the DVD Rom Drive profile. I would estimate that the GPU actually gets only about 30% of the total air flow (pressure/suction)
و طراحی بد Shroud هم برمی‌گرده به جای بد DVD Rom . طراحی بد همه‌ی این‌ها هم برمی‌گرده به تیم طراح :biggrin1:

برای حل این مشکل یه راه حل خیلی ساده پیش‌نهاد شده که از لینک زیر قابل دریافته:

http://rbjtech.bulldoghome.com/pages/rbjtech_bulldoghome_com/Xbox360.htm

البته من هنوز انجامش ندادم. کسی اگه خواست انجام بده خیلی حواسش باشه و آموزشو کامل بخونه.

Exactly سامان !! دقيقا! سامان به نكته خوبي اشاره كردي و خواستم همين مساله رو بگم. واقعا طراحي بد تهويه داخلي دستگاه با اون Shroud كامل شده!!

خدمت دوستان محترم عرض شود كه بالاخره اولين كنسول خراب با تاريخ 2007 هم ديده شد ! مشكل هنگ كردن و در نهايت سه چراغ قرمز.
تاريخ كنسول مربوط به 2/2007 هست.

ماله من واسه همین ماه دوم 2007 هست;)

اگر دستگاهتو از برق بکشی ساعت میپره.
اگر هم به لایو وصل بشی اتوماتیک تنظیم میشه

پس بهتر بود ساعت نزاره!
چون هر دفعه بهم میریزه...;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or