سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اي اي اي ... فرزاد جان شما خودت يه بار گفتي
کی من یه همچین حرفی زدم؟؟:eek:

راستي فرزاد جان چند روز پيش ميست كالت افتاده بود ... كاره واجبي داشتي ؟

هم مال من بوده هم مال رفیقم!
می خواستم سفارش هام رو بهت بدم!
شما بالاخره کی میری دبی؟!
هر موقع خواستی بری ، بگو من یه روز قبلش لیست کنم تحویلت بدم!

دوستان آیا این درسته که همه x360 ها حداکثر 2 سال دووم میارن و بعد خراب
میشن ؟ یعنی بعد از 2 سال نابود ؟ چهارصد و خورده ای کاملا پر ؟ تا چه حد
این شایعه صحت داره ؟

خودت داری میگی شایعه! آخه کنسول چشه که درست بعد از 2 سال پر در بیاره!
الان یک ساله دارمش مشکلی نداره! گزارشی هم در این رابطه نبوده که بگین همچین اتفاقی افتاده!
حالا فوقش مثل PS2 بعد از 2 سال بخوای لنز یا آرمیچرش رو عوض کنی!
اگر قراره مشکلی برای کنسولت پیش بیاد ، در 3 ماه اول مشخص میشه!
در ضمن اکثر این افرادی که کنسولشون مشکل پیدا می کنه ، مخصوصا تو ایران ، علتش اینه که از جای مطمئن نگرفتن!
و احتمالا کنسول هاشون ریفربیش بوده و دردسر هایی که خریدن این نوع اجناس داره! گرونتر از قیمت واقعی..خرابی زود هنگام...اعصاب خوردی...و.....! که همش بخاطر سودجویی بعضی افراده!
من موقعی که گرفتم ، تقریبا 8 نفر رو میشناختم ، که از اونجایی که من گرفتم خرید کردن!
همه کنسول ها پلمپ شده بود ، حتی خود فروشنده هم دست بهش نزده بود!
الان هیچ کدوممون هم مشکلی نداریم!
من نمی گم که 360 ها مشکلی ندارن ولی آمار اشتباهی که بوجود اومده ، این شایعات رو هم با خودش آورده!
کسی نمیاد تو این سایت بگه که آقا من 360 دارم و سالمه!
تا مال یکی خراب میشه میاد اینجا و فحش مایکروسافت میده! اگر 70 تا کنسول خراب شده اونطرف 1000 تاش داره سالم کار میکنه!

آخرین ویرایش:

:eek: :eek: :eek:
نمی خوام اسپم بدم
ولی یا PS2 نداری یا اگه داری چینیشو داری
من خودم 5.5 سال دارم هنوز یه بارم نبردم تعمیرگاه فقط یه بار رفته اونم به خاطر اینکه مودچیپ نصب کنم

اقا من تو كليك جام جم خوندم شايعه شده هركي بازي Forza2رو بازي كرده كنسولش هنگ كرده و ماكرو سافت در هر جايي كه اين حرفها اومده تمام نوشته ها رو از فروم ها پاك كرده
ببينيم اينجا هم ميان پاك كنند
مال من كه اينطور نبوده
براي هركي شده بياذ يه توضيحي بده ببينيم جريان چي بوده؟

اقا من تو كليك جام جم خوندم شايعه شده هركي بازي Forza2رو بازي كرده كنسولش هنگ كرده و ماكرو سافت در هر جايي كه اين حرفها اومده تمام نوشته ها رو از فروم ها پاك كرده
مال من كه اينطور نبوده
ببین مشکل سخت افزاری فقط برای ایرانی ها 2 سال کار میده به دلیل نداشتن گارانتی و..............مشکل سخت افزاری هم نمیشه کاریش مگه اینکه کلا سخت افزار 360 تعویض بشه یعنی کل مادربورد چون اینطوری که نمیشه سخت افزار آپدیت کرد رو کنسول های قدیمی اگه هم بشه باید مادربورد قبلیت را بندازی تو جوب کنار خونتون!!!!!

کی من یه همچین حرفی زدم؟؟:eek:

هم مال من بوده هم مال رفیقم!
می خواستم سفارش هام رو بهت بدم!
شما بالاخره کی میری دبی؟!
هر موقع خواستی بری ، بگو من یه روز قبلش لیست کنم تحویلت بدم!

الان یک ساله دارمش مشکلی نداره! گزارشی هم در این رابطه نبوده که بگین همچین اتفاقی افتاده!
اگر قراره مشکلی برای کنسولت پیش بیاد ، در 3 ماه اول مشخص میشه!
در ضمن اکثر این افرادی که کنسولشون مشکل پیدا می کنه ، مخصوصا تو ایران ، علتش اینه که از جای مطمئن نگرفتن!
و احتمالا کنسول هاشون ریفربیش بوده و دردسر هایی که خریدن این نوع اجناس داره! گرونتر از قیمت واقعی..خرابی زود هنگام...اعصاب خوردی...و.....! که همش بخاطر سودجویی بعضی افراده!
من موقعی که گرفتم ، تقریبا 8 نفر رو میشناختم ، که از اونجایی که من گرفتم خرید کردن!
همه کنسول ها پلمپ شده بود ، حتی خود فروشنده هم دست بهش نزده بود!
الان هیچ کدوممون هم مشکلی نداریم!
من نمی گم که 360 ها مشکلی ندارن ولی آمار اشتباهی که بوجود اومده ، این شایعات رو هم با خودش آورده!
کسی نمیاد تو این سایت بگه که آقا من 360 دارم و سالمه!
تا مال یکی خراب میشه میاد اینجا و فحش مایکروسافت میده! اگر 70 تا کنسول خراب شده اونطرف 1000 تاش داره سالم کار میکنه!
ضمنا از شانس شما است که خراب نمیشه اون هفتاد نفر چه کنند شاید وضع مالی یارو بد بود زورکی کنسول خریده بعد کنسولش بره رو هوا خدایییشش چرا قبول نمیکنید 360=ضرر

مال من كه اينطور نبوده
از 360 میکروسافت همه چی بر میاد ماکرو برای این که کم نیاره نوشته ها تو فروم ها پاک کرده چه جوری مگه میشه؟؟؟

چرا راه دوری می ری؟ همین جاهم من فقط 10-11 نفر رو دیدم که کنسولشون خراب شده... مال بقیه سالمن ... 100000 تا سالم تو دنیا هست ;)

نمی خوام اسپم بدم
ولی یا Ps2 نداری یا اگه داری چینیشو داری
من خودم 5.5 سال دارم هنوز یه بارم نبردم تعمیرگاه فقط یه بار رفته اونم به خاطر اینکه مودچیپ نصب کنم

من Ps2 ندارم!
منظورم این بود که اگر مشکلی پیش بیاد به ، همین مشکلهایی هست که برای اکثر کنسول ها پیش میاد ، نه اینکه Ps2 بعد از 2 سال خراب میشه!

اقا يه چيز ميگم اين بحث عمودي يا افقي بودن دستگاه رو تموم كنيد واون اينكه اگه از مني كه يه دستگاه به... دادم بپرسي ميگم افقي بهتره چون من دستگاه قبليم(خدا بيامرز:cheesygri) رو عمودي ميزاشتم وبنظر خودم باز هم تاكيد ميكنم به نظر خودم همون شه كه دستگاهم به... رفت وحالا كه افقي ميزارم راضيترم حالا خود دانيد:-"

سیاه و سفید شدن تصویر

رفقا سلام
یه مشکلی پیش اومده برام. یه دستگاه 360 دسته دوم خریدم. امروز که کمی باهاش بازی کردم بعد از مدتی بین تصویر رنگی و سیاه و سفید پرش کرد و بعد کاملا سیاه و سفید شد. دستگاه رو روشن و خاموش کردم و این مساله برطرف شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه برگشت.

آیا میتونین بگین مشکل چیه؟ ممنون میشم اگر راهنمائیم کنین.

رفقا سلام
یه مشکلی پیش اومده برام. یه دستگاه 360 دسته دوم خریدم. امروز که کمی باهاش بازی کردم بعد از مدتی بین تصویر رنگی و سیاه و سفید پرش کرد و بعد کاملا سیاه و سفید شد. دستگاه رو روشن و خاموش کردم و این مساله برطرف شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه برگشت.

آیا میتونین بگین مشکل چیه؟ ممنون میشم اگر راهنمائیم کنین.

سلام مجدد،
این دستگاه رو من 3-2 روزه خریدم. اگر کسی علت این مشکل رو میدونه لطفا بگه. تا دیرتر نشده شاید بتونم به یارو پسش بدم.
کابلها رو هم چک کردم و همه محکم سره جاشون بودن.

سلام مجدد،
این دستگاه رو من 3-2 روزه خریدم. اگر کسی علت این مشکل رو میدونه لطفا بگه. تا دیرتر نشده شاید بتونم به یارو پسش بدم.
کابلها رو هم چک کردم و همه محکم سره جاشون بودن.

در چنين مواردي براي اطمينان بيشتر بهتر هست شما اگه در توانتون هست با يك كابل ديگه امتحان كنيد شايد ايراد از Internal Encoder كابلتون باشه اگه باز درست نشد به احتمال زياد شايد ايراد از Main باشه چون اونطور كه شما ميگين پس از مدتي از روشن شدن دستگاه اين اتفاق ميافته پس ميشه حدس زد با روشن شدن دستگاه و گرم شدن اون يكجاي MAIN مشكل برميخوره ولي شما بايد حتي المقدور با يك كابل ديگه چك بكنيد .
نظر من اينه شما بهتر هست بريد يك دستگاه نو تهيه كنيد و اينرو به صاحبش برگردونيد چون 360 ها خود نوش اعتباري نيست واي به حال اينكه دست دوم باشه
موفق باشيد

به نظر من هم اگر پس بدي بهتره چون اگر يه وقتي هم دچار مشكل بشه احتمال تعميير نو از دسته دو بيشتره !
تازه از كجا ميدوني كه صاحب اولش چه بلاهايي كه سرش نيورده ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or