xbox360club
کاربر سایت
شما یه بار افقی بزارید ببینید درست میشه یا نه...سلام .اقا يكي كمك كن شما تابه حال به اين مشكل بر نخوردين من دستگاهم عمودي ميزارم
شما یه بار افقی بزارید ببینید درست میشه یا نه...سلام .اقا يكي كمك كن شما تابه حال به اين مشكل بر نخوردين من دستگاهم عمودي ميزارم
کی من یه همچین حرفی زدم؟؟اي اي اي ... فرزاد جان شما خودت يه بار گفتي
راستي فرزاد جان چند روز پيش ميست كالت افتاده بود ... كاره واجبي داشتي ؟
دوستان آیا این درسته که همه x360 ها حداکثر 2 سال دووم میارن و بعد خراب
میشن ؟ یعنی بعد از 2 سال نابود ؟ چهارصد و خورده ای کاملا پر ؟ تا چه حد
این شایعه صحت داره ؟
حالا فوقش مثل PS2 بعد از 2 سال بخوای لنز یا آرمیچرش رو عوض کنی!
خودت داری میگی شایعه! آخه کنسول چشه که درست بعد از 2 سال پر در بیاره!اقا من تو كليك جام جم خوندم شايعه شده هركي بازي Forza2رو بازي كرده كنسولش هنگ كرده و ماكرو سافت در هر جايي كه اين حرفها اومده تمام نوشته ها رو از فروم ها پاك كرده
ببينيم اينجا هم ميان پاك كنند
مال من كه اينطور نبوده
براي هركي شده بياذ يه توضيحي بده ببينيم جريان چي بوده؟
ضمنا از شانس شما است که خراب نمیشه اون هفتاد نفر چه کنند شاید وضع مالی یارو بد بود زورکی کنسول خریده بعد کنسولش بره رو هوا خدایییشش چرا قبول نمیکنید 360=ضررکی من یه همچین حرفی زدم؟؟
هم مال من بوده هم مال رفیقم!
می خواستم سفارش هام رو بهت بدم!
شما بالاخره کی میری دبی؟!
هر موقع خواستی بری ، بگو من یه روز قبلش لیست کنم تحویلت بدم!
خودت داری میگی شایعه! آخه کنسول چشه که درست بعد از 2 سال پر در بیاره!
الان یک ساله دارمش مشکلی نداره! گزارشی هم در این رابطه نبوده که بگین همچین اتفاقی افتاده!
حالا فوقش مثل PS2 بعد از 2 سال بخوای لنز یا آرمیچرش رو عوض کنی!
اگر قراره مشکلی برای کنسولت پیش بیاد ، در 3 ماه اول مشخص میشه!
در ضمن اکثر این افرادی که کنسولشون مشکل پیدا می کنه ، مخصوصا تو ایران ، علتش اینه که از جای مطمئن نگرفتن!
و احتمالا کنسول هاشون ریفربیش بوده و دردسر هایی که خریدن این نوع اجناس داره! گرونتر از قیمت واقعی..خرابی زود هنگام...اعصاب خوردی...و.....! که همش بخاطر سودجویی بعضی افراده!
من موقعی که گرفتم ، تقریبا 8 نفر رو میشناختم ، که از اونجایی که من گرفتم خرید کردن!
همه کنسول ها پلمپ شده بود ، حتی خود فروشنده هم دست بهش نزده بود!
الان هیچ کدوممون هم مشکلی نداریم!
من نمی گم که 360 ها مشکلی ندارن ولی آمار اشتباهی که بوجود اومده ، این شایعات رو هم با خودش آورده!
کسی نمیاد تو این سایت بگه که آقا من 360 دارم و سالمه!
تا مال یکی خراب میشه میاد اینجا و فحش مایکروسافت میده! اگر 70 تا کنسول خراب شده اونطرف 1000 تاش داره سالم کار میکنه!
از 360 میکروسافت همه چی بر میاد ماکرو برای این که کم نیاره نوشته ها تو فروم ها پاک کرده چه جوری مگه میشه؟؟؟اقا من تو كليك جام جم خوندم شايعه شده هركي بازي Forza2رو بازي كرده كنسولش هنگ كرده و ماكرو سافت در هر جايي كه اين حرفها اومده تمام نوشته ها رو از فروم ها پاك كرده
ببينيم اينجا هم ميان پاك كنند
مال من كه اينطور نبوده
براي هركي شده بياذ يه توضيحي بده ببينيم جريان چي بوده؟
نمی خوام اسپم بدم
ولی یا Ps2 نداری یا اگه داری چینیشو داری
من خودم 5.5 سال دارم هنوز یه بارم نبردم تعمیرگاه فقط یه بار رفته اونم به خاطر اینکه مودچیپ نصب کنم
رفقا سلام
یه مشکلی پیش اومده برام. یه دستگاه 360 دسته دوم خریدم. امروز که کمی باهاش بازی کردم بعد از مدتی بین تصویر رنگی و سیاه و سفید پرش کرد و بعد کاملا سیاه و سفید شد. دستگاه رو روشن و خاموش کردم و این مساله برطرف شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه برگشت.
آیا میتونین بگین مشکل چیه؟ ممنون میشم اگر راهنمائیم کنین.
سلام مجدد،
این دستگاه رو من 3-2 روزه خریدم. اگر کسی علت این مشکل رو میدونه لطفا بگه. تا دیرتر نشده شاید بتونم به یارو پسش بدم.
کابلها رو هم چک کردم و همه محکم سره جاشون بودن.