سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مبارکت باشه امین ولی همون لحظه ی اول که رسید به این نکات توجه کن:
1:هیچ اثر خراشیدگی لکه رو دستگاه نباشه
2-اون تلق رو ترای کنده نشده باشه و ...

اره دیگه ما هم رفتیم قاطیه مرغا!!!:biggrin1:
ممنون من از فتحی گرفتم با یه فن و کابل vga و مادگیش و lost planet شد 540 تومن:love:
ایشالله کی مشکلی پیش نمیاد

امین جون از صمیم قلب بهت تبریک میگم. مبارکت باشه :love::love:
انشالا که فن کنسولت همیشه واسش بچرخه و از X360 ت و بازیاش لذت ببری و البته هیچ وقت هم هیچ مشکلی پیدا نکنه :laughing:;)

آخرین ویرایش:
هر کدوم از شماها چند وقته که از عمر Xbox تون میگزره...!؟ یک سال شده بدون اینکه مشکلی داشته باشه!؟ یا با خرابی و تعمیرش شده یک سال یا بیشتر..!؟:confused:

هر کدوم از شماها چند وقته که از عمر Xbox تون میگزره...!؟ یک سال شده بدون اینکه مشکلی داشته باشه!؟ یا با خرابی و تعمیرش شده یک سال یا بیشتر..!؟

مال من 1 هفته پیش جشن تولد یکسالگیش بود!
تا حالا هم مثل خر ازش کار کشیدم!

با سلام.......
یه مشکلی پیش اومده برام. یه دستگاه 360 خریدم. امروز تو مغازه که تست کرد هیچ مشکلی نداشت اما الان که اوردم خونه موقعیی که به تلوزیون وصلش کردم دیدم تصویر سایه سفیده؟؟؟؟؟
حتی دستگاه رو خاموش و روشن کردم..اما بازم همونطور مونده......به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟؟؟ البته یه نکته تو مغازه مغازه دار از کابل خودش برای اتصال به کنسول استفاده کرد............نکته دیگه اینکه هیچ گونه ارور یا مشکل تصویری و صوتی نداشتم.........فقط همین سیاه سفید بودن........
شما میتونید بگید مشکل احتمالا از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم.......
راستی من تلویزیونم از اون سونی های 21 اینچ 10-12 سال پیش هست.....
من تو فروم سایت ایکس باکس خوندم که بعضی از تلویزیونهای قدیمی چون نمیتونن 60 هرتز رو ساپورت کنن سیگنالهای رنگهای دیگه رو نمیتونه بخونه!!!!!
پس ممکنه مشکل از خود تلویزیون هم باشه؟(با توجه به اون چیزایی که گفتم؟)

من میگم برو روی تلوزیون یکی دیگه امتحان کن.

اگه اونم سیاه و سفید بود مشکل از کابلته ولی اگه درست بود مشکل از تلویزیونته.

اگه اشکال از تلوزیونت بود برو به مغازه داره بگو یه کابلی بده که به تلوزیونت بخره یا برو با Vga وصل کن به مانیتورت.

با سلام.......
یه مشکلی پیش اومده برام. یه دستگاه 360 خریدم. امروز تو مغازه که تست کرد هیچ مشکلی نداشت اما الان که اوردم خونه موقعیی که به تلوزیون وصلش کردم دیدم تصویر سایه سفیده؟؟؟؟؟
حتی دستگاه رو خاموش و روشن کردم..اما بازم همونطور مونده......به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟؟؟ البته یه نکته تو مغازه مغازه دار از کابل خودش برای اتصال به کنسول استفاده کرد............نکته دیگه اینکه هیچ گونه ارور یا مشکل تصویری و صوتی نداشتم.........فقط همین سیاه سفید بودن........
شما میتونید بگید مشکل احتمالا از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم.......
راستی من تلویزیونم از اون سونی های 21 اینچ 10-12 سال پیش هست.....
من تو فروم سایت ایکس باکس خوندم که بعضی از تلویزیونهای قدیمی چون نمیتونن 60 هرتز رو ساپورت کنن سیگنالهای رنگهای دیگه رو نمیتونه بخونه!!!!!
پس ممکنه مشکل از خود تلویزیون هم باشه؟(با توجه به اون چیزایی که گفتم؟)

دستگاه و کابل شما مشکلی ندارد، متاسفانه TV شما مالتی سیستم نیست به همین علت NTSC رو به صورت سیاه و سفید نشون میده و فقط حالت PAL رو رنگی نشان خواهد داد. ضمنا حالت NTSC نیز 60 هرتز می باشد و PAL هم 50 هرتز، البته شما اشاره کردید که تلویزیونتون سونی است. اگر از این مدل هایی که جلوش یه در داره برای تنظیم نور، صدا و تنظیم کانال اونجا رو چک کنید ببیند کلید یا سوئیچی برای انتخاب حالت NTSC وجود داره یا نه روی بعضی از سونی های قدیمی حالت NTSC باید به صورت دستی انتخاب بشه. موفق باشید

با سلام..............
دوست عزیز Digital Dreams من تلویزیونمون رو نگاه کردم و دیدم فقط تنظیم اتوماتیک و تنظیم پال داره و روی هر دوتا اینا هیچ تغییری ایسجاد نمیشه.........
پس با این تفاسیر میشه مطمئن بود که تلویزیون من پال هست و دستگاه نمیتونه روش به صورت رنگی نمایش بده درسته؟؟؟؟؟؟
بازم مممنونم.........:love:

منم يك tvكوچيك براي اتاقم گرفتم
و باهاش فوتبال ميديم ps2بازي مي كردم
الان كه 360 بهش وصل كردم سياه و سفيد بود
و رفتم تو tvخونمون همون بزرگه بازي ميكنم
خدايش اون موقع منم نمي دونشتم چيه تازه الان فهميدم

بچه ها راستي همتون ترانس محافظ داريد - من بگيرم يا نه؟
لازم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مبارکت باشه امین ولی همون لحظه ی اول که رسید به این نکات توجه کن:
1:هیچ اثر خراشیدگی لکه رو دستگاه نباشه
2-اون تلق رو ترای کنده نشده باشه و ...

1)نه نبود!
2)تلق روی چی؟!

امین جون از صمیم قلب بهت تبریک میگم. مبارکت باشه :love::love:
انشالا که فن کنسولت همیشه واسش بچرخه و از X360 ت و بازیاش لذت ببری و البته هیچ وقت هم هیچ مشکلی پیدا نکنه :laughing:;)

قربونت امین جون :love:

منظورش برچسب روي درايو بود كه بايد دست نخورده بنظر برسه
پ.ن : دستگاهت مبارك باشه شيرينيش رو كي ميدي؟!!:biggrin1:
خب اون تلق روی درایو چرا باید دست نخورده باشه واسه اینکه بخوای بفروشی؟:biggrin1:
چه شیرینی بدم؟:cool:

خب اون تلق روی درایو چرا باید دست نخورده باشه واسه اینکه بخوای بفروشی؟:biggrin1:
چه شیرینی بدم؟:cool:

ببين اصلا اون مهم نيست چون هم ابتدا به ساكن براي تبديل دستگاه اون برداشته ميشه و خودشون دوباره وصل ميكنن و كار اسوني هم هست فقط موقعي كه اولين بار دستگاهتو روشن كردي انتخاب language برات اومد يا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or