راستی واسه من دموی قابل بازی kameo , tra , bornout روش بود نکنه دسته 2 هست؟
اين سه تا دمو چقدر جا گرفته!!!:confused:نه امين نگران نباش اون Playble دمو هست و من فقط تو دستگاههاي 2007 ديدمشون چون تو هارد من هم هست. فكر كنم دستگاهت مثل من باشه البته من موقعي كه تو مغازه دستگاهم رو براي اولين بار روشن كردم اين پيغام برام اومد و الان يكم خيالم راحته
من که فعلا بی خیال اپگرید کردن کامپیوتر شدم صبر می کنم 360 جدید بیاد!
کسی می دونه که این درسته که 360 سی پی یوش 3 هستهای هست؟؟؟؟در ضمن منم می خوام بدونم که heat sink کی رو کنسول های جدید قرار می گیره؟ قبل از 2008 یا بعدش؟
هان ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!من که فعلا بی خیال اپگرید کردن کامپیوتر شدم صبر می کنم 360 جدید بیاد!
آره. سی پی یو 360 3 Core داره. تو همه سایتهای بازی و خود سایت Xbox.com میتونی چک کنی. کنسولهای جدید هم با تکنولوژی 65nm و heat sink جدید قراره تو پائیز بیاد بیرون.
ببين Heatsink به قطعه اي فلزي گفته ميشه(آلياژش هم مهمه) كه براي كاهش دماي CPU و GPU بروي اونها گذاشته ميشه تا دماي اونها رو به محيط منتقل كنه تو عكس زير هر دو Heatsink بكار رفته در 360 رو ميبينيد كه سمت راستي مربوط به cpu 360 يعني Xenon هست و چپي هم مربوط به gpu 360کسی جواب من رو نمیده؟!
ببين Heatsink هايي كه تو قطعات الكترونيكي بكار ميره در بازار يافت نميشه و اصلا بفروش نميرسه مگر بصورت دسته دوم كه اگه قطعه اي سوخته باشه heatsink رو برات باز ميكنن و بعد ميفروشنبه صورت جدا به فروش میرسه؟!
یعنی بخری بدی برات بندازن روش!
همون کنسولی که همزمان با halo 3 میاد؟