54M113
کاربر سایت
مبارکت باشه حالا چرا Lost Planet حداقل The Darkness می گرفتیاره دیگه ما هم رفتیم قاطیه مرغا!!!:biggrin1:
ممنون من از فتحی گرفتم با یه فن و کابل vga و مادگیش و lost planet شد 540 تومن
ایشالله کی مشکلی پیش نمیاد
مبارکت باشه حالا چرا Lost Planet حداقل The Darkness می گرفتیاره دیگه ما هم رفتیم قاطیه مرغا!!!:biggrin1:
اره دیگه ما هم رفتیم قاطیه مرغا!!!:biggrin1:
با سلام.......
یه مشکلی پیش اومده برام. یه دستگاه 360 خریدم. امروز تو مغازه که تست کرد هیچ مشکلی نداشت اما الان که اوردم خونه موقعیی که به تلوزیون وصلش کردم دیدم تصویر سایه سفیده؟؟؟؟؟
حتی دستگاه رو خاموش و روشن کردم..اما بازم همونطور مونده......به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟؟؟ البته یه نکته تو مغازه مغازه دار از کابل خودش برای اتصال به کنسول استفاده کرد............نکته دیگه اینکه هیچ گونه ارور یا مشکل تصویری و صوتی نداشتم.........فقط همین سیاه سفید بودن........
شما میتونید بگید مشکل احتمالا از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم.......
راستی من تلویزیونم از اون سونی های 21 اینچ 10-12 سال پیش هست.....
من تو فروم سایت ایکس باکس خوندم که بعضی از تلویزیونهای قدیمی چون نمیتونن 60 هرتز رو ساپورت کنن سیگنالهای رنگهای دیگه رو نمیتونه بخونه!!!!!
پس ممکنه مشکل از خود تلویزیون هم باشه؟(با توجه به اون چیزایی که گفتم؟)
مبارکت باشه امین ولی همون لحظه ی اول که رسید به این نکات توجه کن:
1:هیچ اثر خراشیدگی لکه رو دستگاه نباشه
2-اون تلق رو ترای کنده نشده باشه و ...
امین جون از صمیم قلب بهت تبریک میگم. مبارکت باشه
انشالا که فن کنسولت همیشه واسش بچرخه و از X360 ت و بازیاش لذت ببری و البته هیچ وقت هم هیچ مشکلی پیدا نکنه :laughing:![]()
خب اون تلق روی درایو چرا باید دست نخورده باشه واسه اینکه بخوای بفروشی؟:biggrin1:منظورش برچسب روي درايو بود كه بايد دست نخورده بنظر برسه
پ.ن : دستگاهت مبارك باشه شيرينيش رو كي ميدي؟!!:biggrin1:
خب اون تلق روی درایو چرا باید دست نخورده باشه واسه اینکه بخوای بفروشی؟:biggrin1:
چه شیرینی بدم؟![]()