سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخه چرا بهش دروغ میگین غزیزم مدل 2007 هم داغ میکنه مشکل 360 از سخت افزارش نیست مشکل از سیستم تهویش هست باور کن اگه 2تا فن pc یا یه فن مخصوص بزاری هیچ مشکلی پیش نمیاد البته یه مقدار هم شانسی هست (شما بخون 90% )

سلام دوست عزیز.
من کنسولم مدل 29/11/2006 هست. بجرأت هم بهت میگم داغ نمیکنه. صدالبته گرم میشه پشت یا زیر دستگاه ولی خیلی در حد معمولی. که خب واسه همچین کنسول پیشرفته ای با این همه قطعات الکترونیکی که توش بکار رفته طبیعیه.
2 تا فن PC؟! شما میتونی 10 تا فن PC بزاری و منم اگه احساس میکردم لازمه حتما اینکارو میکردم. ولی کنسول من اصلا داغ نمیکنه. باور کن هیچ دروغی هم ندارم بگم. آخه آدم سر همچین چیزائی هم دروغ میگه؟! من اگه کنسولم داغ میکرد اولین نفری بودم که واسش فن میخریدم، چون خیلی رو این مسائل حساسم.

درست

نگاه کن بیشتر اینا که میگن ساخت فلان تاریخ هست تمام چرت هست 360 مثل 405 هست شانسی قبول داری؟
درسته ولی همش هم شانسی نیست کلا 360 کنسول خوبی ولی من فن بوی سونی نمیتونم بخرمش.اول میخواستم بخرمش ولی بعد با مشکلات گرمایی گفتم فقط سونی از اونجا که من هیچ وقت شانس نداشتم تصمیم گرفتم یه psp بخرم.ps3 که نمیتونم بخرم ps2 هم که همرام نیست من ps1 و کامپیوتر را بازی کردم برای همین از سونی خوشم اومد چون با 12 ساعت کار آخ نگفت.

نگاه کن بیشتر اینا که میگن ساخت فلان تاریخ هست تمام چرت هست 360 مثل 405 هست شانسی قبول داری؟

آخه اینجوری که نمیشه گفت. خب اینجوری همه چیز تو زندگی شانسیه. مثلا احتمال اینکه از خونه بری بیرون بعد بری زیره ماشین(خدا نکنه) هم هست. ولی خب ممکنه 1 در ملیون اتفاق بیافته. ولی خوب همون 1 در ملیون هم شانسه. حالا تو بگو درصد شانسشو چقدر میدونی تا من بگم قبول دارم یا نه. من خودم احتمالشو بیشتر از 5% نمیدونم که کنسولی که میخری مشکل دار باشه. یعنی از هر 20 تا شاید یکیش. ولی باز هم از اینی که میگم کمتره من خیلی دست بالا گرفتم درصد شانس خرابیشو.

آخه اینجوری که نمیشه گفت. خب اینجوری همه چیز تو زندگی شانسیه. مثلا احتمال اینکه از خونه بری بیرون بعد بری زیره ماشین(خدا نکنه) هم هست. ولی خب ممکنه 1 در ملیون اتفاق بیافته. ولی خوب همون 1 در ملیون هم شانسه. حالا تو بگو درصد شانسشو چقدر میدونی تا من بگم قبول دارم یا نه. من خودم احتمالشو بیشتر از 5% نمیدونم که کنسولی که میخری مشکل دار باشه. یعنی از هر 20 تا شاید یکیش. ولی باز هم از اینی که میگم کمتره من خیلی دست بالا گرفتم درصد شانس خرابیشو.
به نظر من شانس خرابی 360 یک در صد 1 %

ایشالا سری های جدیدش مثل اینکه قراره یه فن اضافه بشه که دماش 3-5 درجه کاهش پیدا می کنه کسی اطلاعاتی داره تو این ضمینه؟

فن که نه!
یک عکس منتشر شده که طبق اون گویا دمای هیتسینک GPU از طریق لوله مسی به یک هیتسنک دیگر منتقل میشه و امکان خرابی GPU رو ( اگر درست کار کنه ) به صفر می رسونه!
همونطور می دونید خرابی 360 بیشتر بخاطر چیپ رام ها و GPU هست!
ولی مایکرو هنوز چیزی در ایم مورد نگفته!
هر چند به نظر میار عکس fake نباشه!
مثل همون عکس هایی که قبل از اینکه Elite بیاد منتشر شد و معلوم شد که درسته!

===========

فقط اگه درسته مایکرو باید این Heat sink ها رو جدا هم عرضه کنه!
تا بقیه ملت هم بتونن استفاده کنن!

آقا لنز من بعضی وقتا برای خوندن دیسک منظورم همون اول که میزارم توش یه صدایی می کنه غیییییییییییییییییر چ بعد خفه میشه و بازی رو اجرا می کنه این مشکلی نیست عادیه ؟

آقا لنز من بعضی وقتا برای خوندن دیسک منظورم همون اول که میزارم توش یه صدایی می کنه غیییییییییییییییییر چ بعد خفه میشه و بازی رو اجرا می کنه این مشکلی نیست عادیه ؟
این صدایی که شما میگی مال من هر وقت موقعه ی لود میشه از دستگاه بیرون میاد:laughing: فکر نکنم مشکلی باشه چون دوست من یه سال با همین صداها داره 360 بازی میکنه مشکلی هم براش پیش نیومده.

مي دونم داري چي مي گي بايد درست بازي رو تو دستگاه بذاره بعد يه مدتم به كل درست ميشه فعلا بايد خيلي خوب تو جاش قرار بدي تا اين صدا رو نده بعدا هم كاملا درست ميشه

این صدایی که شما میگی مال من هر وقت موقعه ی لود میشه از دستگاه بیرون میاد:laughing: فکر نکنم مشکلی باشه چون دوست من یه سال با همین صداها داره 360 بازی میکنه مشکلی هم براش پیش نیومده.

خيلي صداش وحشتناكتر از اين حرفاس ادم از جا مي پره:laughing:

خيلي صداش وحشتناكتر از اين حرفاس ادم از جا مي پره:laughing:

آره. بعضی وقتها اون اول که بازی میخواد لود بشه یه قیژ کوچیک میکنه اونم خیلی آروم. اینجوری نیست که آدم از جاش بپره! شایدم هنوز درایوت خوب آب بندی نشده!

کنسول من وقتی داشم forza2 بازی میکردم وسط مسابقه این صدای قییییییییژژژژز رو داد و بعد هم در کمال ناباوری با پیغام clean the disk رو به رو شدم !!!!
خدا رو شکر فقط همون 1 بار این پیغام رو داد بعدش درست شد و از اون روز به بعد بعضی وقتها این صدا دوباره میاد ولی هیچ اتفاقی نمیفته !
من فکر میکنم به خاطر این هست که به لنز کنسول فشار زیادی اومده .

آخرین ویرایش:

بحث صدای درایو کاملا الکیه !
باز خوبه مال 360 خفه میشه!
شما موقعی که درای یک برنامه رو رو کامپیوترت نصب می کنی! ببین چه غیییییییییییییییییرررررررررررررچچچچچی از درایوت میاد بیرون ( که البته خفه نمیشه )!
اصلا ببینم شما چرا اینقدر حساسیت الکی نشون می دین:
بد بخت صدا هم نده!
بعضی ها مثل آقا حمید حتی رفتن پیدا کردن که چه موقع چه جور صدایی میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or